Şimdi Ara

Teknosa Planet’ten müşterilerine ücretsiz bilgisayar ve İngilizce eğitimi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Teknosa Planet''ten müşterilerine

    ücretsiz bilgisayar ve İngilizce eğitimi!

     

    Teknosa, Bilge Adam ve Gökdil işbirliği ile müşterilerine yepyeni ve cazip bir kampanya sunuyor.

     

    16 – 17 Ağustos tarihlerinde, Teknosa Planet mağazasını ziyaret edenler Bilge Adam ve Gökdil''in deneyimli eğitim kadrosu tarafından verilen 40 dakikalık bilgisayar ve İngilizce eğitimi şansını yakalayabilecek. Aynı tarihlerde Teknosa Planet mağazalarından 100 YTL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler ise, Bilge Adam ve Gökdil''in eğitim paketlerinden  yüzde 50 indirim kazanacaklar.  

     

    Teknosa Planet mağazalarında 15:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik kapsamında eğitimciler 16 Ağustos''ta Bilinçli İnternet Kullanımı, 17 Ağustos''ta ise Office 2007 eğitimi verecek. Bilinçli İnternet Kullanımı eğitimi kapsamında Teknosa müşterileri, ''İnternetin kullanım nedenleri", ''İnternetin sağladığı bilgiler", ''İnternetin sağlayacağı zararlar", ''Virüsler", ''Virüslerin zararları", ''Virüslerin bulaşma nedenleri", ''Virüslerin bulaşma şekli", ''Virüslerden korunmak için alınması gereken önlemler" ve ''Bilgisayarlarımızı gerek sistemsel olarak ve gerek yazılımsal olarak korumak için üzerimize düşenler" konularında eğitim alacaklar.

     

    Office 2007 eğitimi kapsamında ise; ''Office 2007 paketiyle karşımıza çıkan programlar", ''Office 2003 ve 2007 arasındaki değişimler", ''Office 2007 Word programı üzerinde genel farklılıklarını anlatılması", ''Office 2007 Excel''de filtreleme ve formülsel çalışmalarla örnek uygulamalar", ''Office 2007 PowerPoint''te fotoğraf albümü oluşturmak" ve ''Office 2007 Access''te şablonlar ile hızlı veritabanı oluşturmak" konuları ele alınacak.

     

    Kampanya kapsamında Gökdil''in yabancı dil öğretmenleri de Teknosa müşterilerine seviye tespit sınavı uygulayacak ve sınav sonucuna göre İngilizce dil eğitimi verecek.

     

     

     




  • ordaki halka uzay gemisinemi benziyor ney
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.