Şimdi Ara

SARI GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Burada TRT 1'de perşembe'leri 21.30 civarında yayınlanmaya başlayan<font color='navy'>SARI GELİN</font id='navy'> isimli belgesele değinmek istiyorum. Sanırım bu hafta ikinci bölümü idi. Bir önceki bölümde Ermeni lobisinin faaliyetleri ve amaçlarına yer verilirken ve bu haftaki bölümde Ermeni'lerin Birinci Dünya Savaşı sırasında yaptıkları katliamlara yer verildi. Yapılanları duydukça bunun nasıl yapılabildiğine ve yapanları nasıl insan olarak nitelendirebileceğimizi çok düşündüm. Yapılanlara katliam kelimesi bile az kalıyor, çünkü ortada bir vahşet var. Bunlar Birinci Dünya Savaşı sırasında seferberlikten dolayı Doğru Anadolu'daki köylerin boşalmasını fırsat bilip köylerde kalan savunmasız insanları vahşice katlediyorlar ve sonuçta da kendilerinin katledildiklerini iddia edecek kadar da yüzsüz insanlar. Dünya kamuoyunda da böyle bir imaj bırakmayı başardılar, bizler nedense binlerce insanımız katledilmesine karşın hala uyuyoruz.

    Bu tür bir program hazırladıkları ve yayınladıkları için TRT'ye teşekkür ediyorum. Bu tür programların sayısının artırılması ve bizlerin bu vatan için ne kadar büyük bir bedel ödediğimizin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür yayınların bizlerin birleşik bütünleşmemize, tek yürek olup herşeye e her türlü oyuna karşı koymamıza yardımcı olacığını umuyorum.

    Herkese bu programı izlemesini tavsiye ediyorum, izlerken yürek dayanmasa da (hatta televizyona bakamasınız bile) gerçeği görmek için izlemek zorunda olduğumuzu düşünüyorum.

    [frndsp]
    Hoşçakalın.







  • baba sana katılıyorum
  • Saol söylediğin için
    ben izlememiştim daha önce, izlemeye çalışacam.
  • valla ben belki
  • Beyaz gelmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeye çalışacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.