Şimdi Ara

Parelel portsuz anakart için aparat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Bilindiği üzere günümüzde birçok anakart artık (seri porttan sonra) paralel port konektörü olmadan piyasaya sürülüyor. Oysa bu anakartların üzerinde paralel port pin (header) olarak sunuluyor. Oysa benim gibi ticari ortamlarda bilgisayar kullananlar için paralel port büyük bir ihtiyaç Laser yazıcılar, tarayıcılar, barkod yazıcılar ve özellikle nokta vuruşlu yazıcılar paralel porttan çalışıyor. Şimdi aşağıdaki resimde görülen aparatı (port extension bracket) nereden temin edebilirim. Birde bunun üzerinde hem seri hem paralel portu olanı var o daha makbule geçer.

     Parelel portsuz anakart için aparat.







  • mecidiyeköy bimel den temın edebılrısın
  • Selam,

    Teşekkürler Drifter_Soldier ancak Ankara'dayım ben. Bir arkadaşa aldırmaya çalışayım artık.
  • Selamlar,

    Müşavir arkadaşım sanada teşekkür ederim ancak benim anakartımda paralel port zaten var, ancak adamlar tüm yeni kartlardaki gibi soket olarak değil pin olarak vermişler.

    Buarada sorunu halletmiş bulunuyorum. kendim yapıp taktım birtane iyide oldu. sadece pci slot üzerinde paralel port görmek garip geldi. 486 dx günleri hatırladım bir anda. Hey gidi günler hey.
  • Eski girişlerin bir kısmını vs . vs. içinde bir sürü parça olan takımlar var, harika bir çanta içerisinde. Fiyatı da makuldü.

    Bir de, bunun küçüğünü kırtasiyede görmüştüm. Çok zor bulunacak birşey değil. Adamlar Ethernet'i USB'ye çeviriyor walla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.