Şimdi Ara

Rapidshare 'Free Users' için Download Manager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk başta yalnızca kendim ihtiyaç duyduğum için yazdığım ancak zamanla arkadaşlarımdan gelen istekler üzerine dağıtmaya başladığım programı sizlerle de paylaşmak istedim. Biliyorsunuz bir süredir &#114apidshare aynı ip üzerinden arka arkaya download yapılmasını engelleyen yapıyı siteden kaldırdı. Haliyle birçok parta bölünmüş olan dosyaları(özellikle filmleri) indirmek çok daha kolay bir hale geldi(modeme restart atma işi rafa kalktı).

    Bu programın amacı, işi biraz daha kolaylaştırarak her seferinde kullanıcının linki browser'a girip, free user bölümüne tıklayıp, belli bir süre bekleyip dosyayı kaydedilecek yeri seçme işlemini otomatikleştirmek. &#82apidshare linklerini bir liste halinde programa girerek programın tüm linkleri otomatik olarak arka arkaya indirmesini sağlayabilirsiniz.

    Programa linkleri tek tek kopyala-yapıştır ile ekleyebileceğiniz gibi, tüm linkleri içeren bir text dosyası hazırlayıp bu dosyayı da programa ekleyebilirsiniz. Bu iki yöntemin yanında, eğer linkleri bir web sayfasından kopyalıyor iseniz bu işi kolaylaştırmak için programa direk bu web sayfasının adresini girerek o sayfada bulunan linkleri otomatik olarak ekleyebilirsiniz.

    Umarım işinize yarar..

    DOWNLOAD İÇİN => http://sourceforge.net/projects/&#114apidsharemass

    PS: Programı istekleriniz doğrultusunda güncelleyerek oluşturduğum yeni sürümünü yine yukarıdaki linke yükledim. Yeni versiyonu yüklemeden önce diğerini kaldırmanız olası hataları önleyecektir.

    Yeni Versiyondaki Değişiklikler;
    - Bekleme zamanı problemi çözüldü. Artık listenizdeki linkler için maksimum bekleme süresini sizin yazmanız gerekmiyor. Program, linki sürekli tetikleyerek downloada izin verilen ilk anda indirmeye başlıyor.
    - Eksik olan bir diğer özellik "download hızı" eklendi.
    - Bir seferde birden çok linki edit'leme özelliği eklendi(listedeki linkleri shift veya ctrl'ye basılı tutarak seçtikten sonra sağ tıklayıp "edit"i seçerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz). Böylece daha önce eklemiş olduğunuz linklerin kayıt yerini değiştirmek için hepsini seçip tek bir seferde değiştirebilirsiniz.
    - Bilinen bazı bug'lar düzeltildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 6 Ekim 2008; 17:17:39 >







  • Teşekkürler, kullanım için tavsiyeleriniz varmı ekran görüntüsünde wait for 90 seconds demiş o ayar sabitmi kalmalı? Herhangi bir partı indirirken bağlantıda bir sorun çıktığında program ne yapıyor?
  • İyi niyetli Bir Çalışma Ama Fazla Stabil Olacağını düşünmüyorum..elbet Rapid bi sorun çıkaracaktır
  • KARDEŞ PROGRAM GÜZEL UGRAŞMISSIN ÇALIŞTIRDIM İYİ SONUÇ VERDİ FAKAT BU SANİYE İŞİNİ NASIL ÇÖZCEZ MESELA BU 90 SN BAZEN AZ BAZEN ÇOK GELIYOR BUNU NASIL AYARLIYACAGIZ SELAMLAR
  • Hunter_one, 90 sn benim 100mb'lık dosyalar için seçtiğim bir bekleme süresi. Eğer indirdiğin dosya 100mb'tan büyük ise bu rakamı yükseltmen yerinde olur. aksi takdirde gereken süreye ulaşmadan dosya indirilmeye çalışılacağı için hata oluşucak ve tekrar saymaya başlayacaktır. Dolayısıyla 100mb ve altındaki dosyalar için bu rakamı sabit bırakmanı öneririm. 100mb'ın üstündekiler için ise önce linklerden bir tanesini browserda deneyip, bekleme süresini görüp daha sonra programa bu bekleme süresini girmen dava yerinde olur.

    Part'ları indirirken herhangi bir problem çıktığında genelde o part'ın status'unu error olarak değiştirip bir sonraki parta geçiyor. Eğer liste tamamlandığında status'u "downloaded" yerine "error" olarak kalmış bir link görürsen o linke çift tıklayıp açılan ekranda status'unu tekrar waiting yapmanı öneririm. Böylece download'ları yeniden bşalattığında bu part tekrar indirilmeye çalışılacaktır. Genelde error'a sebep olan durum, linkin yanlış olması veya o linkteki dosyanın bir süre önce rapid.share tarafından kaldırılmış olmasıdır. Bu yüzden linki tekrar download etmeyi denemek yerine linkin doğru olup olmadığını browser'a yazarak denemeni öneririm.

    REM1903, programın stabil olmayacağına ben de katılıyorum. Rapid.share çok sık değiştiriyor ücretsiz kullanıcılara uyguladığı prosedürleri. Ama en azından şimdilik iş görüyor. O yüzden program çalıştığı sürece mümkün olduğunca çok kullanmanızı öneririm:).

    kaptan69, bekleme süresi işi gerçekten biraz can sıkıcı. Bu süreyi tamamen kaldırmak için mevcut javascript hacklerini de denedim ama bir süredir rapid.share bekleme süresini server tarafında kontrol ettiği için ne yazık ki o süreyi sıfırlamak imkansız hale geldi. Bekleme süresinin miktarı dosya boyutuna göre değişiyor haklısın. Ben genelde bir film veya dizi parçalara bölündüğünde 100mb'lık parçalar tercih edildiği için 90sn bekleme yapmayı uygun gördüm. Bazı dosyalarda gereksiz yere çok bekleyebilir ama indirirken problem çıkartmaz. Bunun dışında daha büyük boyutlu dosyalarda yukarıda belirttiğim gibi bekleme süresini mutlaka yükseltmek lazım. Tavsiyem, listeye eklediğin dosyalardan en büyüğü ne kadar beklemeyi gerekitiroysa bekleme süresini o kadar olarak gir. 40-50 link ekledikten sonra link başına beklediğin 1-1,5dk'lık süre çok da önemli olmuyor zaten.

    Süre konusunda projeyi biraz daha geliştirmek istiyorum. Sanıyorum sabit bir rakam yerine dosyanın boyutuna göre süreyi hesaplayan bir yapı daha verimli olacak. Rapid.share bu süreyi hesaplarken doğrusal bir denklem kullanmadığı için nasıl hesaplanıyor henüz keşfedemedim. En kötü ihtimal belli aralıklarda sabit miktar bekleme yapacağım. Örneğin 50mb'a kadar olan dosyalarda 60sn, 50-100mb arasındakilerde 90sn, daha büyük dosyalarda ise 120sn gibi.


    Başka önerileriniz/şikayetleriniz olursa elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım. Lütfen yazmaktan çekinmeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 2 Ekim 2008; 23:39:06 >




  • Harika bir yazılım olmuş. CryptLoad'a çok güzel bir alternatif olmuş. CryptLoad java olduğu için sistemimi çok yoruyor. Sizin yazılım gerçekten çok hafif. Eğer programa otomatik zaman ayarını da koyabilirseniz daha da güzel olacak. Gerçi 30-40 sn fazla beklemişiz sorun değil, her şey otomatik olduğu için fazlasıyla zaman kazanıyoruz zaten.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: 241

    Harika bir yazılım olmuş. CryptLoad'a çok güzel bir alternatif olmuş. CryptLoad java olduğu için sistemimi çok yoruyor. Sizin yazılım gerçekten çok hafif. Eğer programa otomatik zaman ayarını da koyabilirseniz daha da güzel olacak. Gerçi 30-40 sn fazla beklemişiz sorun değil, her şey otomatik olduğu için fazlasıyla zaman kazanıyoruz zaten.




    yorumun için teşekkür edeirm 241, sevindim programı beğenmene;). en kısa sürede zaman olayını da halletmeye çalışacağım..




  • Güzel bir çalışma gibi duruyor ..
  • download hızını artrabilir mi program? böyle bir çalışma yapabilir misin?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berden

    download hızını artrabilir mi program? böyle bir çalışma yapabilir misin?


    ne yazık ki download hızını arttırmak mümkün değil. aynı anda birden çok sayıda dosya indirmek mümkün olsaydı bağlantı daha verimli bir şekilde kullanılabilirdi ama rapid.share buna da izin vermiyor. o yüzden download hızını ücretsiz kullanıcılar için arttırmak şu aşamada biraz imkansız gibi duruyor...
  • Eline Saglık Ugrasmısın Yazmısın.

    Elimizde bulunsun...

    SUan için Jd ve USD kullanıyorumm bakalım ilerde ne olur
  • Ellerine sağlık. Az da olsa zaman kazanacağız.
  • Eline sağlık. Teşekkür ederiz.
    Bekleme süresi benim için hiç önemli değil. 90 dan fazla bile versem olur. Çünkü film indirme işlemini şirketteki bilgisayarımdan geceleri yapıyorum. İndirme işlemini, uzaktan erişimle bağlanıp başlatıyorum. İnen dosyanın tamamlanıp, diğerini başlatmam bazen saatler sonra oluyor. O an müsait olmuyorsun yada unutuyorsun. O yüzden, yazdığın program fazlasıyla işimi görür. En kısa zamanda deneyeceğim. Tekrar teşekkürler.
  • Rapid için vazgeçilmez programım JDownloader
    Herkese tavsiye ederim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/tm.htm
  • eline sağlık dostum. programı indirdim ve güzelcene bir liste yaptım... artık filmler inerken kendimize daha fazla vakit ayırabiliriz...

    hatta bekleme süresini de 90 değil 120 yapıp işi garantiye aldım. 30 saniyenin lafımı olur;)
  • Program çok güzel olmuş kardeşim, ellerine sağlık ..
  • Olumlu yorumlarınızı görünce gerçekten çok sevindim. Bu tip programlar hiçbir kazanca dayanmadığı için tek motivasyon yorumlar oluyor. İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. En kısa sürede eksiklikleri giderip programı geliştirmeye devam edeceğim...
  • arkadaşım çok sağol diğer programları kullanamamıştım bu konuyla ilgili ,seninki çalışıoır. Hemen bir film indirmeye başladım
    Programda download hızımızı göremiyormuyuz ?ben bulamadım da.
    Henüz beta aşamasında olduğuna göre ekleyebilrsin sanırım ,tekrar sağol eline sağlık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asrin43

    arkadaşım çok sağol diğer programları kullanamamıştım bu konuyla ilgili ,seninki çalışıoır. Hemen bir film indirmeye başladım
    Programda download hızımızı göremiyormuyuz ?ben bulamadım da.
    Henüz beta aşamasında olduğuna göre ekleyebilrsin sanırım ,tekrar sağol eline sağlık


    Haklısın, download hızını eklemek aklıma gelmemişti. Yapılacaklar listesine bunu da ekledim, önerin için sağol;)
  • XENON İYİ İŞ ÇIKARTMISSIN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.