Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14083. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lynex Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 28 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.314.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Steam her türlü dolar kurunu yükseltecek dua edelim şu kış indirimlerinden sonra olsun. İlginizi çeken ama kararsız kaldığınız oyunları bile alın ve bir kaç yıllık gamepass alın yatırım tavsiyesidir.


    Steam kuru %30-40 civarı yükseltirse bizi rusya ukrayna segmentine çıkarır ki yapmaması için bir neden yok. Yine en ucuzlardan biri olacağız ama sonucta cebimizden %40 fazla para çıkacak.


    Popüler oyunlardan biri olan New World ün fiyatları, bence bir daha düşünün bu fiyatlar böyle kalır mı?


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 13 Kasım 2021; 17:2:56 >




  • Anket manket uğraşmayın arkadaşlar yabancı bir firma buradan para kazanmak istiyorsa bu ülkenin dilinide ekleyecek
    Türkçe yoksa parada yok
    Şimdi beni kürekçi sanmayın
    Yaması çıkarsa alıyorum çıkmazsa hiç oynamıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft kendi gibi büyük şirketlere nazaran daha makul fiyatlandırma yaptığı için ben güveniyorum birazcık.
    İnşallah adam akıllı Tr desteği getirirler yaptıkları cidden saçmalık Tr fragman ve tanıtım ama oyun Türkçe değil saçmalık tamamen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veterangamer kullanıcısına yanıt
    New world oynayan birisi olarak söyleyebilirim ki ederinin üzerinde olması için serverlardan Türkleri istememesi lazım.

    Amazon fiyatları hep uygun tutuyor. Sadece lost ark konusunda değişikliğe gittiler ki bunun sebebi de fiyatların gerçekten çok düşük olmasıydı.(şimdiyse daha pahalı )

    Ayrıca aile paylaşımı ile ilgili bir haber gördüm. Hesabınız aile paylaşımı açıksa diğer aile üyesine oyunu ücretsiz veriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA Trilogy Definitive Edition PC sürümü satıştan kaldırılmış. Oyun içine dahil edilmemesi gereken bazı dosyaların olması ve Rockstar Launcher' da yaşan sorunlardan dolayı satıştan çekilmiş. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Rockstar Supporttwitter
    “The Rockstar Games Launcher is now online, but GTA: The Trilogy – The Definitive Edition is unavailable to play or purchase as we remove files unintentionally included in these versions. We're sorry for the disruption and hope to have correct ones up soon. https://t.co/NiMNXUKCVh”
    https://twitter.com/RockstarSupport/status/1459311246789038089?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1459311246789038089%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fdaha-karpuz-kesecektik-gta-trilogy-definitive-edition-pc-kanadinda-satistan-kaldirildi-1016803




  • New World ü popüler olduğu için örnek olarak gösterdim. Diğer oyunlarda da fiyat sıralamasında aşağı yukarı böyleyiz ilk 3-5 içindeyiz genelde Arjantinle çekişiyoruz. Aslında New World ü de fiyatı artar diye almayı düşünüyorum ama Steam de çok karışık yorumlar var.


    Lost Ark ın oyuncusu olarak yakından takip ediyorum. Fiyatların artmasının nedeni bazı Türk oyuncuların platin-silver paketleri alıp bunları yabancılara satmasıydı. Lost Ark gibi çok popüler oyunda bu olunca steam forumlarında şikayet yağdı ve fiyatlar zamlandı. Neyse ki ben oyunu uzun zamandır beklediğim için paket almıstım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 13 Kasım 2021; 19:49:58 >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    @Terminator T-800 Bir firma nasil bu kadar kotu remastered yapar anlamadim. Warcraft 3 reforged ile yarismak istiyorlar sanirim

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bence beceremediklerl için kaldırdılar. PS de kalkar yakından. Çok tepki var bu yeni sürüme. Grafikler dışında bir şey yapılmamış deniyor. Yapılan grafiklerde günümüze uygun değil deniyor. (Bende oynanış videoları gördüm bence de grafik olmamış) Oynanış açısından hiç bir fark yok deniyor. Bu fiyatta satıyorsan çok daha iyi olmalıydı diyorlar. Buna para vererek çöpe atmışız diyenler var.


    Oyun mekaniklerine hiç ellenmemiş deniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Kasım 2021; 19:45:29 >
  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    Dolar 7 TL olduğunda bunları konuşmuştuk kesin bu sefer Steam fiyatları yükseltecek alacağınızı alın diye ama tek tük yükselişler dışında pek bir şey olmadı bundan sonra böyle olacaktır. En çok yeni çıkan oyunlar etkiledi.


    Felaket tellallığına gerek yok bence fırsatlar hep olacaktır, oyunlar önemli ihtiyaç maddesi değil sonuçta.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Bence de. Basit anketten başka bir şey olmadığını düşünüyorum zaten Ubisoft oyunculara kulak veriyor olsaydı Türkçeyi çoktan eklemişleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 13 Kasım 2021; 19:57:29 >
  • Steam in tavsiye ettigi kuru degistirecegini sanmiyorum. Fakat sirketler yeni cikan oyunlarda belki %10 civarinda zam yaparlar. EA bile az da olsa yerel fiyatlandirma kullaniyor suan. Oyunlarini en fazla 420tl den 520 tlye yukseltirler gibime geliyor

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Satın alanların parası iade edilip “eski oyun sahiplerine ücretsiz” deseler şimdi.

    Edit: Ciddi anlamda eleştiriliyor oyun. çıktı çıkalı güzel olmuş diyeni görmedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=OorO-VjjllQ&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 13 Kasım 2021; 20:44:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    EA, Steam'e geldiğinde (Haziran 2020 başları) dolar 7 TL idi. Yani 60 dolarlık oyunlarında neredeyse hiç yerel fiyatlandırma yapmadan 420 TL'ye koydular. Sonra bu böyle kaldı tabi yeni oyunlarında da. Fakat bizim paramız gün geçtikçe değersizleştiği için şu an yerel fiyatlandırma uygulanmış gibi duruyor tabi. Yakında EA yeni oyunlarına da eski oyunlarına da ayar çeker. Bir ara 15 yıllık oyunlarına zam yapmışlardı zaten. Türkiye'de EA oyunu alınmaz Game Pass ve EA Play varken. Hoş, onların da fiyatları artabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft'un 10 da 1 i ciro ya sahip Larian koskoca Baldurs Gate 3 e Türkçe ekleyebiliyorsa Ubisoft'un benim açımdan affedilebilir hiç bir yanı yok. Üstelik Ubisoft oyunları genele hitap eden oyunlar Baldurs Gate ise daha kısıtlı bir kesime hitap ediyor. Geçsin bu işleri ubisoft birazda hizmet yapsın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 13 Kasım 2021; 20:22:51 >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ne alaka? Düne kadar Uplay'den TL ile oyun alınmıyordu. Adamlar şuan hem tl ile hizmet verip hemde AAA+ oyunlarını maks 279 TL fiyatına satıyor. Geç olması hiç olmamasından iyidir. Adamlar anket yapmış katılmak 2 dakika bile sürmüyor. Sizin gibi karamsar arkadaşları anlamıyorum. Taş attınız da kolunuz mu yoruldu? Siz ankete katılmayabilirsiniz ama bu amaçsız ve gereksiz çabanızı millete empoze etmeye çalışmanın da anlamı yok.

  • Steam'de ekli olan bazı arkadaşlarım ara ara (muhtemelen oyun kartlarını satmak için) hentai veya pornografi içerikli oyunlar alıyorlar veya istek listelerine ekliyorlar. Haliyle aktivitelerde de gözüküyor. Gidip hayırlı olsun demeyi geçtim de ben Steam'de kategori ismi nitelikli oyunlar görmek istemiyorum yahu. Nasıl engellerim bu oyunları? Gerçi mağazada karşıma çıkmıyor da aktivitelerde de gözükmesini istemiyorum. Telefondan Steam'e girerken yasaklı sitelere girer gibi telefonumu çevirmek istemiyorum. Bir giriyorum aktivitelere, Hentai Sweet Girls, Furry Girl Puzzle, Furry Love, My Step Sisters vs. gibi adlı oyunlar beni karşılıyorlar.

    Edit: Bu arada ne kadar kazancı olursa olsun bu oyunlara para vermeyi tercih etmezdim sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 13 Kasım 2021; 20:33:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ben de anketi tamamladım haber veren arkadaşa teşekkürler. İnşallah dikkate alırlar da resmi Türkçe artık tüm oyunlarına gelir.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Rockstar oyun Dünya'sında ilkleri yapmaya devam ediyor. O kadar Remastered, Definitive, Legendary Editionlarla oyun geldi böylesini yine ilklerin geliştiricisi Rockstar yapıyor. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Dan Houser sonrası ne yapacaklarını şaşırdılar herhalde. Toparlayamadılar bir türlü. Herhangi bir gelişme, yenilik hiçbir şey yok. Yanlış hatırlamıyorsam bu DE versiyonları farklı kişilere yaptırmışlardı, öyle okumuştum sanki.

    Koskoca Rockstar ne hale geldi. Dan Houser’ın gitmesiyle fişi çekildi herhalde firmanın.

    Bi ara Dan Houser’ın yeni bir isimle karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Eğer çıkarsa onu takip edeceğiz anlaşılan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O New World aile paylaşımı meselesini patchleyeceklerdi en son. Lost Ark'ta vs. varsa onu da patchlerler yakında.


    Resmi sunucuya bağlanma, hesap bilgisi gibi 3.parti bağlantılar gerektiren oyunlarda normal şartlar altında aile paylaşımına izin verilmemesi gerekiyor.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.