Şimdi Ara

iTunes Okuma Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Dün gece iPod Touch'ı pcye bağladım ve iTunes programı ile birkaç müzik attım. Sonra arkadaşıma iPod'daki müziklerden birini yollamak için ImTOO iPod Computer Transfer programını yükledim ve çok rahat kullanımı olan programla içinden birkaç şarkı aldım. Hazır bu program açıkken bilgisayarımdaki şarkılardan üç tanesini iPod'a atmak istediğimde birini attı yalnız diğer ikisinde hata verdi. Neyse dedim iMTOO programını kapattım ve iTunes'u açtım ama "iTunes cannot read the contents of the iPod. Click Restore" bık bık hatası verdi ve Touch'ın içini göremedim(makinenin içine hiç ulaşamıyoruz) herhalde program uyumsuzluk yaptı diyip yeni attığım şarkıyı dinlemek için iPod Touch'ı şarjdan çıkartıp müzik kısmına gittiğimde iPod Touch'da no content yazdığını gördüm. Yani şuan iPod'da herhangi bir müzik ya da video görünmüyor ama işin garibi ImTOO programı ile mp3 playerın içindeki müzik ve videoları görebiliyorum. Ben de içindekileri farklı bir dosyaya attım ama restore felan atmak uğraşmak istemiyorum. Touch'ın içindekileri silip yedeklediğim dosyaları yeniden atsam iTunes problemini çözebilir miyim yoksa ne yapmam gerekiyor?

    Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Ekim 2008; 11:18:40 >







  • Önce 2.0 versiyonunu indirdim, akabinde iTunes programından Shift+Restore tuşuna basarak bu patche geri dönüş yaptım. DFU mod felan yapmak lazımmış ama ben böyle bir şey yapmadım ve bir problemle karşılaşmadım. Akabinde kendi Check for Update tuşuyla 2.1'e yükselttim versiyonu. Şimdi de Jailbreak yapıp işi bitiricem. Zaten içindeki video ve müzikleri ImTOO programı ile pcye yedeklemiştim, aynen atıcam o kadar:)

    Merak ettiğim bir konu var, ben bunun versiyonu düşürdüm ve eski versiyona yükselttim ya, Jailbreak işlemini tekrar yapmalıyım değil mi? Bilmiyorum Jailbreak o anki sürüme mi etki ediyor yoksa aletin kendisine mi, ondan soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.