Şimdi Ara

Digiturk takılma sorunu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Digiturk 2 gündür takılarak oynamakta dün aşırı istanbul yağmuruna ve frekans güncellemesine bağlamıştım bugün digiturk kurulumu > turksat sekmesinden diğer kanallarıda güncelledim aynı sorunu yaşayan veya sorunun çözümünü bilen birileri varmı acaba?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

    Merhabalar,

    Digiturk 2 gündür takılarak oynamakta dün aşırı istanbul yağmuruna ve frekans güncellemesine bağlamıştım bugün digiturk kurulumu > turksat sekmesinden diğer kanallarıda güncelledim aynı sorunu yaşayan veya sorunun çözümünü bilen birileri varmı acaba?



    O sorun herkesde var, eskişehir -gs maçının 2. yarısını doğru düzgün izleyemedim.
  • müşteri hizmetlerinden komedi gibi bir cevap aldım lnb nizden kaynaklanıyordur diyip kestirip attılar merkezi olan bir sistem de diğer kişilerde bir sorun yokkan lnb nin bana bi gıcıklığı yoktur heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

    müşteri hizmetlerinden komedi gibi bir cevap aldım lnb nizden kaynaklanıyordur diyip kestirip attılar merkezi olan bir sistem de diğer kişilerde bir sorun yokkan lnb nin bana bi gıcıklığı yoktur heralde


    digiturk izlediğiniz uydu =turksat ise sorun olmaması lazım,
    yok eğer eutel w3 ise , digiturk buradan kanalları sıkıştırıp aynı bantda daha fazla kanal soktugundan kalite düşüyor, Dolayısıyla çanak çapından , kullandığınız aktarım kablosuna, taktıkları lnb den, tv-scart bağlantınızın kalitesine kadar, herşey yayında farkediyor. LCD 'de vcd görüntüsü veriyor :)

    Pazar akşamı digiturk çalışmıyorken, turksata bakan diger receiver da herhangibir sorun yoktu mesala...
  • evet ben de bu donmalar yüzünden müşteri hizmetlerini arayıp sormak istedim ama sanırım yoğun olduğu için bağlanamadım.Cevabı burada aramak istediğimde de benimle aynı sorunu yaşayanlar olduğunu anladım.Walla bizim buralarda yağmur mağmur yok ama ona rağmen donmalar mevcut kanallarda.
    eutelsatw3 kurulumu ile kanallarımız ayarlı ama bazı kanallarda donmalar mevcut.
    digiturk DCR receiver kurulumda verilmişti.Bu receiver ile Turksat üzerinden yayınlarını izlemek mümkün mü?
    ya da farklı kanalları da izlemek için ne yapmam lazım arkadaşlar
  • donmaların nedenini hala öğrenemedim, çözen var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bu donma sorunu bende de var. Bugün aldığım bayiye sordum. Telsiz telefonların buna sebep olabileceğini söylediler. Eve geldim denedim, bir kanalda donma ve karelenme vardı telefonun fişini (elektrik)çektim ve görüntü düzeldi, taktım tekrar bozuldu. Bu konuda bilgisi olan varmı. Ayrıca buradada konu daha önce işlenmiş. Saygılar

    http://resim.donanimhaber.com/m_27129277/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesoydan -- 2 Kasım 2008; 0:53:34 >
  • Dijiturk'çüler donma sorunu var deyince direkt olarak "film kanallarındamı" diye soruyorlar.Demekki onlarda konuyu biliyor ama düzeltmek için çabada sarfetmiyorlar.Hiç üşenmeden receiverimi bile değiştirdiler (aynısıyla) .LNB'nin zayıf olabileceğini başka yerlerden duymuştum.Ama uydum çalışıyor ve görüntü kalitesi Digiturk'e göre çok daha iyi.Aynen Sayın e_equal_mc2 nin dediği gibi.
    Bende film paketimi aile paketine düşürdüm.Rahata kavuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.