Şimdi Ara

EMBLEM OF HONOR (İsiloon Anahtarı) ? Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
32.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar G2 bir clanım var İsilon görevi bugdaymış, hoş bugda olmasa da bizde isilon kesecek kardo yok, 58-59 lvl charlardan oluşmakta clanımız. Emblem of Honor (isiloon anahtarı) aldım pazardan, yüksek np li bir arkadaşım 1 günlüğüne clanıma girecek ve g1 olacak, bu noktadan sonra clana isiloon basmak istiyorum, oyunda yakın arkadaşlarım dahil bunun nasıl yapıldığını bilen birini bulamadık. İsilon nerden nasıl basılıyor bilen bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

    Bir de şöyle bir sorum olacak, yüksek np li arkadaşım isiloon basıldıktan sonra clandan çıkacak tekrar ve clan g düşecek, acredited olarak kalır mıyım, şayet olmaz derseniz boşuna basmıycam isilon anahtarını...



  • np aldınnn afedersiniz karıdan gidilior secenekleri tıkla hep bilmiom hangisi
  • Up...
  • El morad monument'in yanındaki np'ci bayandan alınıyor görev.Fakat isilion görevini verdiğin zmn key ve 100m para gidiyor.Bunların gitmesini istemiyorsan bi pm at yeter:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

    El morad monument'in yanındaki np'ci bayandan alınıyor görev.Fakat isilion görevini verdiğin zmn key ve 100m para gidiyor.Bunların gitmesini istemiyorsan bi pm at yeter:)


    Anlamadım dostum.

    Baştan anlatayım, clanım g2 idi, bazı arkadaşların çıkması ile bugün g düştü g3 olduk, clanda şu an toplam 5 kişi kaldık, herkes yaş olarak +22, bu şekilde de devam edeceğiz. Ben tek başıma 170k np ile g3 olarak sabitim. İsiloon için g1 olmak gerekiyor, o sorunu da 1m e yakın np li bi arkadaşım hazır olduğumuzda birkaç günlüğüne clanıma girerek g1 yapacak.

    g1 oldugunda isiloon basacağız, clanımız acredited olacak, bundan sonra 1m np li arkadaşım clandan çıkacak, (kendi clanı var ona geçicek tekrar) ve benim clan kolluğum tekrar g3 olacak. Benim sorum şuydu; kolluğum g3 e düşeceği için halen acredited g5 olarak kalacak mıyım? Şayet acredited liğim de düşecekse hiç boşuna isiloon basmayacağız.

    Bir de ben karus um, oyunda bazı kişilere pm yoluyla sorduğumda isi anahtarını ver ben basayım gibi teklifler geliyor, doğal olarak ben de kabul etmiyorum

    Şunu bilen biri burdan yardımcı olana kadar da isilon basmaaycağız, olmazsa anahtarı satıcam artık en son çare.
  • Clana isilion görevi yapıldıgında g3 e düşmez tekrar.Acr G5 olarak devam eder.Sana niye key'İ bana ver ben basayım dediklerini pm'den anlattım.Karlı bir işti zamanında:)
  • pm den niye anlatıyorsun. ulan koca internette 1 kişi bile anlatmamış şunu. sanki çok zor 2 dk mesaj yazıp anlatmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: closek

    pm den niye anlatıyorsun. ulan koca internette 1 kişi bile anlatmamış şunu. sanki çok zor 2 dk mesaj yazıp anlatmak.


    aynen bilgi paylastıkca cogalır paylasalım cogaltalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: closek

    pm den niye anlatıyorsun. ulan koca internette 1 kişi bile anlatmamış şunu. sanki çok zor 2 dk mesaj yazıp anlatmak.


    aynen bilgi paylastıkca cogalır paylasalım cogaltalım




    bug kullanımı oluyor hafiften
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.