Şimdi Ara

Halil Mutluya komplo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler ya halile doping kullandı iddiası doğru çıkınca halil bunun bir komplo olduğunu kimlerin yaptığını en kısa süre içinde söyleyeceğini bildirdi.Sizce kim yapmıştır.Bu arada Liverpoola tebrikler iyi maçtı



  • Banada komplo gibi geliyor , Halil Mutlu'nun doping yaptıgına inanmak istemiyorum
  • Halil’in göz yaşları

    Bulgaristan´ın Varna kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası sonrası yapılan doping testlerinde (A) numunesi pozitif çıkan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu rekortmen milli halterci Halil Mutlu, ‘Olmamam gereken bir pozisyondayım’ dedi.
    27.05.2005



    TSYD Ankara Şubesi´nde federasyon başkanı Dr.Hasan Akkuş ve Dr. Kaya Livanelioğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Halil Mutlu, duygusal anlar yaşadı. 22 yıldır halter sporunun içinde bulunduğunu, Türkiye´nin sporcusu olduğunu ve kendisine olanakları tüm bu ülkenin verdiğini ifade eden Mutlu, ‘Adı geçen maddeyi kullanacak kadar salak değilim. Katıldığım şampiyonaların biri dışında hepsinde altın madalya aldım. Bu illeti hayatım boyunca kullanmadım, en zor anlarımda dahi. Ben bir şampiyonum. Her gittiğim yerde kontrole gireceğimi bile bile nasıl kullanırım’ diye konuştu.

    Gözyaşları
    Mutlu, 2003 yılındaki Avrupa Şampiyonası´ndan 1.5 ay önce 28 yaşındaki yengesini, hemen ardından 31 yaşındaki ağabeyini yitirdiğini ve 1.5 yıl süren sakatlığı sonrasında, spora dönmesi çok zorken olanaksızı başardığını vurgulayan Mutlu, bu cümleleri kurarken göz yaşlarını tutamadı.

    Tüm bu zor dönemlerinde dahi yasaklı madde kullanmadığını vurgulayan Mutlu, ‘Milli formamla karşınıza çıkmak isterdim, ancak suçlanıyorum. Aklanana kadar da giymeyeceğim. Bu durumdan kurtulunca da o formayı ve bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için tekrar çalışacağım’ dedi.

    Mutlu, üretilen komplo teorileriyle ilgili olarak, kendinden bile kuşkulandığını, kimseye bir suçlamada bulunamayacağını belirterek, kamplarda eskiden arkadaşlarımdan çay isteyebilirken, şu anda kendi çayını kendisinin aldığını söyledi. Milli sporcu, bu tip bir olayın kendisi gibi deneyimli bir sporcunun başına gelmesinin herkese bir ders vermesi gerektiğini vurguladı.

    Başkanın tepkisi
    Mutlu´ya komplo kurulduğu biçimindeki teorilere federasyon olarak destek verme gibi bir düşüncelerinin olamayacağını belirten Halter Federasyonu Başkanı Dr.Hasan Akkuş da, ‘Halil, bu maddeyi bilerek almış olamaz. Eğer camiada komplo yapan biri varsa ve bu tespit edilirse bunun bayrak yakmaktan farkı yoktur’ dedi.

    kaynak:http://www.e-kolay.net/fanatik//DigerSporHaber.asp?PID=253&HID=11&HaberID=289484




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.