Şimdi Ara

Razer Mantis X750F atlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar.Razer Mantis Speed Pad aldım ve hevesle kullanmaya başladım.Sonradan farkettimki mousem deli gibi atlama yapıyor.Acaba bu X750F serisiyle alakalı bişeymi yoksa benim mousede olan bi sorunmu ?
    Logitech g5 almayı düşünüyorum almadan sizlere bir danışayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: uneura

    Selamlar arkadaşlar.Razer Mantis Speed Pad aldım ve hevesle kullanmaya başladım.Sonradan farkettimki mousem deli gibi atlama yapıyor.Acaba bu X750F serisiyle alakalı bişeymi yoksa benim mousede olan bi sorunmu ?
    Logitech g5 almayı düşünüyorum almadan sizlere bir danışayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Microsoft 3.0'ım kırıldıktan sonra bende şimdilik 750-F + Mantis Speed kullanıyorum ama atlama derken neyi kastediyorsun onu tam olarak anlatırmısın? Mesela bende 180 derece dondurunce mouse birden aşagı yada yukarı gidiyor cros oyle sonra ortalamak zorunda kalıyorum böyle bir problem var ama bu lazer sensorundne kaynaklandıgını düşünüyorum
  • Atlama derken; mesela mouseyi düşeyde sabit gezdiriyorum düz ilerlerken aşırı sıklıkta sağa sola milimetrelik sapmalar oluyor tekrar aynı yere geri dönmüyor. Sapıyor ve ordan devam ediyorum kaydırmaya artık.Oyun oynarken çok kötü bi durum oluşuyo :(
    Padsız kullandığımda bir sorun yok
  • mouseunda sorun olduğunu sanmıyorum. bende yaklaşık 1 aylık mouse ve mousepad macerasından sonra anladım ki her mousepad her mousela düzgün çalışmıyor. mx revolution ile nova,steelseries,3m,addison hiç birinden düzgün çalışmıyor. içlerinden atlama yapmayan sadece nova. yanlız oda kayğanlığını yitirdiği için kullanmak eziyet. en son a4 x7 sipariş ettim. artık oda olmassa mousepad olayına veda edecem. mouseda gönderdim aynen sorunu yok diye geri gönderdiler. optic mouselar genelde her mousepad le çalışıyor. plastik kumaş pahalı ucuz farketmiyor. fakat mouse lazer olduğunda işler değişiyor. alacağın mouseunda bu padle çalışmama olasılığı mevcut. denemeden anlamanın olanağı yok. denedin zamanda ürünü iade etme şansın. genelde tüm mouselarla uyumlu deselerde kesinlikle doğru bir özellik tarifi değil.
  • Açıklama için çok teşekkür ederim. O zaman g5 sipariş ediyorum Zaten çok beyeniyordum :) umarım bir sorun yaşamam. yardımınız için teşekkürler :)
  • g5 + mantis speed güzel bir ikili oluyor. Ben kullanıyorum. g5'i v2 almanızı tavsiye ederim. Pek bir fark yok ama..
  • G5 im geldi. Dediğiniz gibi v2 aldım gayette memnunum teşkkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.