Şimdi Ara

AMILO PI3540 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler dilerim FUJITSU SIEMENS AMILO PI3540 laptopu almaya karar verdim ama kararsızım sizin fikirleriniz nelerdir.Laptop'u Grafik çalışmaları(3dMax,Adobe serisi tüm programlar,fotoğraf çalışmları) ve oyun(crysis) ağırlıklı kullanacağım.Bu fiyata yada daha uygun bi fiyata başka alterntiflerim varmı?

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=35327

    http://www.fujitsu-siemens.com.tr/home/products/notebooks/amilo_pi_3540.html







  • Ya bu bilgisayarı bende bugün vatanın sistesinde gördüm ve hemen foruma bakim dedim ama bir bilgi yok..Arkadaşlar görüp inceleyen almış olan biri varsa lütfen yazsın bu bilgisayar fiyat performans olarak gerçekten çok cazip duruyor ve beni çok düşündürüyor..Deneyimli kişilerin bilgilerine ihtiyacım var
  • ben aldım fan sorun verdi işlemci çok ısınıyor ve makina sürekli donuyor. servise gönderdim iki aydır yollamadılar. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • bu model için bişi diyemem ama fs notebookum bi kere yeni alındığında pili değişti 3 senedir tıkır tıkır
  • Beyler ben bu bilgisayarı 2 haftadır kullanıyorum, vatandaki fırsatı görünce kaçırmak olmazdı.. Ekran kartı dışında bence hiçbir eksiği yok, 4 gb ddr2-800 ram var üzerinde zaten vistada en yüksek puanı ramler alıyo, ddr3 ram desteklediğini söylediler satın alırken, bu gerçekten çok cazib geldi bana. Bilgisayarda ısınma problemi falan yok, şu ana kadar 3 laptop kullandım ısınma problemi diğerlerine göre biraz daha iyi bu modelde. Kasa tasarımınınn kötü olduğunu söylemeliyim. Sadece 2 USB girişi var ve 2'side sağ yan tarafında, mosue bağlarken sorun oluyor bu yüzden. Ama bilgisayarda 1 adet e-sata bağlantısı var harici harddisk kullananlara çok cazip,blutooth yok sanırım kullanma kılavuzunda var gözüküyor ama ben bilgisayarda blutoothla ilgili hiçbirşey göremedim.

    Bu bilgisayarı almamdaki amaç solidworks,catia gibi tasarım programlarını kullanabilmekti ve şu ana kadar hiç bir soun olmadı,Oyun performansıda gayet iyi crysisi mediumda oynayabiliyoruö,ekran kartı beni bu konuda biraz şaşırttı

    Bilgisayarla beraber hiçbir driver cd'si recover cdsi felan çıkmadı,bilgisyara ilk başlattığımda recover dvdsini kendisi oluşturuyor.Kutu içeriği çok zayıf bu yüzden.




  • Bende dün aldım vatan bilgisayardan ama daha tam manasıyla makinayı test edemedim. Özelliklerine göre en iyi f/p sunuyor bu tartışılmaz tabi ki de. ama sade bir laptop ve görüntüsü benim hoşuma gitti. İçinden hiçbir cd çıkmamasını bende garipsedim. Onun için dahili kamerasını çalıştıramadım zannedersem ek bir programı var ve onu kurmamız gerekiyo daha araştırmadım. İki tane usb girişi olması biraz kötü şayet 3 olsaydı standardı yakalamış olurdu. 1 yuvada kablosuz mouse vericisi mevcut onun için sadece 1 yuva bana kaldı. Oyun olarak paylaşımsız ekran kartı olması güzel, çok üst düzey bir performans beklemeyin ama şu an piyasadaki hemen hemen her oyunu medium seviyede oynayabilirsiniz. (ben dün akşam james bond-quantum of solace oynadım güzeldi). Birde bu makinenin kasası hemen belirteyim arkadaşlar macbook kasasıyla aynı malzemeden yapılmıştır. bunun bilgisini de aldım çok dayanıklı ve kolay kolay çizilmiyor. benim ilk izlenimlerim bu kadar.




  • bende birçok araştırmadan sonra bu notebooku almaya karar verdim.kimi fan görevini tam yapmıyor cpu çok ısınıyor diyor kimi gayet iyi tıkır tıkır diyor.kararsız kaldım ama bu notebook çok hoşuma gitti.bunun ayarında böyle bi fiyata bulamadım laptop.ciddi anlamda tavsiye eder misiniz???
  • Azrail

    Intel® Core™ 2 Duo
    Intel® Centrino®2 Islemci
    cpu bus hızı 1066
    3mb cache
    4 gb ram

    özellikleri olan hiç bir bilgisayarı bu fiyata alamazsın.Muadilleri 1800-1900 lerden başlıyor. Adamlarda ürünlerini duyurmak için kampanya yapmış zaten. sonunda tercih senin ama eğer marka takıntın falan yoksa alınır tabi ben aldım memnunum kullanıyorum.
  • hayır marka takıntım felan yok ilk latptopum olacak ve bu kadar para vermişken rezil olmak istemiyorum çok detaylı araştırma yapıyorum siemenste karar kılmıştım fakat yorumları okudukça caymaya başladım çok fazla sorunlu qörünüyor.bunun yerine şimdi datronun tw7a 24 modelini almayı planlıyorum...
    quote:

    Orjinalden alıntı: caparzoni

    Azrail

    Intel® Core™ 2 Duo
    Intel® Centrino®2 Islemci
    cpu bus hızı 1066
    3mb cache
    4 gb ram

    özellikleri olan hiç bir bilgisayarı bu fiyata alamazsın.Muadilleri 1800-1900 lerden başlıyor. Adamlarda ürünlerini duyurmak için kampanya yapmış zaten. sonunda tercih senin ama eğer marka takıntın falan yoksa alınır tabi ben aldım memnunum kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrail155 -- 25 Aralık 2008; 13:44:35 >
  • Arkadaşlar.
    Ben Fujitsu Siemens Notebook 'a XP kurdum.
    Sata drıvers problemı dolayısı ıle XP kurulamıyordu.
    Ilk yaptıgım Windows CD sı yanında tnctr sıtesınde full satalı perfect xp işletim sistemını de kurabıldım. BAşka işletim sistemlerı kurulmadı. Ben başaramadım ama bu ıkısını de kurup denedım. Orjınal vısta cd lerımde elımde var. ısteyene gonderılir. Maıl atarak ısteyebılırsınız.
    Ayrıca bır tek ekran kartı kurulumu dıkkat edılmesı gereken konu. Onuda manuel secerek tanıtabılırsınız.
    Her türlü yardım için maıl atabilirsiniz.
    SAYGILAR.
  • Arkadaşlar Şu ana kadar FS notebook Son 2 Ay içinde 3 adet aldım..
    Bu donanıma sahip bir notebook'u bu fiyatlara almanız imkansız.
    Ayrıca DDR II 800 Ram kullanıyor.
    Küçük bir detay 2 tane Usb Portu + 1 adet E-satave Usb Fonksiyonuna sahip Esata+USB Combo port var..
    Yani 3 adet USB bağlantı portu var.
    ,1394+HDMI+VGA+(Ethernet-RJ45)+15in1 Kart Okuyucu+W-LAN+ 7.1 optik çıkışlı ses kartı + olması gereken hemen herşey var
    Parmak izi okuyucu ve yuüz tarama harici onlarda zaten elzem şeyler değil.
    Isınma problemi olduğundan bahsedilmiş.. hayır böyle bir sorun kesinlikle yok. bir çok notebookdan daha az bir ısınma var.

    Aşagıdaki linkte daha detaylı bir fikir edine bilirsiniz.

    http://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-pi-3540.pdf

    http://www.vatanbilgisayar.com//productDetails.aspx?I_ID=38767

    Vatanda ürün gerçekten sıcak fırsat gözüküyor..

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750026

    bununla kıyaslandığı zaman.. bide %18 indirim varmışş..

    HB iddiası..

    FUJITSU SIEMENS AMILO PI 3525 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26GHZ 3GB 320GB 15.4" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
    KAÇIRILMAYACAK FIRSAT İNANILMAZ FİYAT !!!
    ŞOK!!!ŞOK!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbil -- 15 Temmuz 2009; 11:42:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.