Şimdi Ara

Raid'lerde DC sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eminim Telekomdan kaynaklanıyor ama ben yinede bir sormak istedim belki bir şekilde düzeliyordur. Raidlerde adım dahi atamıyorum. Grup combata girdiği anda Latency 8 - 9 k yı görüyor. Ardından DC yiyorum. Bossları hiç göremiyorum anında DC yiyip atıyor. Bunun dışında Raid dışında normal oyundayken lag sorunum yok 130-150 ms lerde dolaşıyor. Oyundan soğudum resmen hiç birşey yapamıyorum. Ayrıca kabalık ortamlarda da dc yemesemde latency normalde 150 ms falanken şehirlere girdiğimde eğer kalabalıksa lat. 3-4 k yı görüyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Ne yapılabilir?



  • aynı sorun bende de vardı. hatta bende dalaranda login olamama sorunu da vardı.

    questhelper ı disable ettim şıp diye kesildi bu sorunlar. sen de dene istersen...
  • quest helper veya recount gibi addonlarını güncelle veya kapatıp öyle dene
  • Saolun arkadaşlar deniycem, gerçi bir keresinde raiddeyken kapatmıştım öyle denemiştim devam etmişti. Ama kökten sildim şimdi questhelper ı bakalım birşey değişecekmi. Buradan paylaşırım yine.
  • Benimde Atlasloot'u kapatınca düzelmisti.Add-on kaynakli bir sorun o. Herkezin basına geliyor son zamanlarda...
  • Ben söylimde ne kadarı doğru bilmem : bizim arkadas da da aynı dert vardı addon ları sildi tekrar yükledi düzeldi.Bazı addonlardan kaynaklanıyo.
  • bende aynı problem vardı , ama çok ciddi boyutlarda. Bir shadowbolt cast ederdim sonra oyundan düşerdim. Bir kaç defa aynı şekilde tekrarladım ve düşmeye devam ettim. Sinirimden gm e biraz sert bi ticket açıp gönderdim. Çok saıbrlıymış gerçekten tatlı dille cevap verdi bana. Özellikle naxxramas ve diğer raid dungeonlarında performans sorunu varmış.Yakın zamanda düzelticez demişlerdi. Ve benden pc nin özellikleri kısıtlı ise addonları kapatmamı istedi.Gerçi bilgisayarım çok iyi bir sistem lakin mecbur addonların birçogunu deneme yanılma yöntemiyle kapattım. Recount, questhelper,titan panel hepsini kapattım sadece omen ve dbm açık bıraktım. Birde son gelen ufak patchin ardından dc sorunu çözüldü. Eğer pc nin performansından memnun değilsen, kastım yani eski bilgisayarın varsa; raidlerde VİEW DİSTANCEYİ low , TERRAİN DETAİL low , SPELL DETAİL ortalara getir.Shadow qualityde low da olsun.Ve addonlarını devamlı güncelle şimdiden kolay gelsin




  • Soru katlanarak devam ediyor arkadaşlar hiç bir değişiklik yok 0 addon var, bütün ayarları Low a çekip giriyorum yine aynı. Raidlerde adım atamıyorum Combat sırasında. GM ye Ticket atmıştım dün. WTF, Interface ve Cache klasörlerini sil tekrar oyuna gir demişti. Onuda yaptım aynen devam ediyor. Şimdi tekrar ticket attım aynen devam ediyor diye. Ekran kartından mı acaba diye düşünüp driverınıda update ettim ama nafile. Saygı değer telekomun işi gibi ama bakalım ne çıkacak altından. Böyle giderse bırakıcam zaten şehirde boş boş gezmekten bişey yapamıyorum.
  • son bir haftadir bende de baya bir DC problemi var, genelde karambol oldugunda (boss, WG falan) dc oluyorum. Muhtemelen addon'lardan diyorum. Cogu addon ilk login oldugunda yukleniyor hafizaya, o yuzden girer girmez tekrar dc olma ihtimali cok oluyor (bana dun OS25'te oldu, 4-5 kere dc oldum instance'a girene kadar sonra questhelper'i disable ettim girdim bi daha kopmadim)
  • Bende ekran donması yaşanıyor daha çok 0 fps aldığım oluyor ama sanırım benim ki ekran kartımın driver i ile alakalı. Senin ekran kartın ne?
  • Yok benim ekran kartından değil ondan eminim çünkü ben normal oynuyorum. Raidlere girmediğim zamanlarda gayet normal oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.