Şimdi Ara

Garantiden geldikten sonra başka tel ile deişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,5610 umu 2 gün önce garantiye verdim.acaba hangi halde ben telefoncudan başka telefon taleb edebilirim? o zaman ne kadar para verdiysem o değerde başka bi tel alabilir miyim?n78 düşünüyorum



  • eğer aldıktan sonra 1 ay içinde bozulduysa yenisini talep edebilirsin ya da parasını talep edebilirsin.ama vermezlerse tüketici hakları hakem heyetine gidip paranı alabilirsin..

    daha eski bir telefonsa 15 iş günü sonunda tamir edilmezse senin telefonun yapılana kadar kullanmak için başka bir telefon talep edebilirsin.30 iş gününde tamir edilmezse yenisi ile değiştirilir ya da para iadesi istersin..haftada 6 iş günü vardır.
  • Bu olayı yaşadım, telefonuma değişim aldım ama inanki çok zor. Şöyle diyeyim, benim değişimimi ancak toplamda 8. ve aynı nedenden 6. gidişinde yapmışlardı.

    - Aldıktan sonraki 30 günde bozulduysa
    - 1 sene içinde aynı arızayı 2. kez çıkarıyorsa
    - 1 sene içinde toplam 4. kez arıza çıkarıyorsa
    - garanti süresi içinde toplam 7 kez arıza çıkarıyorsa
    - telefonun toplam garantide kalma süresi 30 iş gününü geçiyorsa

    telefona değişim çıkar. Servis o telefonun sıfırını bulamazsa ( benimki üretimi duran bir modeldi) o cihazı aldığın zamanki parayla yeni bir telefon alabilirsin. Eğer ilk defa garantiye gönderdiysen ve alalı 1 ayı geçtiyse değişim çok çok çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.