Şimdi Ara

Toshiba RD-XS27 DVD Kaydedici (160 GB)_317 ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noctivagant

    Malesef tekrar aynı yere gitme şansım yok. İstanbul da gördüm o aleti ve ben istanbul dan perşembe akşamı ayrıldım.


    valla kardeş sen HD-DVD yazısıyla HDD-DVD yazısını karıstırmıs olabılırsın :D az oncede kontrol ettım bimeksin elinde oyle bir urun yok + oyle bir urun turkıyede yok yani disturbtr getirmemiş pahalı diye, amerika fiyatlara baktım gecen sene cıkan var 1 adet ama alet manyak bişey :D 2000 dolar yazıyordu şaka gibi :D
  • AAşağıdaki linkte uydu üzerinden cihaz ile yaptığım kısa bir kayıt örneği var. Buradan kayıt kalitesi hakkında bir fikriniz olur.

    http://rapidshare.com/files/256910935/VIDEO_TS.rar.html

    Bu arada bugün Bimeks'te cihazın fiyatı 297 TL idi. Alacak olanlar değerlendirsin derim.
  • Niye site adı **** çıkıyor anlamadım. Ama oraya "r*pidshare" yazın. (* yerine a yazın.)
  • Selam;
    Toshiba XS27 DVD Recorderi Bimeks'den 296 Liraya aldım. Öncelikle görüntü biraz irice fakat çok karizmatik. Baba duruyor yani... Ersin bey'in Türkçe klavuzu hakkındaki eleştirisini yürekten destekliyorum. Bu firmalara yüklü bir ceza vermek lazım. Gerçi yabancıda olsa adamların klavuz mantığı ve resimli anlatımları bile kullanımla ile ilgi bilgileri vermeye yetiyor.

    Biraz kurcaladıktan sonra pişman olmayacağımı ve içime sindiğini hissettim. Hemen S-Video siparişi verdim. Tam anlamıyla bir inceleme ve test yapamadım. Yapınca tekrar deneyimleri paylaşırım.
  • sayın ersinkilci;
    rd-xs27 nin 1080p upscaling yapmasından memnun olmanız çok güzel. Benim merak ettiğim husus "neden toshiba ep-30 aldınız?". Yoksa Ep-30 un 1080p upscaling başarısı rd-xs27 den çok mu üstün?




    quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkilci

    Nihayet geçen gün bir arkadaşımla birlikte birer tane aldık bu üründen. (Bimeks- 303 TL ye 12 ay vade - Maximum Kart). İlk izlenimlerime gelince;

    Ürünü almadan önce Sony ve Panasonic kaydedicilerede baktık. Bunların fiyatları 160 GB olanlar için yaklşık 650 TL idi. Fazladan USB bağlantısı vardı o kadar. Cihaz kozmetik ve görüntü olarak gayet estetik. Gerçi hem Sony hem de Panasonic estetik olarak daha göze hoş geliyordu. Ama Beko (Arçelik)'dan fersah fersah ötede. İki kutudan da maalesef Türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı. (Bu topraklarda satılacak ürünlerde Türkçe kullanma kılavuzu olma şartı getirilmeli. Olmayan cihazın ithaline izin verilmemeli bence.Eğer böyle bir kanun varda firmalar ona uymuyorsa onlara yüklü bir ceza vermeli. Eğer bu firmaları şikayet edebileceğimiz bir adres varsa bana bildirin lütfen hemen şikayet edeyim.) Eğer biraz İngilizce bilginiz varsa İngilizce kullanma kılavuzu mükemmel. Her şey resimli çok rahat çözebilirsiniz.

    Cihazı hemen HDMI kablo ile TV bağlantısını, daha sonrada uydu receiver ile olan bağlantısını scart kablo ile yaptım. Cihaz hemen kanalları taramaya geçti. Bende kablolu yada anten yayını olmadığı için hafızasına hiçbir kanalı atamadı tabi. Cihaz uydu alıcısını; kamera, fotoğraf makinesi gibi cihaza bağlanan ayrı bir ünite gibi görüyor.

    5 yada 6 farklı kayıt modu var sanırım. (Ben hep en üst kalitede kullanacağım için çok fazla incelemedim burayı) Hemen seyrettiğim kanalı kaydetmeye başladım. Kayıt işlemi bitip görüntüyü izlemeye başlayınca bu ürünü almakla ne kadar iyi bir şey yaptığımı anladım. Kayıt kalitesi gerçekten mükemmeldi. Arkasından hemen kayıt yapılan görüntülerden reklamları kesme işlemine geçtim. Kumanda ile bir kaç tuşa basarak çok kolay gerçekleştiriyorsunuz işlemi. Daha sonrada timer özelliğini kullanarak bir kayıt yaptım. Ayarladığım aralığın başında kaydedici kapalı idi, zamanı gelince cihaz otomatik olarak açılıp kayıda başladı, kayıt süresi bitincede otomatik olarak kapandı. Bende sadece uydu olduğu için bir kanalı seyrederken başka bir kanalı kaydedemiyorum doğal olarak. Diğer arkadaşımda ise sadece kablolu var, o bir kanalı seyrederken başka bir kanalı kaydettiğini söyledi. Sanırım bu özellik sadece kabloluda işe yarıyor.

    Daha sonrada dvd film koydum. 1080p upscaling özelliği geçekten çok çok iyi. Bende PS3 de var ve kesinlikle ondan daha iyi upscaling ediyor. Henüz hard dike kaydettiğim görüntüyü dvd ye kaydetmedim. Daha sonra onunlada ilgili izlnimlerimi paylaşırım.

    Sonuç olarak; HDMI çıkılı upscaling yapan bir dvd almaktansa biraz daha fark verip bu ürünü almak bence çok daha mantıklı. Bir gün mutlaka iinize yarar diye düşünüyorum.

    Selamlar...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eztech -- 27 Temmuz 2009; 14:39:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eztech

    sayın ersinkilci;
    rd-xs27 nin 1080p upscaling yapmasından memnun olmanız çok güzel. Benim merak ettiğim husus "neden toshiba ep-30 aldınız?". Yoksa Ep-30 un 1080p upscaling başarısı rd-xs27 den çok mu üstün?



    Sn eztech, Ep-30 almamın tek sebebi bu kadar kaliteli bir dvd playerı 99 TL gibi komik sayılacak bir paraya bulduğum içindir. (İçinden çıkan HDMI kablo ve 4 adet HD DVD yaklaşık bu kadar eder tahminmce) Zaten cihazı 1 yılı aşkın bir süreden beri takip etmekteydim, çeşiyli nedenlerden dolayı almamıştım. Almamamdaki sebepte evde ciddi sayıda dvd oynatıcı olmasıydı. (Pioneer DV-535, Toshiba S-270, Toshina XS27, PS3). Yani toplam 4 adet oynatıcım halihazırda mevcuttu. EP-30 ile bu sayı 5 e yükseldi Bu arada bir müddet kullanıp elden çıkardığım dvd oynatıcılarda; Beko 9000, Harman Kardon DVD-27, Hometech ve markasını hatırlayamadığım bir ürün daha. Anlayacağınız ciddi sayıda dvd player kullandım ve kullanmaktayım. Daha önce de dediğim gibi tamamen ucuz olmasından dolayı EP-30 u aldım. Yaklaşık 1200 civarı dvd arşivim var. Nasıl olsa bir gün lazım olur.

    EP-30 u sadece çalışıyormu diye kutusundan çıkarıp 5 dakika çalıştırdım. Anlayacağınız upscaling performansı hakkında pek bir şey diyemeyeceğim. Forumda kullanan pek çok arkadaş memnun olduğuna göre gayet iyi olduğuna eminim aslında. Sonra tekrar kutulayıp gardropa kaldırdım ve uzun bir müddet orada kalacağını tahmin ediyorum. Çünkü XS27 in upscaling özelliğinden ciddi anlamda memnunum. EP-30 a göre upscaling özelliği için şimdilik bir şey diyemem ama kesinlikle PS3 ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kullanmaya başlayınca EP-30 ve XS27 arasında bir karşılaştırma yaparım sizin için.

    Özetlersek; iki ürünün kullanım amaçları birbirinden çok farklı olsada, EP-30 un yada XS27 nin hangisinin daha iyi olduğunun bir önemi yok benim için (çünkü ikisine de sahibim ).

    Forumdaşlara tavsiyemde; DVD player ihtiyacı olanlar 99 TL ye EP-30 u kaçırmasınlar (Div-x özelliğinin olmadığını tekrar hatırlatayım.) Kaydedici düşünenlerde XS27 yi gözü kapalı alabilirler. Bimekste 296 TL/6 ay.




  • teşekkür ederim ayrıntılı cevap için sayın ersinkilci.
    Ep-30'u tam olarak hangi tarihte aldınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plantamax

    arkadaşlar hangi dvd formatlarına kayıt yapıyor bu alet???? çift katmanlı dvd ye felan kayıt yapıyor mu??? birde arkadaşlar yazılıp silinebilen dvdye kayıt imkanı varmı bu aletin ???? fiyatıda çok uygun geldi bu alet neden bu kadar ucuz ?? bu modele alternatif başka modeller varmıdır??? dvd kayıt edici almak istiyorum yardım....



    cift katman denemedım ,

    ben herturlu + - dvd rw -r filan denedım hepsınde calıstı, ama dvd9 denemedım ona kayıt yapmadım ,

    bu aletın fıyatı yaptıklarına gore cok iyi bence ;)




  • kagan06 arkadaşım bu aletde divxlerde türkçe alt yazı desteği yokmu?
  • Biraz geç bir cevap oldu:

    Toshiba RD XS27KE için Türkçe altyazı desteği için
    Playback
    Subtitle Language
    Other
    kısmın 6664 yazın, Türkçe çıkacaktır...
  • Bu arada Toshiba xs27 kullananlar için bir sorum olacak.

    Kaydettiklerimi nasıl bilgisayara atarım?
  • Önce dvdye aktar sonra onu bilğisayara aktar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsungx

    Önce dvdye aktar sonra onu bilğisayara aktar.

    peki dvd nin hdd sine flimi nasıl atarım pc ile usb girişide yok. bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myesil33

    quote:

    Orijinalden alıntı: samsungx

    Önce dvdye aktar sonra onu bilğisayara aktar.

    peki dvd nin hdd sine flimi nasıl atarım pc ile usb girişide yok. bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.

    kumandadaki yeşil dvd tuşuna bas setup gir dubbing seçeneğine bas hdd dvd seçeneğini tıkla adda seçeneğini tıkla menü lietesi çıkacak seçtiğin görüntüyü tıkla dubbing startı tıkla dvdye aktarılmış olur sonunda finalanze işlemini unutma
  • Urunu cok az kullandim, tertemiz, satmayi dusunuyorum, almak isteyen yazssin lutfen...
  • Merhaba bu dvd recorder'ı satın almak istiyorum Elinde olan bana ulaşabilir mi? İstanbuldayım.

    0532 562 5870
  • Ne yazık ki o zaman bir arkadaşa satmıştım, gerçekten kaliteli üründü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.