Şimdi Ara

Vista Ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bugun vista kurdum guncellemelerı vista kendısı kurdu ve ses kartımı High Definition Audio olarak tanıyor.benım ses kartı onboard gigabytenin Realtek AC 97. bunun vista32bit surumunun drıverını ındırdım netten tanıtmaya calısıyorum ılk ses kartını kaldırıyorum donanım tara dıyorum donanımı tarar taramaz yenıı donamım buluyo ve ses kartını kendısı hemen otomatık yukluyo High Definition Audio yapıyo.driverden yuklemeye kalkıncada yıne aynısı yuklenıyor High Definition Audio bu yanı.kafayı yıyecem cozemedım bır turlu sorunu yardımcı olursanız cok sevınırım teşekkürler



  • Hocam windows xp sp2 den vista 32 bite geçtim bende dün. aynı ses kartı bende de var. herşeyin sürücüsünü güzelce kurdum fakat ses alamıyodum.
    En sonunda forum kullanıcılarından coderMX in verdiği bi siteden driver indirdim. Windows vista öncelikle kendisi realteki indirdi. Görünürde herşey tamamdı ama ses alamıyordum.

    sonra vistanın indirdiği sürücüyü kaldırıp codermx in verdiği linktekini kurdum. reset atmamı istedi, atarken windows kapanma sesini aldım fakat winamptan gene ses gelmiyod. driver yüklü değil diyodu. sonra windowsun kendisinin tekrar sürücüyü indirmesini sağladım ve resimlerdeki ayarları yaptım.
    Şu an ses geliyor.

     Vista Ses problemi


     Vista Ses problemi


     Vista Ses problemi




  • benımkı otomatık bulmuyo sürücüyü hep aynı seyı yukluyo yanı orda realtek falan yazmıyo resımdekı gıbı .senın ındırdıgın surucuyude ındırdım yıne aynısı oda yuklenmıyo vista ızın vermıyo galıba en sonuna kadar gelıyo sonrasında ızın vermıyo ben yukle dıyorum yıne aynısı gıbı kalıyo..başka fikri olan yokmu?
  • tamam hallettım sonunda tşk ederım Nomak.herseyden ses cıkıyo winamptan cıkmıyo cok garıp fılmden oyundan cıkıyo winamptan cıkmıyo.
  • Öncelikle Winamp için:
     Vista Ses problemi


    Güncelleştirmeleri windows aratmak için:
     Vista Ses problemi

     Vista Ses problemi

     Vista Ses problemi


    Umarım halletmişsindir.

    Aynı olayları bende yaşadım çok sinir bozucu :|

    k.gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.