Şimdi Ara

Kanaryam Ötmüyor! Yardım..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
27.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Normal zamanlarda adeta şakıyan, saatlerce durmadan öten ve beni sesiyle dinlendiren kanaryam son 2-3 aydır hiç ötmüyor.
    Tüy döküm mevsimindendir dedim ama o dönemde bitti. Eylülün ortasına geldik. Hala ötmüyor. Neden olabilir..? Varmı öneriniz?


    Bu arada Yorkshire cinsi, 2 yaşında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 12 Eylül 2008; 10:27:37 >



  • bülbül seslerinin olduğu kasetlerden alıp dinletebilirsiniz. belki o da gaza gelip ötmeye başlar, hem de bülbül gibi ötmeye çalışır. ben küçükken 4 kanaryamız vardı babam hep kaset dinletiyodu onlara, bülbül gibi şakıyolardı nitekim.
  • belli bi yaştan sonra kanarya ötmez. bu durum için bilim adamları değişik ilaçlar geliştirdiler son yıllarda. umarım yakında öter
  • benimde bir erkek kanaryam var..ötmüyor nedenini bilmiyorum tüy dönemindeydi sanıyodum fakt tüyden çıktı gine ötmüyor ama 2 ay önceye kadr balkona kedi girdi alt katta oturuyoruz korktumu acaba yardım pssss bu arada erkek olduğuna eminim ve aldığımdan beri yalnız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cixemen -- 26 Ocak 2011; 21:22:56 >

  • arkadaşlar benim bir kanaryam var alalı 2 ay oldu çooook güzel ötmeye başladı şu anda pc masasının üstünde ötüyor ötmemesinin sebepleri şunlar olabilir:
    ilk olarak belki eve alışmamıştır eve alışması 1 hafta değil 2-3 hafta sürebilir kanaryalar geceleri ötmezler(şarkı duyuyorlarsa durum farklı)
    geçirdiği bir korku onun ötmemesinin direk sebebidir. bu şoku ya zamanla yada kasetlerle atlatabilir bir de kanaryam ötmüyor demeden önce emin olmalısınız yhani belki hayvan mutsuz yada iyi bakılmıyor olabilir. basen keten tohumu verin ve alıştıktan sonra bolca odaya salın.
    kanaryalar hakkında 2 ay kadar önce hiçbir bilgim yoktu ve ben hala kanaryamın ırkını bilmiyorum ama benim için hiç önemi yok o BENİM GÜZEL KANARYAAAM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.