Şimdi Ara

'Kendilerini ele veren açıklama'(aziz yıldırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • enç Fenerbahçeliler isimli grubun kendisine ait internet sitesinde yaptığı, "Aziz Yıldırım bizi kullandı. İlk istifası sonrasında bize para göndererek adam toplattı, yürüyüş yapmamızı istedi."

    Genç Fenerbahçeliler isimli grubun kendisine ait internet sitesinde yaptığı, “Aziz Yıldırım bizi kullandı. İlk istifası sonrasında bize para göndererek adam toplattı, yürüyüş yapmamızı istedi. Sonra hocayı istifaya zorlamamızı istedi” şeklindeki açıklamalara, kulüpten yanıt geldi. “Kendini ele veren bir açıklama” başlığı altındaki açıklamala şu görüşlere yer verildi: “Bu açıklama, söz konusu grubun nasıl ve ne amaçlar taşıdığının açık bir göstergesi durumundadır. Baştan aşağı uydurma bilgilerle dolu olan bu senaryo, ‘Genç Fenerbahçeliler’ adlı grubun nasıl çıkar peşinde koşabileceğinin ve nasıl pazarlıklar yapabileceğinin ipuçlarını vermektedir. İşte bizim karşı olduğumuz ve asla izin vermeyeceğimizi savunduğumuz bu ve benzeri oluşumlardır. Kendilerini kulübün üzerinde bir güç olarak gören ve göstermeye çalışan bu ve benzeri gruplar, söz konusu açıklamalarıyla asıl amaçlarının ne olduğunu net bir biçimde ilan etmektedirler. Bu açıklama, grubun taraftarlık dışında her türlü çıkar ilişkisine girebileceğini anlatmakta ve yöntemler göstermektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü, bu ve benzeri oluşumlara asla izin vermeyecektir. Büyük Fenerbahçe taraftarı da bu tarz grupların büyümesine izin vermeyecek ve bu çirkin girişimleri kendi içerisinden söküp atarak en güzel dersi verecektir. Amacı kendi çıkarlarını koruyup kollamaktan başka birşey olmayan, bunun için her türlü pazarlığı yapabileceklerini açıkca ima ve ilan eden, tribünde futbol izlemeye gelen insanlara zarar veren ve onları uzaklaştıran bu gibi kişi ve kuruluşların sözcülüğünü yapmanın Türk sporuna ne kadar zarar verdiğini basınımızın da görmesini istiyoruz.”








  • Bırakın dağılsınlar ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fm2008bjk

    enç Fenerbahçeliler isimli grubun kendisine ait internet sitesinde yaptığı, "Aziz Yıldırım bizi kullandı. İlk istifası sonrasında bize para göndererek adam toplattı, yürüyüş yapmamızı istedi."





    görüntülü haber olsun ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.