Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.313
Cevap
189
Favori
1.750.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 21 Aralık 2012; 17:56:00 >
  • Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 17 Aralık 2012; 19:53:28 >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT ÇOK ACİLDİR...
    ANNEMİN ÜST DAMAK DİŞLERİ HEPSİ DÖKÜLDÜ VE HEPSNİ İMPLANT YAPTIRMAK İSTIYORUM AMA UYGUN İMPLANT VE HEKİM TANIDIGIM YOK YARDIMLARINIZ ACİL BEKLIORUM.. İMPLANT HERKESE YAPILIOR MU YOKSA UYGUNSA MI YAPILIOR? İMPLANT DISINDA YAPILABILCEK BSY VAR MI?

    BIR DE FİYAT KONUSU ÖNEMLI TABI BELLİ FİYATLARIN ÜSTÜNE ÇIKAMAM. VARSA İMPLANT YAPAN ARKADSLAR LÜTFEN HEMEN DÖNERSENIZ COK SEVINIRIM....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanturki

    Bu mesaj silindi.
    Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 25 Aralık 2012; 18:54:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfergul

    Herkese geçmiş olsun.

    Alıntıları Göster
    Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 25 Aralık 2012; 18:54:46 >
  • Peki en sorunsuzu en iyisi dediğiniz markadan yola çıkarak sizin implantı verdiğiniz fakültelerdeki tüm diğer Hocalar sizin beğenmediğiniz kalitesiz dediğiniz markaları kendi kliniklerinde yada hastanelerde kullanmıyorlar mı? 10 sene takibi olmadan kullanmayın diyorsunuz Sizin akedemik ünvanınız nedir? Yerli malı henüz 3-5 yıllık ürünler üniversite hastanelerinde oldukça fazla sayıda kullanılıyor.. Hatta bu ürünlerden bir tanesini mezun olduğum fakültedeki Cerrahi profösörü bir hocamız üretiyor.. Bu markayı diyelim ki emine hanım yaptırdı ve memnun uygun fiyatada kaliteli bir hizmet satın almış ve olumlu tavsiyede bulunuyor.. Hemen arkasından ucuz olana güvenmeyin aslında gerçek ederi o değil diyerek ithamda bulunuyorsunuz.. Şahsıma yönelik hakaretleriniz ve eleştirileriniz burada konuştuğumuz implant ve tedavi süreci hakkındaki tartışmalara yön vereceğini düşünüyorsunuz.. Oysaki tek amacınız 3-5 implant daha satmak.. ve size söylediğimi ciddiye almıyorsunuz 3-5 implanttan çok daha fazlasını kaybediyorsunuz.. Meslektaşlar arası implant ve yan ürünlerini değerlendirirken firma politikanızdan dolayı ürün kaliteli olmasına rağmen özellikle kullanmamamız gerektiği şeklinde öneride bulunuyorum.. Belki kendi kliniğimizde bile sizin markanızdan 10 larca sayıda implant yapılmış olacaktı ama bunu bizzat sizin satış politikanız engelledi.. Bana hadsiz, cahil, okuma yazman yok mu senin,diş hekimlerine bu kişilerin hocaları bu bunlara, saçmalama gibi yakışmayan hakaretlerde bulunuyorsunuz oysa ben hala size siz diyorum.. Gerek var mı cfergül bey hakaret etmeye.. Tek ama tek amacınız 3-5 implant daha satmak bunun yeride forum değil diş hekimliği klinikleridir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanturki

    Peki en sorunsuzu en iyisi dediğiniz markadan yola çıkarak sizin implantı verdiğiniz fakültelerdeki tüm diğer Hocalar sizin beğenmediğiniz kalitesiz dediğiniz markaları kendi kliniklerinde yada hastanelerde kullanmıyorlar mı? 10 sene takibi olmadan kullanmayın diyorsunuz Sizin akedemik ünvanınız nedir? Yerli malı henüz 3-5 yıllık ürünler üniversite hastanelerinde oldukça fazla sayıda kullanılıyor.. Hatta bu ürünlerden bir tanesini mezun olduğum fakültedeki Cerrahi profösörü bir hocamız üretiyor.. Bu markayı diyelim ki emine hanım yaptırdı ve memnun uygun fiyatada kaliteli bir hizmet satın almış ve olumlu tavsiyede bulunuyor.. Hemen arkasından ucuz olana güvenmeyin aslında gerçek ederi o değil diyerek ithamda bulunuyorsunuz.. Şahsıma yönelik hakaretleriniz ve eleştirileriniz burada konuştuğumuz implant ve tedavi süreci hakkındaki tartışmalara yön vereceğini düşünüyorsunuz.. Oysaki tek amacınız 3-5 implant daha satmak.. ve size söylediğimi ciddiye almıyorsunuz 3-5 implanttan çok daha fazlasını kaybediyorsunuz.. Meslektaşlar arası implant ve yan ürünlerini değerlendirirken firma politikanızdan dolayı ürün kaliteli olmasına rağmen özellikle kullanmamamız gerektiği şeklinde öneride bulunuyorum.. Belki kendi kliniğimizde bile sizin markanızdan 10 larca sayıda implant yapılmış olacaktı ama bunu bizzat sizin satış politikanız engelledi.. Bana hadsiz, cahil, okuma yazman yok mu senin,diş hekimlerine bu kişilerin hocaları bu bunlara, saçmalama gibi yakışmayan hakaretlerde bulunuyorsunuz oysa ben hala size siz diyorum.. Gerek var mı cfergül bey hakaret etmeye.. Tek ama tek amacınız 3-5 implant daha satmak bunun yeride forum değil diş hekimliği klinikleridir..
    IMPLANT UYGULAMA VİDEOSU. IMPLANT YAPTIRMAKTAN KORMAYIN HEKİMİNİZE GÜVENİN.










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 17 Aralık 2012; 20:00:33 >




  • son gunlerde bu anlattıklarınızı okudum bende..neden bana bacak kalca falan dedıler acaba anlamıyorum..
    urkutucu geldı acıkcası..cevabınız ıcın tesekkurler
  • cafergul beye..kendi yaptırdıgım iyi diye bi mantıga sahip olarak bi yazı yazmadım..pahalı markalara para ödemiyorum diye bi kaide yok çok şükür halim vaktim yerinde gerektiginde gerekli paralılar ödüyorum..bu diş yapımı aşamasında araştırarak bu işe başladık ürünlerin tamamını soruşturduk..bize uygun gelen önerilen ve uygulanan bi malı seçtik..farkındaysanız reklam amaçlı bi yazı yazmadım marka ismi adı bile vermedim..100 dolarlık bişeye 300 dolar ödemedik..artı hiç bir ürün adı vererek fiyat vermedim markamı yazmadım yazılarımı iyi okuyunn lütfen..buraya yazma amacım REKLAM DEGİL korkan insanlar içindi ben yaptırdım implanttım yapıldı..ama protezlerim takılmadı daha..agrım olmadı sızım olmadı korkulacak bi şey yok demek için yazdım buraya..ben 100 tl yede implan oldugunu biliyorum,150 dolarada biliyorum,500 dolarada biliyorum ucuzlukta ve pahalılıkta sınır olmadıgını çokkk iyi bilirimm tşkler ..ve bu fiyatlar gerçekten ucuk ben uygun fiyatı buldum istanbulda çok uygulanan bi marka bu ama ben istanbulda degilim..türk malı degil. ve selçuk ünvtesitesinde yapılıyor..geçmiş olsun dileginiz içinde tşk ler...




  • ASLANTURKİ BEYE...SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRIYORUM..SAYILARI ÇOK DİYE Bİ İNDİRİM UYGULANMADI,TANIDIKLARI ARAYA KOYDUK..YERLİ MALIDA DEGİL..EVET SABİT PROTEZ YAPILIYOR..BURDA YAZMA AMACIMDA İNSANLARIN KORKULARINI BİLİYORUM BENDE YAŞADIM O KORKULARU AMA UMDUGUM GİBİ OLMADI..6 İMPLAN ÜST ÇENEYE 6 İMPLANT ALT ÇENEYE YAPILDI İNANIN AGIR Bİ AGRI ÇEKMEDİM..3 AY GEÇTİ PROTEZ ÖLÇÜLERİM ALINDI PROVALARIM BAŞLIYOR BU AY SONA BİTİYOR İNŞ..MARKA BİLE ÖNERMİYORUM SADECE İYİ ARAŞTIRIN ARKADAŞLAR FİYATDA ÇOK ÖNEMLİ HERKEZİN BÜTÇESİNE UYGUN OLANLAR VAR VE ANLATILDIGI GİBİ YOK KÖTÜ MARKA YOK İYİ OLMAZ KELİMELERİNİ DİNLEMEYİN..AMA UCUZ DEYİP TUZAKLARADA DÜŞMEYİN..ÇOK TŞK EDERİM ASLAN BEY..
  • CFERGÜLE CEVAP::1OO DOLARLIK Bİ ÜRÜNE 300 DOLAR VERMEDİM AFEDERSİNİZ O KADAR SALAK DEGİLİZZ. ARAŞTIRARAK BU İŞE GİRDİK PARAYI ÇÖPTEN TOPLAMIYORUZ..İMPLANTI FAKÜLTE ÖNERMEDİ KENDİMİZ BULDUKK..PAZARLIK YAPTIK 350 DOLARA OLANI 300 E ALDIK..YAZIMDA HER HANGİ Bİ HATA YAPMADIM UYARI YAPMANIZA GEREK YOKTU..BEN MARKA KÖTÜLEMEDİM KENDİ MARKA İSMİMİDE VERMEDİM..HİÇ BİR FİRMAYI ZAN ALTINDA BIRAKMADIM KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZDİR ONLAR..NE SİZİ TANIRIM BURDA NE ASLAN BEYİ NEDE BAŞKASINI...TEKRAR SÖYLÜYORUM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN İYİ ARAŞTIRIN KESENİZE UYGUN FİYATLARA İMPLANLAR VAR..HEMDE KALİTELİ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emine42

    CFERGÜLE CEVAP::1OO DOLARLIK Bİ ÜRÜNE 300 DOLAR VERMEDİM AFEDERSİNİZ O KADAR SALAK DEGİLİZZ. ARAŞTIRARAK BU İŞE GİRDİK PARAYI ÇÖPTEN TOPLAMIYORUZ..İMPLANTI FAKÜLTE ÖNERMEDİ KENDİMİZ BULDUKK..PAZARLIK YAPTIK 350 DOLARA OLANI 300 E ALDIK..YAZIMDA HER HANGİ Bİ HATA YAPMADIM UYARI YAPMANIZA GEREK YOKTU..BEN MARKA KÖTÜLEMEDİM KENDİ MARKA İSMİMİDE VERMEDİM..HİÇ BİR FİRMAYI ZAN ALTINDA BIRAKMADIM KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZDİR ONLAR..NE SİZİ TANIRIM BURDA NE ASLAN BEYİ NEDE BAŞKASINI...TEKRAR SÖYLÜYORUM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN İYİ ARAŞTIRIN KESENİZE UYGUN FİYATLARA İMPLANLAR VAR..HEMDE KALİTELİ..
    Herkese gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 21 Aralık 2012; 12:26:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldrooster

    son yorumum implants hakkinda.... turkiyeye gitdim on arasdirmalar sirasinda 3 hekim belirledim. ilk ikisi tatmin etmedi 3.hekime alpha bio dis implants yapdirdim alt cene 8 ust cene 8... tanesi 1000lira...mayis ayindada 200 lira tanesi alman porseleni takilacak dis turiziminde israilli hekimlerin uyguladigi alpha bio tercih etdim.nobel implantin alpha bio satin almasininda rolu oldu .. orjinal implants takildgindan da eminim alpha bio ist sorumlusu implantslari gozumun onunde hekime teslim etdi.. bazi hekimlerin cakma dis implants alip hastalarina orjinal olarak takdiklarinida ogrenmis oldum. acikcasi hangi dis hekimine implants takdiracaksaniz mutlaka kulandigi markayi ogrenin o markanin hangi sehirdeyseniz o sehrin sorumlsunu bulun bu isimli hekime bu markayi veriyormusunuz diye teyit etdiriniz. donanim haberden turkiyedeki implants hakinda epeyi bilgi sahibi oldum....http://www.dental-treatment-guide.com/dental-implants/alpha-bio-dental-implant bu webdende yararlandim tercih yaparken... yansitdigim yabanci webden de hz google ceviriyi kullanarak markalar ve ozelikleri hakinda bilgi edinebilirsiniz.. herkese saygi ve sevgilerle yeni yiliniz kutlu olsun evlerinizden saglik huzur eksik olmasin
    ..............oldrooster

    vay be iyi reklam yaptın... :)))
    güzel taktik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brn34

    ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT ÇOK ACİLDİR...
    ANNEMİN ÜST DAMAK DİŞLERİ HEPSİ DÖKÜLDÜ VE HEPSNİ İMPLANT YAPTIRMAK İSTIYORUM AMA UYGUN İMPLANT VE HEKİM TANIDIGIM YOK YARDIMLARINIZ ACİL BEKLIORUM.. İMPLANT HERKESE YAPILIOR MU YOKSA UYGUNSA MI YAPILIOR? İMPLANT DISINDA YAPILABILCEK BSY VAR MI?

    BIR DE FİYAT KONUSU ÖNEMLI TABI BELLİ FİYATLARIN ÜSTÜNE ÇIKAMAM. VARSA İMPLANT YAPAN ARKADSLAR LÜTFEN HEMEN DÖNERSENIZ COK SEVINIRIM....

    mesaj kutun dolmustur senın kesin. :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dejavuii

    quote:

    Orijinalden alıntı: brn34

    ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT ÇOK ACİLDİR...
    ANNEMİN ÜST DAMAK DİŞLERİ HEPSİ DÖKÜLDÜ VE HEPSNİ İMPLANT YAPTIRMAK İSTIYORUM AMA UYGUN İMPLANT VE HEKİM TANIDIGIM YOK YARDIMLARINIZ ACİL BEKLIORUM.. İMPLANT HERKESE YAPILIOR MU YOKSA UYGUNSA MI YAPILIOR? İMPLANT DISINDA YAPILABILCEK BSY VAR MI?

    BIR DE FİYAT KONUSU ÖNEMLI TABI BELLİ FİYATLARIN ÜSTÜNE ÇIKAMAM. VARSA İMPLANT YAPAN ARKADSLAR LÜTFEN HEMEN DÖNERSENIZ COK SEVINIRIM....

    mesaj kutun dolmustur senın kesin. :))))

    Alıntıları Göster
    Herkese gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 21 Aralık 2012; 12:27:46 >




  • üst dişime implant olmaz dendi, daha da açılması gerekiyormuş. ortodonti tedavisi görüyorum ve bitmek üzere. rontgende aralık dar duruyor ama normalde diş hekimi bakınca diş hekimi diş arası aralık normal dedi. ama filmde diş kökleri yakın. sizce bu araya implant sakıncalı mı . köprü yaptırmak zorundamıyım. bu durumda.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pose81 -- 11 Ocak 2013; 21:52:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfergul

    Herkese geçmiş olsun.

    Alıntıları Göster
    Herkese geçmiş olsun.
  • Impilant ile ilgili sayfalarin hepsini okudum nerdeyse, 16 yasindayim ufakken bir kaza sonucu on ust disimi kaybettim gecenlerde de dis doktoruma gittim ve yanlardan uc disi kesip kaplama yapacagini sonrada bos olan yere vidali dis dedi. Bu durumda uygun fiyat ne oluyor acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefiladam

    Impilant ile ilgili sayfalarin hepsini okudum nerdeyse, 16 yasindayim ufakken bir kaza sonucu on ust disimi kaybettim gecenlerde de dis doktoruma gittim ve yanlardan uc disi kesip kaplama yapacagini sonrada bos olan yere vidali dis dedi. Bu durumda uygun fiyat ne oluyor acaba ?

    yanlardaki problem ne . ve neden kesip kaplama yapacak. onu iyice öğrenin ve mümkünse dişinizi kestirmeyin, kaplama fiyatları tipine göre min 250 civarı. 400 e kadar çıkıyor. mümkünse metalsiz kaplamalar var onlar hakkında dişçinize sorun ve. ondan yaptırın. implant fiyatlarıda min 1500 lira yani 1000 dolar (çivi+tedavi+porselen dişi ile ) geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.