Şimdi Ara

Sevgili Arkadaşlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şevkle zevkle yönetme aşkıyla güne devam ediyorken Yönetim tarafından yönetme yetkimin alındığını görmüş bulunuyorum.

    Mahkeme kadıya mülk olmadığından bahisle bütün mesajlarıma bakılırsa foruma mülkümüz olmadığı, hancı değil kervancı olduğumuzu defalarca dile getirmişizdir.

    Bu nedenle üzüntüm kadar normal karşılamak duygusuyla beraber bir halet-i ruhiye içindeyim.

    Ancak bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Sürekli forum için ne yapabilirim düşüncesi ile yatıp kalkan ben ve katkılarımı düşündükçe üzüntüm artmaktadır. Zira gerek adaletli davranmaktaki dikkatim gerekse en özgür ortamı en medeni şekilde nasıl sağlarız yönündeki cehdim inkar edilemez.

    Hatta bu gayretime üye gibi yazışarak ta katılmak süretilye ortaya konulmıştur. Forum tarihinde görülmemiş biçimde ancak rüyamızda göreceğimiz konuları medeni biçimde tartışıyor olmak ancak bu dönemde mümkün olmuştur.

    Yazı yazmam üyelerin israrıyla olmuş ve hararetli de olsa güzel tartışmalar yarattığımız kesindir.

    Sürekli eşit olmaya çalışmış ve başarılı olduğum yüksek kanaatimdir. Nitekim Raskolnikov, Engineer, Deep Impact vs kişiler tarafımdan uyarı almışlar. Hatta ilk ikisi uzaklaştırılmışlardır. Ancak kendilerinden en ufak bir olumsuz tepki almış değilimdir. Bu nedenle özellikle yazışırken de Deep arkadaşıma belki sert olmama rağmen o yüksek seciyesini gördüğümden kendisine sevgilerimi sunarım. Seni çok seviyorum Deep Impact.

    Ben bunun hangi nedenle böyle yapıldığını dahi bilmiyorum.

    Muhtemel sebep üye gibi yazışmak ise böyle fedakar sevgi dolu, saygılı biri böyle yapmamak konusunda uyarılabilirdi. Uyarıldım mı : HAYIR
    Ceza sisteminde adil davranmadığım iddia edilebilir. Bu konuda bizden daha tecrübeli üst yöneticiler bu konuda hem yol gösterici hem uyarıcı olabilirlerdi oldular mı HAYIR !

    Bunun dışında da başka sebep gösterilemez. Peki bunlar olsa dahi bunlar birer hata mesabesinde şeyler iken yapılacak yaptırım 4-7 gün uzaklaştırma veya modluktan 15 gün men şekinde olamazmı idi. O kadar haddini bilmeyen insanlardan mıyım ki? Böyle bir durumda hatamız varsa anlayıp doğruya yönelmemiz derhal mümkün olurdu.

    Sonuçta fevri bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her şerde hayır her hayırda şer vardır hükmünden hareketle bu hatanın düzeltileceğine kaniim.

    Relusion benim sonsuz olarak güvendiğim takdir ettiğim sevdiğim çok değerli bir arkadaşımdır. Bu nedenle üzüntümün haksız muameleye olduğunu vurgulamak isterim.

    Kibarlığım ve saygım konusunda kimse aksini edemez. Buna tüm mesajlarım şahittir. Buna rağmen eğer düzeltme olmazsa mod olarak hepinize veda eder. Gün doğmadan neler doğar diyerek sürprizlerin de hayatın parçası olduğunu unutmayalım derim. Üye olarak varlığım sürecektir. Bu akşam yürülüğe koyacağım MAKALE konusunda çok değerli fikirlerim makale şekilne olacaktı olmadı belki noktada açıklarım.


    Hepinizi çok seviyorum. Sağlıcakla kalınız.







  • Arkadaşlar bu başlık açıklama niteliğinde olup yoruma kapatılmıştır. Herhangi bir yorumda bulunmak isteyen arkadaşlar diğer üst başlığı (Yönetici değişikliği) kullanabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.