Şimdi Ara

Mitsubishi LANCER, Mümkünse Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hep garibime giderdi? Kendiniz araştırın niye burda soruyorsunuz derdim bazen. Şimdi de benim Peder bey 0 Mitsubishi Lancer almaya karar vermiş? Ben şaşırdım önce hiç düşünmüyordum. Kafasına yatmış. Kampanya filan varmış. 32.000 YTL. Kredi koşulları iyi.
    Aşağıdaki gibi de bir yazı buldum resmi internet sitelerinde, evet arkadaşlar ne dersiniz?

    MITSUBISHI LANCER
    “ Yılın Otomobili”


    Mitsubishi Motors’un köklü bir geçmişe sahip olan Lancer serisinin son gözdesi Mitsubishi Lancer, Rusya’nın en çok okunan beş otomotiv dergisi tarafından düzenlenen oylamada “ Yılın Otomobili” ödülünü almaya hak kazandı.

    15 Nisan 2005, Rusya; Rusya’nın en gözde otomotiv ödülü Mitsubishi Motors’un oldu. Rusya’nın en çok okunan beş farklı otomotiv dergisinin okurları tarafından, farklı sınıflarda yarışan modeller arasında yapılan oylamada, C-segmenti kategorisinde Mitsubishi Lancer en çok oyu alarak Rusya’da yılın otomobili seçildi.

    Mitsubishi Lancer C Segmentinde Alfa Romeo 147, Audi A3, BMW 1 Series, Chevrolet ,Citroen Xsara, Daewoo Nexia,Fiat Stilo,Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent, KIA, Mazda3 ,Nissan Almera, Opel Astra, Peugeot 307,Renault Megane, Rover 25, Seat, Skoda Octavia, Subaru Impresa, Suzuki Liana, Toyota Corolla,VW gibi güçlü rakiplerini arkada bırakarak ödülü kazanan otomobil oldu. Böylece Mitsubishi Lancer Rusya’da kazandığı üçüncü ödülünü almış oldu.

    2000 yılından itibaren aylık otomotiv dergisi Autopanorama tarafından düzenlenen “yılın otomobili” yarışması, daha sonra 5th Wheel, Russian Newsweek, Kompania ve Men’s Health dergileri işbirliği ile düzenlenerek daha geniş kitleler tarafından değerlendirme imkanı bulmuştur.

    Mitsubishi’nin, C segmentinde adını güçlü bir şekilde duyurmak amacıyla yeniden canlandırdığı Mitsubishi Lancer, modern ön görünümü, geniş konfor ve iç dizaynı, kaliteli konstruksiyon hissi ve zengin donanım seviyesi ile C segmentindeki tüm beklentilere yanıt veriyor.












  • Öncelikle şunu belirteyim ki Mitsubishi çok kaliteli araçlar üretir. Kalitesiyle kendini kanıtlamış bir firmadır. Söz konusu modele gelince benim görüşüm fiyat biraz yüksek gibi 25 - 28 arası olsa alınabilecek bir otomobil ama 32 biraz yüksek gibi sanki...
  • gerçekten de geçenlerde gazetede, 27 ydi fiyatı. Şimdi 30- 33 arasına yükselmiş.
    Teşekkürler.
  • kesinlikle alınmaması gereken bir otomobil..... alınca son sahibi olursunuz.....

    he benim için bunlar dert diil diyorsanız şimdiden hayırlı olsun
  • erol amca bu mitsubishi nasıl bişi
  • Donanım nasıl zengin ya?? Otomatik klima yok, müzik sistemi rezalet, perde havayastığı yok, kokpit 90lu yılların japon ekolünü temsil ediyor, gösterge paneli korkunç, motor çok güçsüz vs vs... Ama bunla bağlantılı rakiplerin fiyatı 45i geçerken (full) arkadaş 30larda tabi e doğal olarak. Bunun dışında EVO hayranlarının gözdesi, modifiyeyle tabi ki iyi bir ustayla çok rahat EVO 7ye benzetiliyor bunlar. (Tabi sadece dıştan:D)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VXR

    kesinlikle alınmaması gereken bir otomobil..... alınca son sahibi olursunuz.....

    he benim için bunlar dert diil diyorsanız şimdiden hayırlı olsun


    +1
  • aracın ön tasaımı bence iğrenç ama arkası süper

    vxr'ın dediği gibi son sahibi olursunuz..
  • araç 10 numara yalnız ikinci eli sorunlu olan bir marka örneğin kia gibi. illa lancer derseniz 10.000km kadar yürümüş 2005 full donanımlısını sanırım 27-28 civarı alırsınız.6 milyar cebinizde kalır.
  • lancer kompakt sınıfın en yaramazlarındandır
  • Yakın ilginiz için teşekkürler. kafaya koymuştu bir kere, ben de şevkini kırmak istemedim. 30'a aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 2 Mayıs 2005, 11:28:40 >
  • janjan M.C.K. Usta, ne için yaramaz. Vallahi kafama takıldı. Mümkünse açıklasanız.
    Bizim şirketteki yabancılar çok övdüler oysa.
  • en kalitesiz iç mekan onda
    ABD de en güvenilmez otomobil ödülünü aldı
    vasat bir araç yane
  • Derginin birinde Amerika da en güvenilir otomobil Chevrolet seçilmişti. Onu ben de hatırladım. Kanadada Kia Cerato seçilmişti. (Bu arada Kiayı ben de tutarım).

    Kardeş kafayı yiyeceğim.
    Rusya da da en güvenilir, en iyi araç ödülünü aldı 2005 modeli. Rusyada yılın otomobili seçiliyor, Amerikada en kötü otomobil. Vallahi ben de anlamadım.

    Teşekkürler bilgilendirdiğin için.
  • hayırlı olsun.
  • Şimdi arkadaşım, benim kriterlerim donanım-güvenlik-malzeme-işçilik-motor-fiyat/performans tır, bu açıdan değerlendirirsek; Donanım felaket albea'da bile opsiyonlarla beraber daha zengin bir donanım elde ediliyor nerdeyse, güvenlik de benim açımdan vasat zaten tıkırtı falan geliyor malzemeler sert ve dandik kalitesiz bir araç tipik capon ekolü... Motor 1.6 olmasına 1.6 ama 98hp 4.5 metrelik arabayı nasıl hareket ettirsin?? Artı o kadar güçsüz ve eski bir motor da zaten bayağı yakar gösterdiği performansına göre, fiyatı ucuz olabilir ama güvensiz bir araç, yol tutuş falan da pek iyi değil japon diye hemen atlamamak lazım test edip bunları görmek lazım, zaten 2005 model gibi bile durmuyor
  • lancer 1.6nın en büyük kozu yakıt tüketimi
    ama o sınıfta kia cerato bile daha iyi bence
    lancer 5 yıl önce bu haliyle satılsa belki alınabilirdi ama şu an alınmaz bence
  • Doğru şu anda baktım dergiden, gerçekten az yakıyomuş 7.8lt mi ne ortalama, yine de 98hp motora göre normal... Ama sırf yakıt için de 30küsür milyar para az değil, bir alt sınıfın HB modelleri daha mantıklı olabilirMİŞ
  • morbid teşekkürler,

    janjan, m.c.k. usta ve tüm arkadaşlar merhaba,
    Önce ben de hiç ilgilenmemiştim Mitsubishi Lancer'le. Yalnız arabayı şöyle bir inceledim ve kullandım. şimdiye kadar hiç araba kullanmadığımı anladım.
    Bende Şirketimizin 2004 model Volvo S40'ı var, inanın hem yakıt, hem performans hem de hız konusunda Volvodan daha iyi.
  • Vedat abim bak şimdi
    sizdeki volvo 1.6 ise lancer daha hafif olduğu için yazdığın tüm kriterlerde daha üstün olabilir ama:
    volvonun kalitesi,konforu,güvenliği bu araçta yoktur.
    lancer biraz demode bir araç,ve uzak durulmasında fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.