Şimdi Ara

Konunun önemi yok WebMasterlar okusun yeter.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle siteye düzeyli kişilerin ziyaret etmesi hoşuma gitti... Ve evrensel bir site anlayışına sahip olmasıda.. Belki eleştiri geliyordur bir donanım sitesinde bu tip yazıların ne işi var gibi.. Ama şahsen benim hoşuma gitti... O parçaların içinde kaybolurken bir anda derleşmek (tabii ki seviyeyi bozmadan), biraz gülmek, eğlenmek herkesin hakkı diye düşünüyorum.. Siteyi tasarlayan arkadaşları kutlarım. İyi iş yapmışsınız.Ama genelde bir site tutmaya başladımı webmasterları biraz havalanıyor
    umarım siz onlardan değilsinizdir.Yani yazdıklarımıda yalnış anlaşılmasını istemem, bazı gerçekler vardır herkez bunu kendi çapında yorumlar buda benim yorumum.Bence güzel işler başaran kişilerin site ziyaretçilerine daha yakın olması lazım, sadece bayan ziyaretçilerine değil.(<u>bu örnek bu sitedeki webmasterlara hitaben değildir önemle duyrulur.</u>)
    Herkes kendine çok çok iyi baksın.. Hayatın olumsuz yönlerine değilde iyi yönlerine bakmanızı tavsiye ediyorum, hele hele bu en zor geçirdiğimiz günlerde.Biraz toplumsal konuştum ama bazen yazıyor işte insan... :)

    Bir net kahramanı :)







  • Buranın masteri benim. Acaba havalandığım hissine nerden kapıldınız. Açıklarsanız sevinirim. Birde <b>Bence güzel işler başaran kişilerin site ziyaretçilerine daha yakın olması lazım, sadece bayan ziyaretçilerine değil.</b> demişsiniz. bana hitaben yazmadığınızı belirtmişsiniz ama ne demek istediğinizi anlayamadım.

    -------------------------------<img src='http://www16.brinkster.com/pinar/penguin.gif' border=0>
    Leba mayu çona, va gomaktinen.
  • Adam sitenin geleceğini 9 sene öncesinden görmüş, hey maşallah

    O zaman da modlara kılmış millet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.