Şimdi Ara

Yardım, yamaha rx-v363 ve hoparlör seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    odama bir sistem kurmak istiyorum genel olarak film izlemek için kullanıcağım, ps3 ü de bağlıyacağım için hmdi lı bir anfi receiver istiyorum fazla bir bütçem yok, yaptığım araştırmalarda yamaha rx-v363 fiyat olarak ve istediklerim olarak uygun geldi, bunlara hoparlör olarak quadral ın veya wharfedale serilerinde almayı düşünüyorum, sormak istediğim öncelikle bu anfi yeterlimidir malüm apartman olduğu için çok açılmayacak ses ve hoparlör olarak bu iki markadan hangi seri beni daha çok tatmin eder quadral ında wharfedale ında seslerini beğeniyorum ama anfinin daha mutlu olması için ahngisini seçmeliyim :)

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



  • Wharfedale den daha kaliteli olgun ama mat bir ses alırsın. Quadral lar ise daha parlak çalıyor tizler ve midler fazla parlak olduğundan teneke hissi verebilir ama tamamen zevk meselesi, senin hoşuna gidebilir..
    Ben V363 amfimde Sony F6000 front Tannoy MC ve MX1 rear olarak kullanıyorum. sesinden memnunum Sony ler ikisi arasında biryerde çok parlak tizleri midleri yok çok da mat değil. yani alacağın wharfedale Crystal veya 8.4 e olduğunu düşünerek bir kıyas yaparsak.. bu arada 4adet Tannoy MX1 alıp Bookself olarak da kullanabilirsin zaten çok ses açmayacağım diyorsan fiyatına göre gayet kaliteli kolonlar.
    ama Yamaha V363 modelin HDMI dan ses iletmediğini de hatırlatırım. yani Optic kablo ile bağlaman şart. HDMI dan sadece görüntüyü aktarabilirsin. bu durumda odanda kullanacağını sesi çok açmayacağını düşünerek Logitech Z5500 de önerebilirim.. dinleme fırsatın olursa PS3 ile seni çok memnun edeceğini düşünüyorum. çünkü V363 Aktif Sub. kullanmayacaksan normal kolonların Bass ayarlarını yapamıyorsun bu da biraz kontrolsüz olmasına sebep oluyor. ben sub.u satınca anladım değerini. bu yüzden Z5500 daha çok işini görür bence.




  • Öncelikle cevap için teşekkürler z5500ı düşünmüştüm daha önceden fakat hi-fi kullanmak istiyorum sanırım. z5500 dinledim fakat bir hi-fi ile hiç kıyaslama yapamadım, açıkcası kararsızım sanırım anfi receiver istiyorum öncelikle.

    Veya bu yamaha v363 yerine hangi anfiyi önerirsiniz.
  • bu arada SONY STR-K790 buldum önerir misiniz?
  • Sizi şu foruma davet ediyorum Hem aktiftir hem de yardımsever
    http://forum.donanimhaber.com/m_14771467/mpage_1/key_//tm.htm#14771467



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif@ -- 25 Şubat 2009; 13:00:24 >
  • bu arada 363 ü 570 tl ye buldum alayım mı fiyat iyi midir ne dersiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dnzl

    bu arada 363 ü 570 tl ye buldum alayım mı fiyat iyi midir ne dersiniz?

    Kadıköy'de top pop elektronik var bi de oraya sorunuz, genelde çok iyi fiyat veriyorlar. Forumdan spidr nickli arkadaşımıza pm atabilir ya da telefon edebilirsiniz. 0216 347 32 63.
  • Bu arada MediaMarkt'ta rx-v363 549 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.