Şimdi Ara

Ata'yı Ziyaret Ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ata'yı Ziyaret Ettiler


    1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 ÜNİFEB'in(Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği) ortaklaşa düzenlediği organizasyonda, Türkiye'nin 23 farklı ilindeki 38 farklı üniversitesinden 1053 ÜNİFEB üyesi, Asbaşkanlarımızdan ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkan Yardımcısı Simla Türker Bayazıt ve dernek yöneticilerinden Gökhan Akça eşliğinde Anıtkabir'i ziyaret etti.
    Cumhuriyet ilke ve değerleri ile Atatürk'e bağlılıklarını her fırsatta dile getiren 1907 ÜNİFEB üyeleri, kendilerine Türkiye Cumhuriyeti'ni armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duydukları minneti bir kez daha Anıtkabir'de ifade ettiler. Asbaşkanlarımızdan Ali Koç, geleneksel hale gelen ve 10 Kasım'da yinelenen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada "Her yıl geleneksel olarak Ata'mızı 1907 ÜNİFEB'li genç arkadaşlarımız ve 1907 Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonla anıyoruz. Her yıl burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dün de futbol takımımız çok güzel bir performans sergiledi. Bu güzel performansımızı da 1907 ÜNİFEB'li genç arkadaşlarımızla Ata'mıza armağan ediyoruz. Her zaman söylüyorum, Atatürk'ün hangi takımı tuttuğundan çok, hangi takımın Atatürk'ün değerlerine, ilke ve devrimlerine önem verdiği bizim için çok daha önemlidir. Bu doğrultuda bugün Ata'mızın huzurundayız. Bu çocuklar, Türkiye'nin farklı illerinden 1053 kişi bir araya geldiler, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
    Türkiye ve Kıbrıs'taki 68 üniversitede toplam 28 bin üyesi bulunan, Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği olma sloganıyla yola çıkan 1907 ÜNİFEB, kurulduğu günden bu yana her yıl 10 Kasım'da üyelerinin geniş katılımıyla Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

    http://www.fenerbahce.org/fb2008/popdetay.asp?ContentID=13695







  • Lafla peynir gemisi yürümez diyen arkadaşa selam olsun.

    Hepimiz Atatürkçüyüz. (bunun açıklanması bile dile getirilmesi bile saçma. Ama bazı arkkadaşların hala şüphesi var sanırım.)
  • Futbol takımından(!) yola çıkıp kişileri vatan haini yapmaya kadar götürecek kadar laflar eden fanatik insanlar da mevcut maalesef..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: çaaari

    Lafla peynir gemisi yürümez diyen arkadaşa selam olsun.

    Hepimiz Atatürkçüyüz. (bunun açıklanması bile dile getirilmesi bile saçma. Ama bazı arkkadaşların hala şüphesi var sanırım.)


    Resimdeki herkesin o kardeşimizi selamladığından eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.