Şimdi Ara

Gintama - Ana Konu- (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
10
Favori
43.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Soul arc var bi de sanirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bu animenin izleme sırası nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Beyler bu animenin izleme sırası nedir ?
    Gintama
    Gintama (2015)
    Gintama (2017)
    Parori-hen
    Tamashi-hen
    Tamashi-hen 2
  • Yeni Gintama TV serisi değil ama uzun metrajlı bir TV Özel Anime'si olacak ve 2021'in başında yayınlanacak. Öte yandan yayınlayacak kanal DTV olduğu ve bu kanal sadece Japonya'da bilinir olduğu için nete düşmesi çok uzun sürebilir yada bir ihtimal hiç düşmeyebilir. (Örneğin Death Note: Light Up New World'un prequel tie-in'i olan 3 bölüm sadece bu kanala özel yayınlamıştı, hala internete düştüğünü görmedim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 20 Haziran 2020; 13:27:43 >

  • SPYAIR eşliğinde finalini göreceğiz,üzüldüm şahsen


    Gintama benzersiz bir anime benim gözümde,elbet bu denli beğenilmesini anlamlandıramayan kişiler var ama bu sektörde hiç unutulmayacak ve kendisine zirvelerde yer edindi


    Ne diyelim şimdiden gelecek projelerinde başarılar Gorilla-san




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 10 Ekim 2020; 17:23:12 >
  • Bolca parodi içeren, sembolik anlatımların olduğu yeri geldiğinde komedinin yanında gözlerinizi dolduracak dramın da olduğu benzersiz bir anime.


    Japonya'nın Edo dönenimden Meiji Restorasyonu geçtiği sancılı dönemde yaşanan toplumsal değişimleri ve II.Dünya savaşından sonraki değişimleri kendine özgün bir şekilde yansıtıyor.


    Troll bölüm diyebileceğim birçok bölüm var, anlaşılmayan Japon esprilerinden dolayı bazı bölümler sıkıcı gelse de ciddi ve çok sürükleyici arc'lar da var özellikle 300. bölümden itibaren.

    Sıkıcı bölümleri hiç çekemeyen şu listeden arc'ların arasındaki bölümleri ya da bazı 2 bölümlük arc'ları (mesela shogun ile dalga geçtikleri 2 bölümlük arc'lar) şurada her bölüm için tek tek "Introduction" başlığı altında 1-2 cümleyle anlatılan konusuna çabucak bakarak geçebilir ya da bu güzele benziyor izleyim diyebilir.



    Yeri geldi çok güldürdü, yeri geldi ağlattı, yeri geldi 10 bölüm peş peşe izletecek kadar sürükleyici oldu bazen de sıkıcı oldu.


    Final filminin internete düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum  Gintama - Ana Konu- 


    Not: Verdiğim fandom linkleri bazen açılmıyor ama vpn ile açılıyor.

  • Crunchyroll'da yaklaşık 120 bölümünün Türkçe alt yazısı var. İzlemek isteyen olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 62 bölüm izledim ve tek bir saniyesinden bile keyif almadım, dünyanın en sıkıcı animesi olabilir. 20 bölüm boyunca birinin ağzına girmeyi komedi olarak kullanan bir seriye en iyi komedi deniliyorsa komedinin düştüğü hale yazık derim ben.


    Bu serinin 9+ puanı olmasının tek sebebi seriyi izleyen herkesin ilk bölümlerde droplaması ve sadece fanlarının devam etmesi. Ayrıca 200 bölümü geçmeden 2. Sezona puan veremezsiniz.


    İstatistiklere bakarsanız zaten 900K kişi izlemeye & bakmaya almış 150K anca tamamlamış. Gintama fanları hiç alınmasın çünkü bu seri aşırı overrated izleyenlerin sadece %15'i tamamlayabilmiş bu da sıkıcı olduğunu kanıtlıyor zaten.


    İlk bölümlerini beğenmiyorsanız kalanı da beğeneceğinizi sanmam, gidin en iyi kliplerini izleyin sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Temmuz 2021; 4:31:7 >
  • Amv videosunu izleyince baya heves etmiştim ama 12. bölüme geldim hala sarmadı. Aslında güzel bir seri ve kendini izletiyor da ama sanki arka planda bir ana hikayesi yokmuş gibi sürekli böyle kopuk gidecekse devam etmeyeyim hiç. Bir de çok komik sahneleri var gerçekten ama genel anlamda abartıldığı kadar komik gelmedi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 18 Ekim 2021; 17:7:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gintama'da 72'ye geldim, sözlerimi bana yedirdi açıkçası. Benizakura arc'dan sonra konu eskisi gibi kopuk gidiyor ama acaip sardı beni bu seri. Çok fazla gülmekten yarıldığım sahnesi var ve yan karakterleri çok çok iyiler. (Ana karakterlerden bile iyiler bence) Her birini izlemekten ayrı ayrı keyif alıyorum. Bir de o Katsura neymiş öyle yaw Benizakura'ya kadar bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum bu arkadaşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 17 Kasım 2021; 8:52:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • 213.bölümle birlikte Shinpachi ilk defa kayda değer bir rakibi yenmiş oldu, cidden sevindim. Herhalde hiç geliştirmeyecekler bu çocuğu full serinin şamar oğlanı şeklinde devam edecek diye düşünmeye başlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 25 Ocak 2022; 11:39:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Courtesan of nation arcı Sorachinin kötü karakterleri iyi gibi göstermek için beyninin %31'ini kullanarak yazdığı saçma sapan senaryolar ve klişelerden münezzeh olduğu için şu ana kadar ki(270. bölümdeyim) izlediğim en iyi Gintama arcı oldu. Sanmıyorum ama inşallah bundan sonraki arclar da bu şekilde devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 13 Şubat 2022; 17:44:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gintama'yı bitirdiğime göre artık sana cevap yazabilirim :) öbür taraftan yazanlar var. Ben de bu taraftan yazayım bari. :d


    Courtesan of nation arcı deyince bilemedim. Baktım şöyle bi hatırladım. Sanmıyorum demişsin de merak etme shogunun olduğu daha iyi bir arc var. Hatta gintama'yı bitirenler şu anda hangi arcdan bahsettiğimi anlamıştır :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam o zaman, biraz araştırdım da en iyi 4-5 arc hep son 100 bölümde diyorlar galiba hayal kırıklığına uğramayacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu anime tekrardan başlayabilir. Sanki eksik kaldı gibi. Sayın goril mangaka sıkılmışta bırakmış gibi. Keşke tekrar etse yav

  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.