Şimdi Ara

EVEREST H5402 OPTİK GİRİŞLİ SES SİSTEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Nette dolaşırken gözüme çarpan bu ses sistemi; cüzi fiyatının(150 lira) yanında dijital ses imkanı almayıda sağlıyor. Yani dahili decoderi ile birlikte geliyor. Amacım bu ses sistemini alıp optikten x360 a bağlamak ve 5.1 dolby digital ses almak. Acaba bu ses sistemini kullananlar var mı? Eğer var ise beni bilgilendirebilirler mi?
    Bende boş durmayıp nette araştırmaya koyuldum ve bir iki yerde ses sistemi hakkında olumlu ve olumsuz yazılar okudum. Olumlu yanları düşük bir fiyata 5.1 çözüm sağlaması, ses kalitesinin de gayet yeterli olduğuydu. Üstelik sistemin içini açan bir arkadaşın dediğine göre 5.1 çözmek için kullandıkları çipi sony .. v.s gibi büyük firmalarda kullanıyormuş.
    Olumsuz yanlarına gelirsek filmlerde özellikle sessiz sahnelerden konuşmaların olduğu sahneye geçişte konuşmaların bir kısmını kesmesiyimiş. Bu sorunda ses sisteminde kullanılan dip gürültüsünü azaltmak için kullanılan çipten kaynaklanıyormuş..Eğer böyle bir sorunla karşılaşanlar varsa paylaşmasını isterim...







  • Ben kullanıyorum. Bahsettiğin sorunla henüz karşılaşmadım. Fiyatına göre çok çok iyi bir sistem ama Logitech z5500 performansı bekleme. Özellikle baslar konusunda Logitech çok üstün. Yinede Everest gayet iyi iş çıkarmış. Uydular bile ahşap yapıda. 2 Analog 1 Coax 1 Optik giriş var. Uzaktan kumandadan geçiş yapılabiliyor. Optik kablo dahi kutudan çıkıyor. Fiyat olarak ben tanıdıktan 120 ytl ye almıştım taksitle ama belirttiğin fiyata piyasada rahatlıkla bulunuyor. Genel olarak Z5500 e bütçesi yetmeyipte PS3 Divxplayer falan bağlamak isteyenlere öneririm. Özellikle Dts seslerde çok güzel ses aldığımıda belirteyim.
  • aynı sisteme ben de bakıyorum...dedğin gibi birşeyler varsa kötü..umarım yoktur..
  • @xantia değerli yorumların için çok teşekkürler arkadaşım. zaten logitech performansı beklemiyorum üstelik odam o kadar sesi kaldıracak kadar büyük değil. mazallah dolaplar falan yıkılır neme lazım fiyat olayı zaten cezbediyor insanı, bütçesi daha fazla yukarı çıkamayanlar için ideal gözüküyor. yalnız bu ürünü internette değilde şöyle mağazada görerek test ederek almak istrim. acaba nerelerde satılıyor bir fikri olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fel_x

    @xantia değerli yorumların için çok teşekkürler arkadaşım. zaten logitech performansı beklemiyorum üstelik odam o kadar sesi kaldıracak kadar büyük değil. mazallah dolaplar falan yıkılır neme lazım fiyat olayı zaten cezbediyor insanı, bütçesi daha fazla yukarı çıkamayanlar için ideal gözüküyor. yalnız bu ürünü internette değilde şöyle mağazada görerek test ederek almak istrim. acaba nerelerde satılıyor bir fikri olan var mı?


    Nerede test edersin bilemem ama bahsettiğin beklentileri bu fiyat aralığında karşılayacak alternatifin bildiğim kadarıyla yok. Bence fazla düşünmeden alabilirsin. Nette en ucuz atlanta bilgisayarda görmüştüm google dan araştırabilirsin.




  • Arkadaşlar bu ses sistemini alabileceğim bi yer varmı acaba ???
  • evkur hocam

    140 ytl
  • ankarada yokmudur yaw bu everestten?

    evkur yok sanrm ankara da
    ank.dan alan varsa bana ulasırsa sevınırım;)
  • Ya arkadaşlar bulamıyoruz bu sistemi bi yardım edin
  • herhangi bir evkura gidin. yoksa bile getirtebiliyolar. sisteme gelince evet o ses kısılma olayı yaşanıyo. bunun dışında en gzl yanı kumandadan her bi uydunun sesini bağımsız açıp kısabilme. woferda dahil.alıcaklara tawsiye ederm fiyat performans içhn. saygılar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _anthology_

    herhangi bir evkura gidin. yoksa bile getirtebiliyolar. sisteme gelince evet o ses kısılma olayı yaşanıyo. bunun dışında en gzl yanı kumandadan her bi uydunun sesini bağımsız açıp kısabilme. woferda dahil.alıcaklara tawsiye ederm fiyat performans içhn. saygılar...


    yaw ank.da yok sanırım bu evkur magzalarından:D

    ulen kocaman ank.da olmazlı bu magza

    ank.da bilen,bulan varsa haber verirse cok sevinirim, çin malı oldugundan maltepe pazarında filan bulunurmu acaba
  • Bulunmaz hint kumaşı oldu mübarek yaa
  • kocaeli ve sakaryadaki evkurlara sordum yok bu üründen dediler artık getirtmiyolarmış
  • Selam herkese
    Bende bu sistemi almak istiyorum. İsteme amacım sadece en ucuza DTS ses çözebilmek. 5+1 sinema sistemim var ama çözmüyor. Fakat hoparlörleri hem daha şık hem daha büyük.
    Benim sormak istediğim şey;
    Bu sistemi alıp hoparlörlerini kullanmasam ve mevcut hoparlörlerimi bağlasam olur mu?
    Şimdiden herkese teşekkürler.
  • bence olur .kabloları değiştirirsin.
  • Merhaba;
    Arkadaşlar, ben bugün bu cihazdan bir tane Yenibosna-Eskidji çarşısında gördüm.Fiyatı 180 TL. Cihaz kullanılmamış, teşhir ürünü.
    Özellikle WD TV HD player kullanıcıları DTS ses çözümünde faydalandıkları ve ekonomik bir çözüm yöntemi olduğu için dikkatimi çekti ve ilgili arkadaşlara bildirmek istedim.Eskidji çarşısı C giriş kapısı yanındaki Apaçi Bilgisayar'da satılıyor.
    Cihazı satın almak isteyen arkadaşların mutlaka denemelerini ve fatura-garanti belgesi istemelerini muhakkak tavsiye ediyorum.Unutmayın cihazın satıldığı çarşıda iade, değişim, garanti ve fatura konularında problem yaşayabilirsiniz.Saygılar.
  • Ankarada İstanbul yolu üzeri mavi bilgisayarda da var. Teşhir ürünü harici de varmış birkaç tane daha. 181 tl.orada. Nakite ve tek çekime falanda indirim var. Ben de düşünüyorum ama bugün cihazın arkasına baktım, benim mevcut 5+1 hoparlör setinin kabloları açık, iki uçlu. Hadi 5 hoparlörü uçlarına lale jack takıp Everest'in amfisiyle kullanırım ama amfide subwoofer çıkışı yok, kendi beraber olduğu için. Bu sebepten benim woofer boşa çıksın istemiyorum.
    Bana gereken sadece AVR şu anda, amacımda bunu mümkün olan en ucuz şekilde çözmek.
  • bugün öğle saatlerinde baktım. mavibilgisayarda kalmamış. sadece teşhir ürünü var.bilginize
  • geçen Ankara daki KULE TEKNOLOJİ ye gittim everest h5402 optik ses sistemi hiç gelmeyecekmi diye sordum? KULE TEKNOLOJİ satış sorumlusu mehmet bey de yoğun istek üzerine ithalatçı firmaya yüksek adette özel sipariş ile getirtmeye çalışacaklarını söylediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.