Şimdi Ara

Ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben evde kullanmak üzere 2+1 hoparlör veya 5+1 hoparlör + ses kartı arıyorum. Sesi çok açmıyacağım, sınırları zorlamıcağım için sadece kaliteli ses ve oyun-film performansı daha gerçekçi olsun istiyorum. Müzik de ne kadar fark yaratır bir fikrim yok ama eminim oyunda filmde farkedicektir. Çok fazla bir bütçem yok maks 200 düşünüyorum ama daha azınada hayır demem :)

    Dipnot: Hoparlörlerin siyah olması ve mic ve kulaklık girişlerinin olması tercih sebebidir. (Siyah istiyorum çünkü bilgisayarım: mavi fanlı siyah Coolmaster rc690 kasa + usb hub'ım da mavi ışıklı siyah + monitörümde siyah LCD(açma kapama düğmesi mavi ışıklı))



  • Verdiğin bütçeye göre alabileceğin Ses sistemi sadece Philips SPA9300 olur arkadaşım...sadece derken bir sürü sistem var fakat fiyatına göre en iyi performans alabileceğin sistem budur...forumlara bakarsan zaten övgü dolu şeyler görürsün...8 inchlik woofer'ı ve kibar dizaynı + verdiği tatminkar bass ve tiz oranı sana fazlasıyla yetecektir...Satış fiyatı ortalama 170 YTL...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 14 Kasım 2008; 15:35:15 >
  • walla bence x-540 al dicem ama forumda daha deneyimli kardeşlerimiz var onlar fikir verse daha iyi olur...
  • Arkadaşlar electroworld'deki indirimi görünce dayanamadım ve x530 aldım, 99ytl ye güzel bir tercih yaptığımı sanıyorum forumda da araştırdım almadan önce. Şimdi anakartım 6kanalı destekliyor fakat bu sisteme bir ses kartı almalımıyım ve eğer cevap evetse ne almalıyım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rognoso

    Arkadaşlar electroworld'deki indirimi görünce dayanamadım ve x530 aldım, 99ytl ye güzel bir tercih yaptığımı sanıyorum forumda da araştırdım almadan önce. Şimdi anakartım 6kanalı destekliyor fakat bu sisteme bir ses kartı almalımıyım ve eğer cevap evetse ne almalıyım?


    Ses kartı için bütçe nedir? Ses kartı alırsan tabiki fark olacaktır ses kalitesinde.
  • 200 ytl ye kadar çıkabilirim demişsiniz,audigy 2zs alın siz de sisteminiz de coşsun60-70 arası bulabilirsiniz
  • Zaten ses kartına güzel para kalır diye aldım bu sistemi. Audigy 2zs'yi araştırcam hemen
  • Geriye kalan parayla 2. el Audigy ' ZS veya 20 ytl daha ekleyerek 2. el X-fi xtreme music alınabilir. İkisi de güzel kartlar. Hayırlı olsun şimdiden!
  • ARKADAŞLAR HİÇ ARAŞTIRMAYIN BENCE. X540 İLE AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTI ALIN. BAŞKA BİRŞEYE GEREK YOK RAHAT RAHAT YETER.
    SORULMAKTAN VAZGEÇİLMEDİ BİZDE CEVAPLAMAKTAN VAZGEÇMİYORUZ. CEVAP AYNI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.