Şimdi Ara

oyun ve makina satışı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar devamlı forumlarda oradan alışveriş yapmayın buradan alışveriş yapmayın diye ahkam kesip duruyorlar bizim yabancı dilimiz olmadığı icin dişarıdan oyunda getiremiyoruz acaba onlara göre oyun satılan yerin dört dörtlük olması için ne yapmalı ne gibi artılarının olması lazım lütfen bu konuda yorum yaparmısınız



  • kesinlikle alışverişin her iki tarafa da güven verecek olması gerekir.şu anda bunu sağlayan sistem de gittigidiyordur.alıcı ürün eline geçmeden satıcıya; satıcı parayı almadan ürünü alıcıya kesin olarak vermeyen bir güvenlik sistemidir.

    fakat donanımhaberden de alışveriş yapabilirsin ama risk çok yüksektir.satıcı kişi defalarca alışveriş yapmış ve senin tanıdığın referans kişiler olması halinde güvenebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kubilayfa

    arkadaşlar devamlı forumlarda oradan alışveriş yapmayın buradan alışveriş yapmayın diye ahkam kesip duruyorlar bizim yabancı dilimiz olmadığı icin dişarıdan oyunda getiremiyoruz acaba onlara göre oyun satılan yerin dört dörtlük olması için ne yapmalı ne gibi artılarının olması lazım lütfen bu konuda yorum yaparmısınız




    yok artık ne demek yabancı dil yok ya, bu kadar cahil olmayın ya adam seni oyun alırken ingilizceden yazılı ve sözlü yapmıyo ..siteden beğendiğin oyunu alıp sepete atıyosun adres kısmına adresini yazıyosun ödeme kısmınada kart bilgilerini giriyosun olay bundan ibaret..

    bu kadarınıda yapamıyosan oyunda oynama kardeşim.oyunların tamamı ingilizce zaten.

    bu arada Türk milleti olarak kazıklamada üstümüze olmadığı için açıkcası ben burdan hiçbiyerden oyun moyun almam, yıllardır yırtdışından alırım tek sorun olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 19 Aralık 2008; 10:56:53 >




  • oyunu oynayacak kadar ingilizcr biliyorsanız yurtdışı alışverişi çok kolay yaparsınız
  • Benimde ingilizcem az ama ben bu güne kadar 20 tane sipariş verdim.Hatta yollamayanlardan da paramı aldım.
  • Yurtdışından getirmek ideal yöntem,keşke ülkemizdeki satıcı arkadaşlar da fiyat politikalarını biraz daha normal seviyeye çekseler onlardan alsak ama zor
  • Yurtdışındaki fiyatların 10-15 ytl üzerine satsalar, hiç uğraşmam onlardan alırım. Ama onların 110-120 liraya sattığı oyunu 50-60 liraya (kargo dahil) buluyorsam hiç kusura bakmasınlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.