Şimdi Ara

Basketbol Türkiye Kupası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Kupası maçlarını veren kanal var mı? Maçları nasıl takip edecez. Skyturk, Ntvspor maçları vermiyor. Bilgisi olan varsa; yazsın lütfen.



  • Organizasyonun resmi sayfası tam bize yakışır cinsten :

    http://212.174.96.214

    Yayınla ilgili bi gelişme bulamadım. Ntv zaten dalga geçer gibi tek bi haber bile vermemiş. Skyturk'ün siteside barnie ve fred ayarında...

    Neyse sonuçlanan maçlar:

    http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_20062007ETK_WEB_View)?OpenView&Start=10

    Telekom:85 - Mersin: 73

    Türk Telekom, Son Periyotta Kazandı (73-85)
    10/03/2008 06:36 PM

    Teknosa Türkiye Kupası "A" Grubu'nda Diyarbakır'da oynanan ilk karşılaşmada Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 73-85'lik skorla mağlup etti.



    Teknosa Türkiye Kupası "A" Grubu'nda Diyarbakır'da oynanan ilk karşılaşmada Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 73-85'lik skorla mağlup etti.

    Tempolu başlayan mücadelede Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk dakikalarda topu çember altına indirmeye çalıştı. Ancak Türk Telekom, Serkan Eroğan ve Tutku Açık ikilisinin üçer sayılık basketleriyle 2.dakikayı 1-9 önde geçti. Lester'ın turnikesiyle hücumdaki tutukluğuna son veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, savunmada da toparlandı. Ancak hücumda üç sayı çizgisinin gerisinden isabet bulmaya çalışan Mersin temsilcisi, bunda başarılı olamadı. Dudley ve Asım ikilisiyle ribaundları toplayan Türk Telekom, Serkan'ın da ağırlığını koymasıyla 5.dakikada farkı 10 sayıya çıkarttı (5-15) Ahmet Kandemir'in molasının ardından Onur Aydın ile pota altından basket bulan Mersin ekibi, buna karşın savunmada Serkan'ı durduramadı. Hücum ribaundlarında da rakibine üstünlük sağlayan Türk Telekom, ilk periyodu da 14-27 önde tamamladı.

    İkinci periyoda iyi başlayan Türk Telekom, Dudley ve Bekir'in basketleriyle skoru 14-31'e getirdi. Christopher Lofton'un üç sayılık basketiyle periyottaki ilk sayısını bulan Mersin Büyükşehir Belediyesi, buna karşın savunmada rakip uzunları durdurmakta zorlandı. Tutku ve Blakney ikilisiyle ön alanda baskı yapan Türk Telekom, rakibinin de kolay oyun kurmasına engel oldu. Ancak çember altında Ümit Sonkol'un oyuna girmesiyle boyalı alanı daha iyi kullanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14.dakikada farkı 9 sayıya indirdi (26-35) Temponun arttığı bölümlerde iki takımda çok fazla top kaybetmeye başladı. Kenardan gelen Ümit Sonkol'un hücuma hareketlilik getirmesiyle Mersin temsilcisi skor bulmakta yaşadığı sıkıntıyı atlattı. Ancak Türk Telekom'un ABD'li uzunu Erwin Dudley, çember altında fiziğini iyi kullanarak skor üretimine devam etti. Son hücumda Lester'ın turnike basketiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi farkı tek sayılara indirdi. Türk Telekom, devre sonunda soyunma odasına 38-47 önde gitti.

    İnanç Koç ve Christopher Lofton'un basketleriyle üçüncü periyoda iyi başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, savunmada da ilk yarıya oranla daha dirençli bir görüntü çizdi. Erwin Dudley'in smaç basketine Onur Aydın ile karşılık veren Mersin ekibi, 23.dakikada farkı da 5 sayıya indirdi (47-52) Savunmadaki başarısı ve Lofton ile Ümit'in hücumda sorumluluğu tamamen eline alması sonrasında kontrolü eline alan Mersin, farkın da açılmasını engelledi. Hücumda skor bulmakta zorlanan Ankara temsilcisi Türk Telekom karşısında özellikle Lester Mc Calebb'in penetreleriyle etkili olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, son dakikaya girilirken farkı 2 sayıya indirdi (57-59) Üçüncü periyot, Türk Telekom'un 59-61 üstünlüğüyle tamamlandı.

    Mücadelenin final periyoduna Brandon Wallace'ın basketiyle giren Mersin Büyükşehir Belediyesi, uzun bir aradan sonra skoru eşitledi (61-61) Temponun düştüğü bölümlerde çember altında Michael Wright'ı çok iyi kullanan Türk Telekom, 33.dakikada farkı yeniden 6 sayıya çıkarttı (61-67) Dış atışlarda istediği yüzdeyi yakalayamayan Mersin ekibi, savunmada da Wright'ı durdurmakta zorlandı. Christopher Lofton'un dış atışlardaki yüksek isabet oranı ve savunmada da kaptığı toplar sonrasında Mersin Büyükşehir belediyesi, bitime 3 dakika kala skoru yeniden 70-75'e getirdi. Ancak Bekir Yarangüme'nin skora katkısı sonrasında farkı yeniden açmaya başlayan Türk Telekom, karşılaşmadan da 73-85 galibiyetle ayrıldı.

    Karşılaşma sonrasında Teknosa Türkiye Kupası Maçın Adamı ödülünü, Türk Telekom'dan Michael Wright kazandı. ABD'li oyuncu ödülünü, Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü İslam Çetin'den aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında 19 dakika oyunda kalan Wright, 19 sayı- 2 ribaund ve 1 asist ile maçı tamamladı.

    SALON: Ziya Gökalp Spor Salonu

    HAKEMLER: Halil Baldemir - Özlem Yalman - Semih Vural

    MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (73): Christopher Franklin Lofton 19 (6 ribaund- 4 asist- 1 top çalma), Lester Mc Calebb 17 (3 ribaund- 2 asist), Brandon Wallace 4 (3 ribaund- 2 asist), Altan Erol (1 asist), Ümit Sonkol 15 (4 ribaund), İnanç Koç 13 (4 ribaund- 1 asist), Onur Aydın 5 (9 ribaund- 4 asist)

    TÜRK TELEKOM (85): Roderick Blakney 2 (3 ribaund- 5 asist- 2 top çalma), Serkan Erdoğan 15 (1 ribaund- 1 asist), Michael Wright 19 (2 ribaund- 1 asist), Bekir Yarangüme 18 (3 ribaund- 1 asist), Tutku Açık 5 (3 ribaund- 6 asist), Kennedy Winston 5 (1 ribaund), Mutlu Akpınar 6 (1 ribaund), Erwin Dudley 15 (14 ribaund- 4 asist- 2 top çalma), Asım Pars (6 ribaund- 1 asist)

    1.PERİYOT: 14-27
    2.PERİYOT: 24-20
    3.PERİYOT: 21-14
    4.PERİYOT: 14-24

    ______________________________________________________________________________


    Mersin Bşb. Bld.- Türk Telekom Maçının Ardından
    10/03/2008 06:54 PM

    Teknosa Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 85-73 mağlup ederken her iki takımın antrenörü de maçı yorumladı.



    Teknosa Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 85-73 mağlup ederken her iki takımın antrenörü de maçı yorumladı.

    Karşılaşmanın ilk yarısını farklı önde kapatmalarına rağmen yaptıkları küçük hatalarla farkın kapandığına dikkat çeken Türk Telekom antrenör Ercüment Sunter, “Maç içinde kopukluklar yaşıyoruz. Daha önce oynadığımız maçlarda yaşadığımız gibi ilk yarıyı farklı önde kapattık ama küçük ve basit hatalarla fark bir anda kapandı. Son çeyrekte yeniden toparlanarak maçı kazanmasını bildik. Henüz çok zerken ama olumlu bir gidişatımız var, bu gidişattan da ben memnunum” dedi.


    Türk Telekom karşısında ortaya konulan oyundan memnun olduğunu ifade eden Mersin BŞB antrenör Ahmet Kandemir ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Türk Telekom özellikle pota altında ki 4 uzunu ile çok güçlü bir ekip. Bizde ise Friend’i oynatamadığımız için pota altında çok fazla oyuncu değişikliği yapamadım ve pota altından çok sayı yedik. Maçın genelinde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Skorun 6 sayıya düştüğü anlarda iki hücumdan yararlanamadık. Tabi yeni bir takımız, Telekom bize oranla daha güçlü ve oturmuş bir ekip, önemli olan yarın ve son günkü maçları kazanarak gruptan çıkmak”

    ____________________________________________________________

    Diyarbakır seyircisi maçlara büyük ilgi göstermiş...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuatturkrap



    Diyarbakır seyircisi maçlara büyük ilgi göstermiş...



    davul zurna çalıp zılgıt da çekmişler mi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuatturkrap

    Organizasyonun resmi sayfası tam bize yakışır cinsten :

    http://212.174.96.214



    İsimlisini almamışlar mı bunun?
  • http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=42257 şu linke bakında kahrolun. Maçları merkezden çok uzak memleketlere verdikleri için hiçbir kanal maçları yayınlamaya yanaşmamış. Basketbol severler için kötü bir haber.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: flightoficarus

    http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=42257 şu linke bakında kahrolun. Maçları merkezden çok uzak memleketlere verdikleri için hiçbir kanal maçları yayınlamaya yanaşmamış. Basketbol severler için kötü bir haber.

    Basketbol'a verilen önem işte...
  • Michael Wright , geçen sene bıraktığı yerden devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Z-DGİ


    quote:

    Orjinalden alıntı: flightoficarus

    http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=42257 şu linke bakında kahrolun. Maçları merkezden çok uzak memleketlere verdikleri için hiçbir kanal maçları yayınlamaya yanaşmamış. Basketbol severler için kötü bir haber.

    Basketbol'a verilen önem işte...


    Bu sadece basketbola verilen(!) önemle açıklanabilir bi durum değil. Kısa süre sonra(1 sene falan) Fiba'nın başına geçecek birinin ne kadar profesyonellikten uzak bir yönetime sahip olması durumu...

    Sana sponsor olan adam her sene olduğu gibi televizyon reklamları için çuval dolusu para ödüyor. Sen ne yapıyorsun tv yayınını garanti edemiyorsun. Neymiş merkeze uzaklık? E sen merkezini sadece İstanbul'a kurarsan Gebze bile uzak kalıyor. Yazıklar olsun. Teknosa'nın yerinde olsam(zerre haz etmem ama) direkt dava açarım...

    Bu arada yayınlansa da maçlar Spormax'te olacakmış...




  • ayıp ya bi kanal vermez mi

    fener, erdemir i perişan etmiş

    112-57
  • Kepez deki "Kamuran" Harry Taylor neyin nesidir?30 sayı ort ile oynuyo herif.1 asist de ort var.guard galiba bu adam.nası guard lan bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.