Şimdi Ara

Samsung 40A756(Resimler)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar herkeslere selam,bundan yaklaşık 2 yıl önce SAMSUNG'un 26S81 model televizyonuyla LCD TV dünyasına kısa bir giriş yaptım,daha sonra aldığım SAMSUNG 37M87BD model TV'siyle ilk FULL HD deneyimimi yaşadım.Bu cihazı yaklaşık 10 ay kadar kullandıktan sonra cihazın panelinde lekeler çıkması sonucu servis bana SAMSUNG 37A553 modelini teklif etti ve bende kabul ettim,bu cihazdan oldukça memnundum ,ama bir arkadaşımın teklifi üzerine bu cihazıda elimden çıkardım.
    İlk başlarda ne yalan söyliyim aklımda SONY 40W4000 ile LG 42LG7000 modeli vardı ve bu ikisi arasında tıkanmıştım,ama daha sonraki gün vatan computerda gördüğüm SAMSUNG 40A756 modeli beni resmen büyüledi,ekranda HD materyal oynatıyolardı ve resmen kafamı kaldıramamıştım (hemen yanı başındaki 40A856 bile beni kandıramadı)Eve gelip netten araştırmalarım sonucu bu tv'nin henüz bir yamuğu olmadığını öğrenince almaya karar verdim vede ertesi gün almış bulundum...

    TV'yi kullanım amacım sadece PC ile hdmi girişinden ibarettir,genelde anime ve HD film izlerim.İlk izlenimim Ultra Clear Panel'in mükemmelliği(odam karanlık köşede olduğu için nerdeyse gün içinde hiç güneş ışığı görmez)siyahlar daha siyah,birde siyah ekranlarda florasanın otomatik kısılması ile geçişlerin çok yumuşak vede hızlı olmasI.Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar,resimleride yükledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 21 Ocak 2009; 1:39:38 >







  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun çok güzel bir tv almışsınız.Resimlerde çok iyi.Güle güle kullanın.Şu benim samsung 40r88 tvmde garanti dolana kadar bir arıza çıkarsa da şu tv den alsam diye dusunmeye basladım
  • Te?ekkürler arkada?lar,dün epey bir resim çektim ama ne yaptym ne ettim yükleyemiyorum foruma,resim yüklerken habire hata veriyor?ne i?tir anlamadym gitti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 21 Ocak 2009; 16:28:14 >
  • Tv hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor .

    Bu lcd tv nın yanına bir Elite xbox 360 yakışır...
  • Kardeşim Tv Güzel..Gerçektende Panel Sim Siyah BuNU Seviyorum GerçektenBde Benim İçin Bir test Yaprmısın Parlaklık Kaç değerde Kullanıyorsun..Bide Benim sana Vereceğim Pc,,Bağlantısı Ayarlarını Yaparmısın Bakalım Ne olucak Tabiki Ayarlar Renk aYARLARI DOSTUM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

    Kardeşim Tv Güzel..Gerçektende Panel Sim Siyah BuNU Seviyorum GerçektenBde Benim İçin Bir test Yaprmısın Parlaklık Kaç değerde Kullanıyorsun..Bide Benim sana Vereceğim Pc,,Bağlantısı Ayarlarını Yaparmısın Bakalım Ne olucak Tabiki Ayarlar Renk aYARLARI DOSTUM


    Teşekkürler Dinamik Modda Parlaklık 49 ,HDMI siyahlık düzeyi:Düşük Arka aydınlatma:7,test ayarlarını yaparım ama foto koyamıyorum dün geceden beri uğraşıyorum,epey bir resim var elimde ama ne yapsam olmuyo kabul etmiyo
    Rıdvan XBOX Elite makinamı yeni sattım,HD film ve anime seyretmekten vakit bulamıyodum oyun oynamak için ,bir arkadaşıma satıtım...




  • Dostum, bu tv deki wiselink usb den video izleme ve dlni ağ üzerinden bilgisayardaki video izleme olaylarını denedin mi, bilgi verirmisin?
  • Kardeş lcd tv'in hayırlı olsun acayıp bişey iyi günlerde kullan..Bende aynı modeli düşünüyorum.Sd yayınlarda nasıl acaba??
  • arkdaşlar bende en sonunda LCD imi aldım yaklaşık 1,5 yıllık araştırma ve bekleme sonucu
    sony 40w4500 almayı planlıyordum. ama samsung bayisindeki indirim benim kafamı çeldi. zaten iki modeli beğeniyordum 756 ile w4500. 756 aldım sonuç itibariyle , dün monster scart kablo ile bağladım. inanin sd görüntüyü bile afallamış vaziyette izliyorsunuz. siyah konusunda ultra clear panelin yaptığını sony nin kral modelinden (x ve z serisi) bile bence kat kat daha iyi.
    son olarak alın pişman olmaz keyfini sürersiniz.
  • Hayırlı olsun polathalit iyi günlerde kullan..ne kadara aldın samsung bayiisinden??
  • Arkadaşım tv hayırlı olsun,
    bundada anime manyak sarar ha ,bide mkv oldumu tadından yenmez
  • Arkadaşlar,
    Foto nasıl yüklenir,bende de Samsung 615 var Full Hd,yükleme hakkında bilgi verirseniz bende fotolarımı yükleyeceğim.

    Sağolun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: msendogan33

    Arkadaşlar,
    Foto nasıl yüklenir,bende de Samsung 615 var Full Hd,yükleme hakkında bilgi verirseniz bende fotolarımı yükleyeceğim.

    Sağolun.
    Öncelikli olarak. Forum Resim eklemek için.http://load.imageshack.us/ TA Host it dedikten sonra aşağıdaki Şekilde açılır.

     Samsung 40A756(Resimler)...



    Fotoda tarif ettiğim gibi en altaki Kırmızının Altında Yer alan Direct link to image linkini kopyalayıp
    [simage][/simage] Arasına yapıştırmalısın.




  • samsung tv lerdeki ses kalitesizliği bu modelde nasıl arkadaşım memnunmusun. Ayrıca iyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrmanken

    samsung tv lerdeki ses kalitesizliği bu modelde nasıl arkadaşım memnunmusun. Ayrıca iyi günlerde kullanman dileğiyle...
    Ses kalite eksikliği model seri olarak farkediyor olabilir.
    Ben 46F86 kullanıyorum. Aynı zamanda AVR ye bağlı 7.1 ses sistemi de var.
    Samsung audio ayarlarını kendim yaptım DT den mıviemax film izlerken bazen 5.1 gibi ses aldığım hissine kapılıyorum.
    Kalite gayet makuldür.
    Belkı herkesin söylediği gibi A
    seride kötü olabilir.
    Bu bütün samsung larda kötü demek değildir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mixenon

    Dostum, bu tv deki wiselink usb den video izleme ve dlni ağ üzerinden bilgisayardaki video izleme olaylarını denedin mi, bilgi verirmisin?


    Arkadaşım LCD'n hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Bugün teknosadaki satıcı 40A756'da USB bellekten direk divx film izlenebileceğini söyledi. Doğru mu acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bianca


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mixenon

    Dostum, bu tv deki wiselink usb den video izleme ve dlni ağ üzerinden bilgisayardaki video izleme olaylarını denedin mi, bilgi verirmisin?


    Arkadaşım LCD'n hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Bugün teknosadaki satıcı 40A756'da USB bellekten direk divx film izlenebileceğini söyledi. Doğru mu acaba?


    Teknik olarak öyle olması lazım ama, divx performansı nasıl deneyeni bulamadım, yani her türlü divx i oynatıyormu, dosya seçiyor mu vs.vs. Performansı nasıl bende merak ediyorum, altyazı dosyalarını tanıyormu, tanıyorsa türkçe karakterleri destekliyor mu?
    Alan biri deneyecek, anlatacak biri yada deneme imkanımız olursa gidip mağzada test edicez.




  • Arkadaşlar,

    Yukarda söylediğim gibi 40 A 615'de,herhangi bir ses kalitesizliği yok,sadece sanki ses bana yetersiz geliyor gibi geliyor.

    Bu nedenle,40 A615'i aldığım günden bu yana sürekli teşhis ediyorum.En iyi ses modu olarak Sinema modunu kullanıyorum.Kişisel,Müzik,Konuşma modları çok basit geliyor.Kimsenin de bu modları tercih edeceğini sanmıyorum.Geriye bir tek Standart mod kalıyor.Standart mod genel itibariyle iyi diyebilirim.Sinema modunda ses biraz boğuk ve baslı geliyor.Film izlerken kesinlikle bu modu tercih ediyorum.

    Şimdi asıl anlatmak istediğim noktaya geliyorum.Ben ses kalitesizliği olarak birşey şu anlık düşünmüyorum cihazımda.Sadece ses bana az geliyor arkadaşlar.Yani kumandadan hangi modu seçersem seçeyim(Genel olarak dediğim gibi sinema ve standart) sesi ancak 65-70'lere getirdiğim zaman tatmin edici bir ses gücü alıyorum.Aslında bu cihazı kullandığınız mekanda da değişebilir.Çünkü ben salonumda kullanıyorum.Salonum ortalama 40 metrekare.Sesin dağılma durumunu incelediğim zaman bu sonuçlar normal gelebilir.

    Halbuki böyle olmamalı.Normalde ses bu kadar yüksek noktalara da çıkmadan en fazla 40'lara geldiğinde bile yeterli olmalı diye düşünüyorum.Sadece bu yüzden Logitech X540 almayı düşünüyorum.Salonda kullanacağım için biraz daha yararlı olur şeklinde düşünüyorum.

    Sizlerin de bu anlamda fikirlerini bekliyorum.

    Teşekkür ederim.




  • bu fiyata bu model iyi bence. 6 serisinden çok daha iyi gösteriyor ve çok net. Teknosada 2.700 656 2.999 tl 756. Arada fark yok nerdeyse. 6 serisi bir türlü indirime gitmedi....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.