Şimdi Ara

26' lcd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda 2 gündür aramama rağmen 26" lcd tvler hakkında pek fazla bir bilgi edenemeyip, yeni bir konu açmaya karar verdim. amacım hem monitör olarak kullanmak, hem xbox 360' a bağlamak ve dvd film izlemek. oyun oynama mesafem 2,5 metre civarında, fakat bilgisayar için bu mesafe 1,5 metreye kadar düşüyor. bu yüzden 32" çok büyük gibime geliyor bir monitör için. ayrıca yer darlığı da cabası.
    Herneyse yaptığım araştırmalar sonucunda ihtiyaçlarımı karşılayacak olan model olarak samsung LE26A330 düşünüyorum. 950 lira gibi bir fiyata İB nin sitesinde gözüküyor. fakat geçen pazar almaya gittiğimde ürünün ellerinde olmadığını bu hafta içi gümrükten geleceğini söyledi ve bana aynı serinin 32" olanını önerdi.(ellerinde başka 26" lcd de yokmuş, sitesinde onlarca olmasına rağmen)aralarında 100 lira vardı. sanırım kampanya yapmışlar LE32A330 için. herneyse oradan elim boş döndüm. LE26A330 hakkında yorumlarınız neler acaba? yarın veya öbür gün arayıp tv nin gelip gelmedeğini soracağım. bu tv yi başka yerlerde araştırıyorum da 950 lira gibi bir fiyata başka yerde yok. sizlerden bu fiyat civarında başka 26" lcd tavsiyesi istiyorum. ayrıca 26" ve 32" lcd yi monitör olarak kullananlar memnunlar mı. yüksek kontrat oranı ve yakın mesafe yüzünden herhangi bir sorun oluyor mu?







  • Eğer yeriniz 32 inch için uygunsa 26'dan vazgeçebilirsiniz. Zincir tekno mağazalardan verdikleri bilgide, stoklarına 1000 adet 32" giriyorsa sadece 5-10 adet 26" bulunuyormuş. 32" genel tercih edilen boyut olduğundan, 26'ya eşdeğer fiyatta belki daha fazla özellikli daha fazla marka seçeneği var...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 24 Eylül 2008; 4:48:59 >
  • Monitör olarak kullanacaksanız,yani internette sörf,yazı yazmak,çalışmak vs, 26 inche'e ihtiyacınız yok.ama işin içine xbox ve film seyretmek girince iş değişiyor.Benim kuzen kendine 26 inch monitör aldı ama oyunlarını ve filmlerini 52x3500 üzerinden kullanıyor.Film seyretmek,2.5 metreden oyun oynamak için 26 inch çok ufak,monitör içinse çok büyük.Ben bir cevap bulamadım.
  • cevaplarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler. dün akşam dayanamyıp gidip toshiba 26AV500PG modelini aldım toshiba shoptan. şu ana kadar memnunum. herhangi bir sorunum yok. x360 performansı gayet iyi. pc ye bağladım fakat beklediğim kadar iyi gelmedi gözüme. ama yakından bakıyorum tabi bu da var. ayrıca; sanırım 1:1 pixel mapping alamadım. fakat hd ve divx filmlerde çok güzel görüntü alıyorum. neyse tekrar teşekkürler.
  • hayırlı olsun bende tam samsung 26a330 önericektim 26''gerçekten zor bulunuyor piyasada,yalnız tv ler yakından bakınca gözü çok yoruyor dikkat et derim
  • teşekkürler bimekste A330 1200 liraydı. İb ye de ne zaman geleceği ve 950 liradan satılacağı kesin değildi. bana en uygun gelen toshiba oldu bende sabırsız biri olduğum için aldım.. fiyatı 1090 lira toshiba shopta. zaten başka yerde yok. 26" model bulmak hakkaten zor ara model oldukları için. fiyatlarıda 32 lerden bile pahalı
  • Gülşe güle kullanın.Fakat bundan sonra aynı düşüncede olan ,kararsız arkadaşlara önerim,masaüstü pc monitörü olarak 26 inch monitör kullanmak,sinema salonunda en ön sıralara oturmak gibi birşey.22 inch'ten sonrası masaüstü için(profesyonel tasarımcılar,mimarlar vsvs hariç) kullanışsız.Kuzenimde test ettim.Kendisi de bana itiraf etti,film ve konsol oyunlarını lcd televizyonunda oynadığını.geri kalıyor,internette sörf,msn vs :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.