Şimdi Ara

'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' Ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
4
Favori
170.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" Uyarısını yeni ekran kartıma geçtikten sonra baya bi almaya başladım. HD 4870 ekran kartı ve Catayst Control Center 8.8 ve sürücülerini kullanıyorum. İşletim sistemi olrak ise Vista home premium 64 bit işletim sistemi kullanıyorum



  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum ; Powercolor HD4870 kullanıyorum .
    Yaşamış olduğum sorunu da burada dile getirdim :http://forum.donanimhaber.com/m_26488444/tm.htm
    Tüm sürücüleri denedim 8.6 8.7 8.8 sonuç hep aynı ; mutlaka her oyunda vpu recover alıyorum .
    3dmark06'da da durum aynı ; kartı gigatek'ten almıştım , Ankara'ya gitme durumum şu anda olmadığı için garantiye göndermedim henüz.
    Siz bence önce 8.8'i kaldırıp 8.6'yı kurun ; en sorunsuz sürücü 8.6 çünkü.
  • Kartımın markası sapphire eğer kartta bir arıza olduğunu düşünüyorsanız kartı bulunduğum yerde Vatan Bilgisayardan almıştım yani garantiye gönderebilirim. Fakat sürücü problemi gibi geldi. Ve sizde farklı bir marka da aynı problemi yaşıyormuşsunuz bu da donanımsal bir arıza ihtimalini düşürüyor. Kartı alalı 1 hafta oldu şimdi götürsem değişim mi yaparlar yoksa garantiye mi gönderirler? Sanırım garantiye gider ve Kayseriden istanbula git gel falan 1 ayı bulur. (daha önce Hdd ile ilgili garantiye gitmişti istanbula 1 hafta sonra değişim yapın yenisini verin diye haber gelmişti). Acaba aynı kartta benzer sorunu yaşayan var mı?
  • arkadaslar bende bu hatayı alıyodum benim anakartım asus P5Q-PRO bu ekran kartının cdsinde six engine die bi program var bu program enerji tüketimini azaltıyor bende bu programı hep auto modunda tutuyodum ve o hatuyı alıyodum sonra oyuna girmeden once high performance moduna getirim öle oyuna girdim ve atık hata almoyorum umarım bu bilgi işinize yarar
  • Ben de six engine overcloc modunu geri alın diye uyarı veriyor zaten. Asus p5q delux kullanıyorum sistem overclocklu değil şu anda sadece ayarlar manualde kalmış diğer ayarlar otomatikte. Bir de ne zaman yapacağı belli olmuyor ben genelde film seyrederken alıyorum 1 saniye ekran kararıp geri geliyor. Biyos ayarlarını normale alıp tekrar deniycem. Fikirlerinize göre yarın garantiye gidebilir. Direk iade edip yerine başka bişey de alabilirim aslında. ne önerirsiniz yerine?
  • Kartı alalı 1 hafta olduysa doğrudan değiştirme hakkınız var diye biliyorum.
    Ben de Asus P5Q Deluxe kullanıyorum ; ama sistemim OC' Lu olduğu için epu six engine ' e hiç bulaşmadım.
    Umarım sorununuz bir an önce çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Eylül 2008; 20:26:32 >
  • Ben bu sorunla 2 haftadır ugrasıyorum. Kurmadıgım driver kalmadı ve en sonunda yukle kaldırdan dolayı pc kayafı yedı:) Format atıldı 64 bit yerıne 32 bit vista kuruldu. Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasını ile tekrar karsılasacagımı tahmın ediyorum. Daha oyuna giriş asamasında göruntu beyazlaştı bende sınırlenıp oynamadan cıktım. Yarın 8.8 yerıne 8.6 kurup tekrar denıcem.
    4850 ve 4870 ile ilgili konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_25905484/tm.htm
  • Microsofttan Online destek aldım şu sayfaya yönlendirdi isterseniz bir deneyin

    http://support.microsoft.com/kb/938194/tr
  • 6 aylık konuyu uyandırmışsın. Bendede aynı problem vardı. Anakartımın en son güncel biosunu update yaptım hiç bir problem kalmadı.
  • anladığım kadarıyla herkez Desk Top bilgisayarlarından bahsediyor. bende Toshiba Qusmio laptop var. ve bende vista 64 bit kullanıyorum ve anlayacagınız gibi bende aynı hatayı alıyorum. sanırım bu vista 64 den kaynaklanan bir durum. sorunu çözebilen varmı ?
  • sorunun cevabını hemen vereyim ama önce kart boştayken kaç derece ısıda çalışıyor?


    neyse ihtimalleri vereyim bu sorunun 4 çeşit sebebi vardır 1. normalden yüksek ısıda çalışan grafik işlemci veya aşırı ısınan ekran kartı ram yongaları (çözüm sogutucu bloku kontrol etmek tozdan arındırmak tekrar termal macun sürerek yerine takmak) 2. kalitesiz psu düşük amper sorunları 3. anakart bios problemleri 4. yazılım problemleri (işletim sistemi, driver, çakışmalar v.s)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 22 Kasım 2009; 11:01:25 >
  • Sanırım ;

    -Ekran kartınız fazla ısınıyor.fanını bir kontrol edin. oyun oynarkende sıcaklıgı kontrol edin.[Bostaki ısısınada bakın]

    -Psunuz kaclık ve hangi marka ?Kısaca modelini yazın belki psunuz yetmiyordur.

    -Bir de o.c yaptınız mı karta ?
  • ya oc yi fazla kaçırdın ya da kart bozuk demek
  • ramlarin çalışma hızını biraz normal hale getir 800mhz ise 1066 yapmışsındır belki onu 800 e geri getir bendede aynı sorun vardı normale getirdim şimdi hata vermiyor sorun zamanlamalardan kaynakli sanırım
  • Karta güç kablolarını taktın mı?
  • herkez aynı şeyleri soyleyip duruyor :) kart ısınıyor. ama XP işletim sistemi kullanınca ısnmıyor. nedense ben nezaman Vista 64 geçtim kart ısınmaya başladı. Ayrıca arkadaşlar belirttiğim gibi ben DESKTOP kullanmıyorum. TOSHIBA QOSMİO X-300 kullanıyorum ki bu LABTOP oyun için dizaynedilmiş. ama hadi kırmıyayım sizi ekran kartı sıcaklıgını vereyim. oyun oynamaziken 40-45 derece. oyun oynarken en fazla 65 i gördüm. kaldıki oyun oynarken degil nette dolaşırken bile bu hatayı verebiliyor. sayfa açmayla ekran kartı ne kadar ısınabilirki :)

    lütfen ısıdan bahsetmeyelim.alakası yok :)
  • ben oc yaptığımda oyunlarda oluyordu, sistem kilitleneceğine böyle bir çözüm getirmiş ati. Ama nette dolaşırken olması normal değil.
  • "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" : Daha önce ATİ kartlarla sık sık yaşadığım, Nvidiada da 9800GT ile (sadece crysis warhead da) yaşadığım, çoğunlukla ekran kartından kaynaklanan, bazen yazılımsal da olabilen, sigaradan sonra kanserin en büyük sebeplerinden olan teknoloji sorunudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" : Daha önce ATİ kartlarla sık sık yaşadığım, Nvidiada da 9800GT ile (sadece crysis warhead da) yaşadığım, çoğunlukla ekran kartından kaynaklanan, bazen yazılımsal da olabilen, sigaradan sonra kanserin en büyük sebeplerinden olan teknoloji sorunudur.

  • http://forum.donanimhaber.com/m_35978139/mpage_1/key_//tm.htm#35981146 8800gt-win7 7600 x64'le yaşadığım sorun...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.