Şimdi Ara

modeme elektrik yetmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende zyxel 660-r adsl modem var. ama elektrik düşüklüğünden çalışmıyor. adaptörüne bakıyorum giriş 230 yazıyor. ne yapmalıyım.



  • BENİM ASIL MESLEĞİM ELKTRİK ELEKTRONİK OLDUĞUNDAN DİYE BİLİRMKİ.BUNU SEBEBİ ŞEHİR ŞEBEKESİNİN 220 OLMASI DEĞİL YANİ ÜZERİNDE 230 YAZAR İLLA 230 DA ÇALIŞACAK DİE DEĞİL O ANMA GERİLİMİDİR YANİ ADAPTÖRÜN DAYANA BİLECEĞİ EN YÜKSEK GERİLİM .BU AÇIKLAMADAN SONRA ÇÖZÜM ŞUNLAR OLABİLİR REGÜLATÖR ALABİLİRSİN HERİLİMİ SABİRT TUTABİNLMEK ADINA AYNI DEĞERLERE SAHİP YENİ BİR ADAPTÖR ALABİLİRSİN AMA BUNLARA KARR VERMEDEN EVVEL BİR GERİLİMİ VOLT METER İLE ÖLÇMENDE FAYDA VAR ONDAN SONRA KARAR VER..
  • ßenimde monitörle ilgili sorunum var , monitörümün sol üst tarafı titreme yapıyor , ama sadece sol üst tarafı , hiçbir metal veya ba$ka bir$eyde yok monitörün yanında . Ne yapmalıyım.



    Monitör Arçelik 17" ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: armatez

    BENİM ASIL MESLEĞİM ELKTRİK ELEKTRONİK OLDUĞUNDAN DİYE BİLİRMKİ.BUNU SEBEBİ ŞEHİR ŞEBEKESİNİN 220 OLMASI DEĞİL YANİ ÜZERİNDE 230 YAZAR İLLA 230 DA ÇALIŞACAK DİE DEĞİL O ANMA GERİLİMİDİR YANİ ADAPTÖRÜN DAYANA BİLECEĞİ EN YÜKSEK GERİLİM .BU AÇIKLAMADAN SONRA ÇÖZÜM ŞUNLAR OLABİLİR REGÜLATÖR ALABİLİRSİN HERİLİMİ SABİRT TUTABİNLMEK ADINA AYNI DEĞERLERE SAHİP YENİ BİR ADAPTÖR ALABİLİRSİN AMA BUNLARA KARR VERMEDEN EVVEL BİR GERİLİMİ VOLT METER İLE ÖLÇMENDE FAYDA VAR ONDAN SONRA KARAR VER..


    regilötür ne yapabilir. birde pahalımıdır. adptör nasıl olmalı?
  • garantisi varmı:)

    genelde monitöre yakın hoperlörler o sorunu yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.