Şimdi Ara

hafıza kartımdaki veriler siliniyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • k750i kullanicisiyim. bir gün telefonumdan bir anda hafiza kartindaki bütün veriler silindi... yanlislikla olmustur dedim yeniden birseyler yükledim daha doğrusu yüklemeye calismisim.. usb ile atana kadar bir sorun yoktu fakat yükleme bittikten sonra dosyalara baktigimda sadece cok ufak bi miktari yüklenmis kaliyodu.. 100mb yüklüyorsam sadece 10mb i yüklenmis gözüküyor.. sorun ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim.. bicimlendirdim gene ayni sorun var..



  • Verilerinizi bilgisayarınız tam olarak atamıyor olabilir. Cihazın USB bağlantısında bir sorun oluşuyor olabilir. Ya da cihazda yazılımsal bir sorun oluşmuş olabilir.
    Tavsiyem, hafıza kartınıza verileri aktarın. Aktardıktan sonra birkaçını hafıza kartı içinden çalıştırarak sağlam ve tam olarak atılıp atılmadığını kontrol edin. Eğer sorun yoksa, tüm veriler doğru aktarılmışsa ve devamında verileri telefonunuzdan çalıştırmaya kalkınca eksikler oluşuyorsa sorun telefonla alakalıdır. O halde telefonunuza yazılım atmanız gerekebilir. Alttaki konuda bunun için gereken bilgileri bulabilir yardım alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm
  • Hafıza kartında da sorun olabilir...
    Bir abimizin hafıza kartından dolayı şarjı 1 gün bile dayanmıyordu.. Hafıza kartını değiştirdi ve şarjı artık 5 gün yetiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.