Şimdi Ara

TELEKOM SOYGUNUNA DUR !! 1 KASIM 2008

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 01 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.
    BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE OLSA DUR DİYORUZ.
    BU POSTAYI BÜTÜN TANDIIKLARIMIZA GÖNDERELİM
    UNUTMAMAMIZ İÇİN TEKRAR BİLE GÖNDEREBİLİRİZ.
    TÜKETİCİ KORUMA DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 KASIMDA SABİT TELEFONLARLA GÖRÜŞME YAPMIYORUZ.
    BİR GÜNLÜK BU PROTESTO TELEKOMA OLDUKÇA AĞIR BİR CEZA OLACAK.
    BU POSTAYI BİR BAŞKA KİŞİYE GÖNDERMENİZ SADECE 2 DAKİKANIZI ALIR.
    VE BU 2 DAKİKA BİZLERE ÇOK ŞEY KAZANDIRIR.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.


    Bir ev telefonundan 3.90 YTL lik görüşme yapılıyor. Telefon faturasının TOPLAM tutarı 19.25 YTL oy oy oy bu ne. Bu ne biliyor musunuz? Kış uykusuna pardon kış uykusuna değil koyun uykusuna yatırıldığımızın aslında yattığımızın resmidir.
    Sabit ücret: 10,43 Ytl.. bu rakam her konuşsanda konuşmasanda faturana yansıtılıyor...


    Kdv matrahı : 14.54 bu ne anlam taşıyor vallahi billahi bilmiyorum.
    Katma Değer Vergisi : 2.62 üsteki kdv ile alttaki sanki aynı biri diğerinin kısaltılmış hali. Neden ikisi de kısaltılmış olarak yazılmamış. Yada ikisi de uzun hali ile yazılmamış
    Özel iletişim vergisi : 2.18
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------
    Toplam uyuma Parası : 19.25

    Aslında Telekom Panikte. Çünkü vatandaş uyanıyor. Sabit telefonlar birer birer iptal ediliyor. Bu nedenle reklâmlara başlamış Telekom. Ama yılda 2 milyar dolar kar yapıyormuş Telekom. ………………
    Şimdi ünlü komedyen standalp uzmanı bu özelliğini halkı kandırmak için kullanıyor. CEM YILMAZ bu işten iyi para kazanmışa benziyor.

    (YENİ NUMARASI 11811)
    Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen
    bir numaranin ögrenilmesi icin en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8
    kontor. Baska bir deyisle eski parayla dörtmilyonücyüzyirmibi n TL.
    Bir numara ögrenmek için Lübnanli sirkete bu kadar para
    ödüyorsunuz. Türk Telekom Soygunu 118 ve 133 e dikkat !..

    Turkçede buna resmen soygun hatta dolandiricilik denir. Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun .

    Bu numaralar 110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158' 'i ararsaniz ücretsiz 113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181' 'i ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000TL ..

    185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184' 'u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL.

    Simdi SIKI durun !.. 118' 'i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL, v! e 133' ' u ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL,
    Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca
    bekletirler. Sürekli olarak banttan ' hatlarimiz dolu bekleyin'
    talimati verirler. Buna resmen dolandiricilik denir.. Turkiye''de
    bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu Kim
    biliyor? Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her
    yerinde bedava olan bu kamu yararina hatlarin fahis fiyatlarda
    olmasi talimatini kim verdi?.Bu yazidan sonra hala bilinmeyen
    numaralari aramak istiyorsaniz cebinize dikkat edin.


    Siz hala 'ALO' diyebiliyor musunuz..? EKONOMIST dergisinde yayinlanan
    bilgilere göre Ev Telefonlarini Kapatma Zamani geldi. Türk
    Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL . Oysa GSM'den evi ararsaniz dakikasi 297.521 TL. Yeni patron getirdigi 'Milli Güvenlik riski' yaninda Türk Milletini de 'APTAL' yerine koyuyor anlasilan.
    LUTFEN PROTESTO EDIN. BU MESAJI OLABILDIGINCE YAYARAK YENI FIYAT POLITIKASININ DA BILINMESINI SAGLAYIN..



  • bu protesto onları durdurmaz.hatta etkilemez bile.adam hem ev telefonundan hemde bizim internetlerimizden kazanıyor.bende isterim milleti soymamasını ama bu protesto boş iş.1 günde fazla bişey kaybetmez.kaybettiğinide zam yaparak alır merak etme
  • Amaç zaten vurdumduymaz yöneticilerin dikkatini çekmek ve problemi kamuoyuna yüksek sesle duyurmak, ana haber bültenlerine sokmak. Belki utanırlar da bişeyler yaparlar

    Bu arada konu daha önce açılmış şimdi gördüm, oradan devam edilebilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_27360013/tm.htm
  • Millet olarak yüzde 47 oyla bazı şahsiyetsizleri başa getirirsen ve o getirdiklerinde Telekomu sünnetsizlere satarsa seninde faturan işde böyle uçuk gelir.
  • sünnetsizler araplarmı oluyor
  • diğer mesajımı buraya da yazayım. Tam da yeriymiş.

    quote:

    Telekomun satıldığı iyi olmadı tabi ki. Verimliliği arttırılsa çok iyi olacaktı. Hizmet ücretleri de şu ankinin yarısına indirilebilirdi. Eskiden de bu yapılabilirdi. Satıldı ne oldu? Dediğim gibi satılmasa iyiydi ama satılınca ülkemizin sırtından gizli bir kambur kalkmış oldu. Eski halini benim gibi haftada 1-2 defa Telekoma giren çıkanlar iyi bilir. Hem o ihaleye KOÇ ve SABANCI da girdi. İnat edip fiyatlarını arttırmadılar. Arttırsalar şimdi Telekom belki de onlarda olacaktı.

    Geçmişi ne kadar da çabuk unutan bir milletiz. Yazdığım yorum siyasete bulaşmasın diye isim-parti-dönem vermeden belirteyim: Geçmiş hükümetler döneminde Türk TELEKOM resmen bir bataklıktı. O zaman bizim cebimizden çıkan vergiler ile geçinen binlerce (belki on binlerce) fazla memur ve işçi vardı. Ona rağmen kâr getiriyordu ama verdikleri hizmet berbattı. Bunu ancak bizim gibi yıllarca Telekoma satış yapan, hizmet veren, ihalelerine girip para kazanmaya çalışan büyük şirketlerin çalışanları bilir. Eskiden yıllar boyu Türk TELEKOM işleriyle uğraşırdık.

    Devlet yönetimindeki Telekomda neler görmedim ki:

    - Satın alma müdürleri %X teşvik primi (kişisel komisyon; ) almadan iş vermezler.

    - Windows kurmayı bırakın PC kullanmayı dahi yeni öğrenen, buna rağmen PC-Workstation bakımcısı olarak işe alınmış ve bir kenarda yatan torpilli çocuklar

    - SERVER sistemlerinin bakımları için işe alınmış ve Windows NT/2000server/2003server/SQL bilgisi sıfır olan mühendisler. Hem SERVER sistemlerinin bakım kurulumu için bir sürü mühendis alınır, hem de bu bakım kurulum hizmetleri daha sonra özel şirketlerden hizmet satın alınarak yapılırdı. Ne kadar verimli değil mi.

    - Yazışma çizişme işlerine bakan 10 parmak klavye kullanıyor diye işe alınan, fakat harfleri klavyeye bakara gözle teker teker seçerek yazan torpilli ablalar

    - Bir odaya doluşturulmuş, akşama kadar ya ayna karşısında makyaj yapan, birbirleriyle güzellik yarıştıran ve içlerinde sadece 1-2 tanesinin çalıştığı bakımlı modifiye bayanlar... Makyajla uğraşamayacak yaştaki ablaların da elinde iki tığ ve bir topak yün ile kazak ören ÖREN BAYAN 'LAR.


    Bu verimli bu değerli devlet çalışanlarımızın çoğu TELEKOM özelleştirildikten sonra diğer devlet kadrolarına geçiş yaptılar... Yeni yönetim verimli olmayanların devlet kadrolarına aktarımı için liste verdi. Verimli olanları ise 5 yıl daha Türk Telekomda devlet çalışanı olarak işe devam edecekler. 5 yıl sonra karar verip ister devlete geçecekler, isterlerse de devletten istifa edip Telekoma devam edecekler.
  • Telekoma
    Telekomu satanlara da
  • biz zaten hiç kullanmıyozki bi internet için bağlı bide bizi ararlarsa ayda 19 ytl mizi kuzu kuzu ödüyoz konuşmadığımız telefona nerdesin kablonet buralarada gel :(
  • bu telekomun allah belasını versin
  • İster inanın ister inanmayın ama 1gün önce gelen telefon faturası tam tamına 2.64YTL geldi, çok şaşırdım
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.