Şimdi Ara

Arkadaşlar,Lütfen herkes kendi kafasına göre bir konu açmasın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlarım,Iphone severler.Sizlerden,hepimiz adına kurallara uymaya gereken konuyu açılmış olan başlıklar altında yazmanızı öneriyor,rica ediyorum.Bu hepimizin iyiliği içindir.
    Mevcut açılmış konularda sorunlarımızı tartışalım,sorunlarımıza cevap arıyalım.3G konusunu,hatta editör arkadaşlarımız mümkünse üst sıralarda bir yere yazabilme durumuna getirme imkanı varsa öyle yapsınlar.Olmuyorsa,lütfen bunları yeni arkadaşlarımız ve sıkıntısı olan,mağdur olan,arızası olan,bi şeyler sormak isteyen arkadaşlar,önce forumu bir inceleyiniz ve sonra size en yakın konu başlığında derdinize derman arayınız.Herkes, kendi kafasına göre konu açınca,forum iyice kirlenmeye ve can sıkmaya başladı. Editörlerimiz lütfen bu konuya bir çözüm üretebilirler mi? Zaten konu başlıkları belli.Sorulan sorular ve sıkıntılar da aşağı yukarı onlar da belli.Bunun dışında farklı bir gelişme olursa,ancak o zaman konu başlığı açalım.Lütfen kurallara uymaya özen gösterelim ki,her arkadaşımızın sorununu bir başka arkadaşımız görüp,çözümlenen konuları da görmesine takip,vesile olsun. Sonra bunları bir gönüllü arkadaşımız toparlayarak,bir başlık altında toparlayabilir.En azından yardımcı olmuş oluruz.Netice de bu hepimizin sorunu değil mi? Lütfen,tekrar rica ediyorum,El birliği ile buna riayet edelim. Teşekkür ederim.







  • Tamamen katılıyorum.. 26sından bu yana tamamen aynı şeyler, önemli şeyler hep arada kaynıyor, çözüm bulunamıyor..


    Bu tür başlıkları ŞİKAYET edin lütfen gördüğünüzde. Admin'ler hemen işlem yapıyorlar. Ben sonuç alıyorum..
  • 26 eylül forum için milat oldu.Tekrardan sağdaki hoparlörüm çalışmıyor konuları açılmaya başlandı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Evolution

    26 eylül forum için milat oldu.Tekrardan sağdaki hoparlörüm çalışmıyor konuları açılmaya başlandı.


    benimde 2g iphonumun sağ hoparlörü çalışmıyor sorun nedir (bence sağda hoparlör yok gibi geliyor;)
  • Forum yöneticilerinin bunu engellemesi gerekli kirlilikten başka birşey değil, çoluğun çocuğun lunaparkı oldu forumumuz yazık
  • sevgili baha iyileştin inşallah,buarada herkesin bayramı kutlu olsun.
    forum ciddi anlamda büyük bir kirlilik yasıyor buna nasıl engel olacagız hic bilmiyorum.Ama bir yerden baslamak gerek elbette..
  • Görüyorum ve inceliyorum ki, biz de konuyu boşuna açmışız! Herkes biildiğini okuyor ve buna kimse de müdahale etmiyor.Bu da demektir ki,bu kirliliği hepimiz çekeceğimiz gibi,sorunlarına cevap aramaya çalışan,almaya çalışan arkadaşlarımız da bu yolla,bu sistemle,yanıtlarını çok geç veya,hiç alamayıp,sıkıntıları,soruları, arada kaynayıp gidecek,olmadı bir başka konu başlığında bir kez daha soracak ya da aynı sorunun bir başka versionu olarak, bir konu daha açacak.Sonra da biz, bu forum kirliliği neden oluyor diyerek,birbirlerimizi suçlarken,bu sayfanın editörleri de,bu gidişata dur demedikleri için,forum malesef arap saçına dönmüş olacak.Biraz daha dikkat lütfen.Biraz daha özen gösterelim,konu başlıklarına.Gerekli sorularımızı,ilgili konu başlıklarında sorup,oralarda yanıt arayalım.Yoksa hep birlikte forumu çöplüğe çevirmiş olacağız. Sorular ve sorunlar hep birbirinin aynı ama bir sürü konubaşlığı açılmış,her biri sorusuna cevap arıyor. Sıkıntısı olan insan,bu kadar başlığa bakıp sorununa çözüm arayamayacağına göre,o da yeni bir konu açacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 11 Ekim 2008; 22:44:32 >




  • Herkes sizin kadar duyarlı değil. Bu tip açılan konular yüzünden, üyeler de aradığını bulamaz hale geldi. Ciddi anlamda temizlik yapılması lazım...
  • Görüyor ve biliyoruz ki,Iphone'un 2 modeli var ve bunlardan 1. modeli olanı zaten gerekli başlıklarda toparlanmış fazla dağınık değil.2-3 konu başlığında tüm soru ve cevaplar mevcut.3G olan Iphone'da ise yine,gene aynı sorunlar mevcut.Bunları da en fazla toplasan 5-6 başlıkta ki bu da yeni olduğu için toparlanması gerekirken,herkes sorusu için yeni konu başlığı açıyor.Ya kardeşim,mevcut konu içinde sıkıntını söylesen,oradan cevabını alsan.Bir başka arkadaşım da o mevcut konuya bakarak senin sıkıntının çözümünü görse ve o da kendinde uygulasa. Olmuyorsa,aynı konu başlığında,kendisinde o sistemin,o uygulamanın olmadığını ifade etse.Bİr başka kardeşimiz,farklı bir yol önerse.Yanibu işler böyle olur.Yoksa,her önünen gelen bir konu açarsa,bir günde açılan konu başlıkları,hep birbirinin aynısı veya benzeri olmakla beraber,konu sayısı fazlalaşmış olup,forum tam bir çöplüge dönecek.,Kimse aradığını bulamayıp,haklı olarak yine bir konu açmak zorunda kalacak.Lütfen,birbirimizi uyaralım.ŞU sorunun cevabı şu konu başlığında vs diyerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 11 Ekim 2008; 22:53:58 >




  • arkadaşlar yanlış konu başlığına açılan konuları,gereksiz,tartışma çıkan konuları şikayet et

    butonu ile bize bildirirseniz şikayetlerinizle ilgilenilecektir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.