Şimdi Ara

PİONEER VSX-1018AH AVR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar ve iyi seneler

    Onkyo 606 ile Yamaha 663 arasında gidip gelirken ani bir kararla bu avr'yi satın aldım sırada ise kolonlar var ancak maalesef bu konuda çok fazla bilgim yok. %80 film izlerken kullanacağım.

    1- Pure acoustic slim dream serisi fiyat olarak uygun gibi duruyor (HB'da) ayrıca forumda da uygun fiyatla satılık 2. eller mevcut sizce alınabilir mi? Ayrıca 500-600 ytl fiyat aralığında başka önerilerede açığım.
    2- Slim dream set ile birlikte gelen sub yine forumda basedilen slw-10 mudur yoksa daha farklı bir model mi? Eğer değilse ne farkı var

    Son olarak aldığım amfinin klavuzunu okuduğumda görüntü için 1080p upscaling yaptığı belirtiliyor bunun anlamı upscale yapan bir dvd playera gerek kalmadan amfiye bağladığım herhangi bir görüntü kaynağını (digitürk veya divx mesela) full hd kalitesinde izleyebilirmiyim.







  • bu anfiyi bende düşünüyorum almayı nereden ve hangi fiyattan aldınız acaba (yurtiçi/yurtdışı) birde sizdeki modelde kaç HDMI giriş var?
  • Türkiye'de henüz satıldığını sanmıyorum. Ben Amerika'dan satın aldım 430 usd + 35 usd tax olmak üzere 465'e geldi. Cihazda 3 giriş ve 1 çıkış olmak üzere 4 hdmi girişi mevcut.

    Arkadaşlar bu arada hala tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 1018 giriş seviyesinin iyi bir modeli o yüzden Pure acoustic slim dream setin bi AVR ye hafif kalacağını düşünüyorum. En azından WF Diamond 9 yada Jamo C606 C607 gibi ürünlere bakman şehsen daha uygun olacaktır.
  • Bende amerikadan alıcam o nedenle sormuştum sorumu aslında, cihazın güç girişi 110V mi sadece yoksa 110/220 destekliyormu?

    Fullhd upscaling yaptğından haberim yoktu upconvert yaptığını biliyordum ama eğer öyle ise belli bir miktarda görüntü de iyileşme olur ama çok fazla birşey beklememek lazım neticede kaynak çok düşük çözünürlükte ve bu fiyat seviyesindeki bir cihazın analog girişleri HDMI dan çıkması bile oldukça iyi bir özellik ötesi çok üst düzey cihazlarda var ama onların bile bu işi gercek 1080p kalitesinde yapmaları bence biraz zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 3 Ocak 2009; 13:01:46 >
  • mind the gap dostum 650 ytl sıfır ambalajında dream 77 satabilirim
  • dream 77

     PİONEER VSX-1018AH AVR
  • xanu

    cihaz 220 v destekliyor, sadece basit bir fiş dönüştürücü ile kullanmak yeterli. Daha öncede psp satın almıştım aynı şekilde 1 yıldan fazladır sorunsuz kullanıyorum. Upscaling konusuna gelince haklısın kaynağın düşük olması görüntüyü etkileyecektir.

    mustang gt500

    kolonlar icin henüz araştırma aşamasındayım sanırım 1-2 ay sonra alabilirim. ama bu önerdiklerini de inceleyeceğim.
  • mind the gap selamlar,
    Ben de şu an VSX-514 ile F6000 kullanıyorum stereo olsun sinema olsun (sub a gerek yok) çok memnunum tabiki parasının üstünde performans veriyor bence şu an cihazı değiştirene kadar kolon düşünmüyorum,
    Biraz tizleri zayıf gibi ama duru ve temiz ses veriyor.pioneer kolonlarım var onlar biraz tabir gerekirse hışırtılı ,cızırtılı gibi ses çıkarıyor tizi fazla zevk meselesi tabiiki bir şey diyemem sadece bence diyebilirim
    saygılar
  • Bu anfi ile ilgili deneyimleriniz paylisirsaniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.