Şimdi Ara

inverter problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • her marka inverter birbirine uyum sağlarmı ? örnek başka notebooktan alma inverter başka bir notebooka uyarmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulof -- 13 Ekim 2008; 5:40:25 >



  • Yenisi sadece lcd ile beraber geldiği için hiçbiyerde bulunamayan, kalem kadar boyu olmasına rağmen laptopı mundar eden rezil devreden bahsediyorsun sanırım. İnverter türü akım üreteçlerinin giriş voltajının değerine göre nmos veya pmos transistörlerden birinin on olması ve bu duruma mutakiben çıkıs kapasitorünün charge veya precharge olmak suretiyle çıkıs voltajının girişe göre zıt bir değer alması prensibiyle çalısan temel mantık kapı bir devredir. Bu LCD panellerin çalışmasını sağlar. Voltajlar ve akım değerleri hepsinde farklılıklar gösterir. Çalışma mantıkları aynı olsada birbirlerine uymazlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nihat35nihat

    Yenisi sadece lcd ile beraber geldiği için hiçbiyerde bulunamayan, kalem kadar boyu olmasına rağmen laptopı mundar eden rezil devreden bahsediyorsun sanırım. İnverter türü akım üreteçlerinin giriş voltajının değerine göre nmos veya pmos transistörlerden birinin on olması ve bu duruma mutakiben çıkıs kapasitorünün charge veya precharge olmak suretiyle çıkıs voltajının girişe göre zıt bir değer alması prensibiyle çalısan temel mantık kapı bir devredir. Bu LCD panellerin çalışmasını sağlar. Voltajlar ve akım değerleri hepsinde farklılıklar gösterir. Çalışma mantıkları aynı olsada birbirlerine uymazlar.




    evet o devre yüzünden başıma gelen kalmadı bir diğer topikte anakart arızası açtım ona sebep olan şey buydu ama bununla alakası yoktu bunu takmadan kablo yapacağinı yaptı bana




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.