Şimdi Ara

cross kablodan internet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle ilgilencek arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. sorum biraz karışık kısaca özetleyim olayı, bir adet wilreless modem ile bağlantısı olan notebook ve buna cross kablo ile bağlı bir pc var bu iki makine arasında ağ bağlantısı (dosya paylaşımı) ve notebook taki interneti pc ye vermeye çalışıyoruz iki gündür.

    yanlış anlamazsanız bir iki ricam olacak internette yabancı siteler dahil buna çözüm yok ondan bilen arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olacam. biz daha önce bu işi becerdiğimizde pcnini dns ayarlarına bile bir şeyler yazmıştık. sonra ağ kurulumunda da bu bilgisayar interneti başka bir bilgisayar üzerinden almaktadır. falan gibi bir şeyler yapmıştık ben kimseyi yanlış yönlendirmiyim. yanlız daha önce böyle bağlantı yapmayan arkadaşlar ve arkadaşım alın bi usb wireless gibi mesajlar olmazsa çok sevinirim. çünkü gerçekten çözümü yok nette veya ben bulamadım.







  • Çok detaylı bir bilgi yok ama , yanılmıyorsam eğer , direk olarak yapamazsınız. Yani ,modem de ek port olmalı veya arada bir switch olmalı ,bu şekilde interneti kullanır ve network oluşturabilirsiniz.
  • ip leri elle girebilir veya otomatik olabilirsin.burada önemli olan çalışma grubları aynı olmalı.daha sonra ağ kurabilirsin.pc lerden biri vista ise sorun olabilir.
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.