Şimdi Ara

EVEREST H5402 OPTİK GİRİŞLİ SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Nette dolaşırken gözüme çarpan bu ses sistemi; cüzi fiyatının(150 lira) yanında dijital ses imkanı almayıda sağlıyor. Yani dahili decoderi ile birlikte geliyor. Amacım bu ses sistemini alıp optikten x360 a bağlamak ve 5.1 dolby digital ses almak. Acaba bu ses sistemini kullananlar var mı? Eğer var ise beni bilgilendirebilirler mi?
    Bende boş durmayıp nette araştırmaya koyuldum ve bir iki yerde ses sistemi hakkında olumlu ve olumsuz yazılar okudum. Olumlu yanları düşük bir fiyata 5.1 çözüm sağlaması, ses kalitesinin de gayet yeterli olduğuydu. Üstelik sistemin içini açan bir arkadaşın dediğine göre 5.1 çözmek için kullandıkları çipi sony .. v.s gibi büyük firmalarda kullanıyormuş.
    Olumsuz yanlarına gelirsek filmlerde özellikle sessiz sahnelerden konuşmaların olduğu sahneye geçişte konuşmaların bir kısmını kesmesiyimiş. Bu sorunda ses sisteminde kullanılan dip gürültüsünü azaltmak için kullanılan çipten kaynaklanıyormuş..Eğer böyle bir sorunla karşılaşanlar varsa paylaşmasını isterim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 4 Eylül 2008; 20:39:20 >







  • Eğer amacın dolby digital veya dts çözmek ise bence bunu x-fi alarak veya powerdvd kullanarak halledebilirsin. Bu set çok fazla güven vermiyor açıkçası.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paramparca

    Eğer amacın dolby digital veya dts çözmek ise bence bunu x-fi alarak veya powerdvd kullanarak halledebilirsin. Bu set çok fazla güven vermiyor açıkçası.

    katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.