Şimdi Ara

ilköğretim kayıtları (lütfen bi bakın*)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeğenim okula yeni başlayacak da, bugün okula gitmişler kayıt için, fakat Meb'in şu an kayıtları durdurduğunu söylemişler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman tekrar kayıt yapılabilir?



  • arkadaşlar çok acil ya lütfen bi cevap yazın..
  • Kayıtlar 1 haziran-31 temmuz tarihleri arasındaydı. sorun okul idaresi ile alakalı değil. e-okul denilen sistem üzerinden kayıtlar yapılıyor ve şu anda tarih geçtiği için ilgili modül kapalı. okulların açılacağı zaman bu modül mecburen tekrar açılır. Şimdilik kapalı, siz çocuğunuzu kaydettireceğiniz okula gidip idare ile görüşün, bu okula kayıt için size bir güvence versinler, okul açıldığında kaydınızı yaptırın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SolidRock

    Kayıtlar 1 haziran-31 temmuz tarihleri arasındaydı. sorun okul idaresi ile alakalı değil. e-okul denilen sistem üzerinden kayıtlar yapılıyor ve şu anda tarih geçtiği için ilgili modül kapalı. okulların açılacağı zaman bu modül mecburen tekrar açılır. Şimdilik kapalı, siz çocuğunuzu kaydettireceğiniz okula gidip idare ile görüşün, bu okula kayıt için size bir güvence versinler, okul açıldığında kaydınızı yaptırın.


    hadi ya..
    Çok teşekkür ediyorum cevap için. Şuan hiçbir şekilde kayıt olmuyor yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.