Şimdi Ara

Ve Nokia N97....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ve Nokia N97....

    Nokia'dan dokunmatik klavyeli telefonu yön bulma özelliği de taşıyor.


    Nokia yeni cep telefonu modeli Nokia N97, yön bulmaya yarayan 6 milyon cep telefonuna indirilmiş Nokia Maps uygulaması, kişiselleştirilebilen Ovi internet servisleriyle cihaz olarak değil, servislerle de rekabeti artırıyor.

    Barselona'da düzenlenen Nokia World 2008'de konuşan Nokia CEO'su Olli-Pekka Kallasvuo "Bugün, birbirimizle ve dünyayla bağlantı kurma ve etkileşim şeklimizde bir başka köklü değişikliğin eşiğindeyiz.



    Aslında interneti ve bağlanma şeklimizi zenginleştiriyoruz; kendi dünyanızla daha yakın ve uyum içinde olma gücünü ellerinize sunuyoruz. Bu dünya interneti istediğiniz zaman ve sevdiğiniz biçimde kişiselleştirme ve özelleştirme gücüne sahip olduğunuz bir dünya" dedi.

    Toplantıda tanıtımı yapılan Nokia'nın yeni modeli N97 yerinizin nerede olduğunu pusula ve GPS teknolojisi ile işaretliyor.

    Nokia N97 'sosyal konum' kavramını bu yeni servis ve özellikleriyle gündeme getiriyor. A-GPS (Assisted Global Positioning SystemDestekli Küresel Konumlandırma Sistemi) sensörleri ve bir elektronik pusula entegre edilmiş Nokia N97 mobil bilgisayarı sezgisel olarak nerede bulunduğunu anlıyor.

    Sosyal ağlar gerçek zamanlı bilgilerle otomatik olarak güncellenebiliyor, bu şekilde erişim izni vermiş olduğunuz arkadaşlarınıza durum bilgilerini paylaşabiliyorsunuz


    Nokia İphone'a karşı kozunu oynayacak sanırım...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.