Şimdi Ara

p4 mü yoksa biraz daha p3 e devammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar.bende ABIT BE6 II PIII 667(133)slot işlemcili ve 512 mb.kingston ramli sistem var.3dfx woodoo 4 4500 ekran kartı var
    upgrade düşünüyorum.socket çevirici kullanarak 1 ghz p 3 işlemciye terfi edip bir müddet daha kullanmalımı yoksa hiç uğraşmayıp (board ve işlemcimi 110 dolara isteyen var)satıp sdram kullanan p4 bir board ve işlemci alarakmı terfi yapsam daha iyi olur.yada northwood çekirdekli p4 leri beklemelimiyim.
    bir sorunda ekran kartı.duyduğuma göre i845 ve i850 çipsetli boardlar 1.5 volttan başka ekran kartı kullanmıyormuş.acaba bendeki woodoo 4 4500 ün kaç volt olduğunu bilen varmı.ekran kartımdan memnunum birde onu değiştirmek icap edecekse p4 e geçmekten vazgeçeceğim.onu değiştir bunu değiştir.oldu olacak komple sistem almalı yani..birde hangi p4 board ve işlemci tavsiye edersiniz.250 watt powerla çalışmazmı?
    teşekkürler







  • bence bir işlemci al ve kullanmaya devam et sistemin hızlı sayılır neden upgrade düşünüyorsun ?

    Ne için hız istiyorsan söyle yardımcı olamaya çalışalım. Birde P III 1000'ler ucuz değil valla. Senin kini iyi fiyattan satarsan yinede az bişeye terfi edersin bence 1000 Mhz şu sıralar iyi zaten p4 alsan sana yeni birde ekran kartı al deriz.
  • bence hiç uğraşma p4 ile
    L2 cachesi 512kb (yanılmıyosam) olan p4 ler çıkıp biraz ucuzlayınca alırsın..
    eğer ekran kartınında değişmesi gerekiyorsa uğraşmaya bile değmez...........
    hatta yeni işlemci almana bile gerek yok
    şööle güzel bi o/c yap...
    işini çok rahat görür......

    GİDEBİLDİĞİN YERE....
  • al tabi ya paran varsa ne duruyosun
  • Bence de en uygunu P3 1ghz alman. Fanatik intelci değilsen sana diğer bir öneri xp destekli KT-133A çipsetli bir anakart ve duron(morgan) işlemci sd-ramlerini ve ekran kartını kullanmaya devam edersin. Bence elindeki işlemci ve anakartı satmak için uygun bir zaman. Sd-ramli P4 kesin alma.
  • Kesinlikle artık yeni bir PIII işlemcisi alma. Ya sisteminle idare et ya da komple değiştir. Nortwood p4 ler mavi bilgisayara gelmiş galiba : http://www.mavibilgisayar.com/content.php?menu=8&page_id=2

    C600@900 @1.65 V
    Abit BE6
  • o fiyata müşteri varsa satıp amd bir sistem toplamanızı öneririm..ayrıca powerınızın değişmesi gerekecek ve almışken 845D çipli anakart alman senin yararına..

    Fatih'in Yeri
    http://www.fatihin.forumu.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.