Şimdi Ara

(acildir) GHIA 1.6 2004 70.000 fiyat ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    GHIA 1.6 2004 model - 70.000 km - SW - otomatik vites -temiz araç,servis bakımlı,kaza,boya,vs yok.
    park sensörü,deri koltuk,sunroof vs. var.
    bunun için yaklaşık istemem gereken değer nekadardır,yorumlarınızı bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnylmz -- 25 Kasım 2008; 12:39:29 >



  • SW'lerin türkiyede pek tutulmadığını hesaba katarak söylemek gerekirse bence 17bin ile 19 bin aralığında bir rakam mantıklı olucaktır..Tabi kapıyı 19 'dan açarsınız en fazla 17 ye kadar inersiniz..
  • ikinci elde sw ve otm.vites olması dezavantaj ama deri koltuk ve sunrooflu ghia olması avantaj. ortalama 18.5-19000 ytl normaldir.
  • İhtiyacın yoksa şimdi satma,baharı bekle.Piyasa ölü.Arkadaşların dediği fiata kesinlikle şu anda satamazsın.
  • 15-16 bin
  • Bahara kadar beklemek sorun değil ama kriz büyürse diye çekiniyorum. Forumda bir arkadaş 29,000 ytl'lik bir araç için 2009 Mart'ından sonra o paraya ev alınır diye yorum yapmıştı :)

    Süperonline1 hocam o kadar düşük de olmaz sanıyorum ya. açık oto pazarlarını vs takip ediyormusun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cnylmz

    Bahara kadar beklemek sorun değil ama kriz büyürse diye çekiniyorum. Forumda bir arkadaş 29,000 ytl'lik bir araç için 2009 Mart'ından sonra o paraya ev alınır diye yorum yapmıştı :)





    Dostum ağzı olan konuşuyor,Burası sanal ortam.29.000 liraya ev alınır diyen arkadaşa,hemen gelsin 29.000 vermeye hazırım.Hemde bir senede beklerim.O kadar da değil.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama,Ben 2 -3 kriz gördüm.Hiçbirzaman krizler sonsuz,fiatlarda sonsuz düşmez.Şu anda talep daralması var.Borsaya dikkat et,şu anda hisselerin çok ucuzladığından bahsedilmeye başlandı.Yakında alıcılar oluşmaya başlayacak.Sizin arabanızın durumuda buna benzer birşey.Arz şu anda fazla herkes korkuyla elinden malını elinden çıkarmaya çalışıyor.Kredi borcu olanların dertlerini anlıyorumda,diğerlerinin telaş etmelerini bir türlü anlayamıyorum.




  • yok hocam tabiki o kadar olamaz.ben sadece güldüğüm, aklımda kalan bir yorum olduğu için yazdım. yaşım 27, benimde 2-3 krizim var :)
    bende senin gibi düşünüyorum. satışlar biryerde duracak.ayrıca krizler birilerini fakirleştirirken birilerinide zenginleştiriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.