Şimdi Ara

Monitörde Görüntü Gidip Gidip Geliyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum.Normal işlemlerimi yapıyor, nette geziyor, film izliyorum.Normal bir kullanımım var; fakat bazen monitörde görüntü gidiyor.Bir süre sonra tekrar geliyor ve hemen gidiyor.Geliyor ve hemen gidiyor.Kimi zaman gidip de dakikalarca gelmediği oluyor.Bunun belli bir süresi yok.Gidip gidip geliyor.Kafasına göre değişiyor.Daha sonra bilgisayarı kapadığımda monitörde görüntü oluşuyor -No signal input- diye.Yani normal zamanda kasa kapalı iken sadece monitörü açtığımda aldığım görüntü geliyor; fakat dediğim gibi bilgisayar açıkken kimi zaman ekran gidiyor ve uzun süre gelmiyor.Bu konuda ne yapabilirim?



  • Sanırım ekran kartın monitöre sinyal gonderemiyor. No sıgnal yazısı ekran kartının monıtore sınyal gondermemesı sonucu ortaya cıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Ağustos 2008; 15:59:08 >
  • Sanırım monitörünün bazı yerlerinde temazsızlık var eğer görüntü gitme anlarında no signal yazısını alıyosan ekran kartıyla ilgili sorun var demektir.

    Ama anladığım kadarıyla görüntü gittiği zamanlarda ve bilgisayar çalışırken öyle bir yazı çıkmıyor ve ekranda kararma oluyor. Aynı olay benim lcd monitörde oluyodu ve yeğenim elektronikçi olduğu için ona verdim ve içinde leyim yerlerinde temazsızlık varmış sanırım düzelttiler. Sende monitörünü bi elektronikçiye göster yada garantisi varsa garantiye ver düzeltsinler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.