Şimdi Ara

5920G ==> HDMI ==> HD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba millet. Laptop umu Toshiba 37C3500P televizyonuma bağlamaya çalışıyorum. Aldığım HDMI to HDMI kabloyla (ki kablo sağlam eminim) laptop la TV arasında bir türlü bağlantı kuramıyorum nedense. Önce televizyonun 1.HDMI girişini denedim. Sonuç yok. Sonra 2.HDMI girişini denedim yine sonuç yok. Masmavi bir ekran çıkıyor karşıma. Yani TV benim laptop u tanımıyor,görmüyor,herhangi bir sinyal almıyor. Ancak ilginç olan şu ki laptop umda nvidia ayarlarına baktığımda benim laptopta Toshiba TV isminde bir ekran beliriyor. Yani bilgisayarım TV'yi görüyor. Ancak hiçbir şekilde TV'den görüntü alamıyorum. HDMI 1 , HDMI 2 , PC gibi 3 bölümede baktım TV'den ama nafile. Hemen hemen tüm çözünürlük değerlerini denedim ama yine nafile. Ayrıyetten yaklaşık 5-6 tane ekran kartı driver ı denedim ki yine olmadı. 45 YTL'ye kablo aldım,aldığım yerde de denettirdim ama eve gelince fiyasko. Cidden kafayı yemek üzereyim. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Benim bilmediğim bir ayar mı yapmam gerekiyor bilgisayarımda ?







  • Laptop ekran kartı sürücülerinde HDMI çıkışta problemi olmayan olanı;
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=22015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 17 Aralık 2008; 0:53:46 >
  • Önerin için teşekkürler ancak verdiğin driver bana uyumlu değil. (XP kullanıyorum) Ayrıca araştırdım ve verdiğin driver ın XP versiyonunu bulamadım. Cins Acer sadece Vista'ya driver çıkarıyo 181.00 XP sürücüsü çıkmış yeni nVidia'dan onu denedim şimdi, yine fiyasko. Başka bir laptop la deniyeceğim. Onda sorun çıkmazsa Vista'ya dönmek farz oldu.
  • bunu deneye bilirmisin XP için bu;
    http://www.laptopvideo2go.com/nvidia/175series/17637.exe
  • valla dostum aynı pc yi vista ile kullanıyorum ve bağlaması son derece kolay oldu. sadece başlangıçta sesi aktaramıştım onu da çözdüm. ses ayarlarından çıkışı hmdi out a getirince o da çözüldü
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.