Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13184. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.079
Cevap
2.712
Favori
21.226.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bilim kurgu seviyorum hocam :) Crysis 4 oyun 10ar saatten 40 saat idare eder gibime geliyor
    Cyberpunk 2 senedir en çok beklediğim oyun çıktığında diğer oyunları uzun bir süre ertelerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece ilk oyun remastered hali

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    O zaman epicten aldığım iyi oldu yoksa boşuna bekleyecektim origine gelmesini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamak istediğiniz oyunları alamıyor musunuz? Almanya'daki, ABD'deki gençler canavar gibi sistem dizerken daha azına tamah etmek zorunda mı kalıyorsunuz?


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    epic indirimlerinde kuponda varsa bence alınabilecek tek oyun crysis remastered gerçi oyun performans anlamında ciddi sıkıntısı var ama crysis hayranı biriyseniz bence alınır ki o atmosferi yenilenmiş grafiklerle tr dublaj artısıyla oynamak güzel gibi mutlak alacağım galiba daha önce seriyi oynamayan yoktur ama varsa kaçırmasın bundan sonraki indirim dönemlerinde daha da inebilir beklediği etkiyi yaratamadı çünkü oyundan beklenti biraz fazlaydı.

    Aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyordum ve dün akşam oyunu aldım kuponla birlikte. Performans sorunlarının büyük kısmının güncellemelerle çözüldüğünü söylüyorlar. Bu güncellemelerle aynı zamanda hem eski oyunda hem de ilk başlarda bunda da olan yetersiz vuruş hissi ve zayıf silah sesleri de biraz toparlanmış diye okudum. Ayrıca ana konusunda yazmıştım ama burada da yazayım, shadows ve vegetation ayarlarını medium’da tuttuktan sonra diğer ayarlar ultra bile olsa o kadar sıkıntı çıkmıyormuş performans olarak, bu da denenebilir.


    Bir de kuponu kullanacak oyun arayanlara denemedilerse 85 TL’ye Control Ultimate Edition tavsiye ederim kesinlikle, özellikle gameplay açısından son yıllarda gördüğüm açık ara en akıcı ve rafine yapımdı. Ben zamanında 65 TL’ye almıştım ama 85 TL’nin de fazlasıyla hakkını verir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Mafia II: DE bug dolu bir oyun. Önerilmez. Orijinal oyun daha iyi.

    10 yıl önceki oyunu definitive edition yapıp sürmüşler. 1 saat oynayıp biraz fark aradım ancak hiçbir değişim yok. Dediğin gibi çok bug dolu. Hele ara videolarda birbirleriyle konuşurken karakterlerin yüzleri evlere şenlik. Sadece değişim isim de olmuş definitive edition.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    arkadaşlar bu 2 saat ve 2 hafta içinde iade olayı uplay de var mı ?

    UPlay'de de iade var ama destek ile iletişime geçmen lazım. Onların insafına kalmış durumdasın. Tam olarak Steam'deki gibi 2 saat/2 hafta şeklinde mi onu bilmiyorum ama destek ile iletişime geçip oyundan memnun kalmadığını ya da oyunda ciddi bir sorun varsa onu söyleyip iade istediğini belirtebilirsin, o şekilde iade yapabiliyorlar.


    Yalnız oyunu UPlay Store'dan almış olman lazım, key ile aktivasyon olmaması lazım. Eğer geçerli bir sebebin de varsa muhtemelen iadeni yaparlar.

  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Önceki iki oyunu oynadıysanız ve bu seriyi seviyorsanız alınır bence. İkinci oyunun aynısı gibi sadece harita değişmiş diyebiliriz. Ben bu fiyattan almıştım ve dedikleri gibi ana hikayesi kısa ama DLC'ler ana hikaye ile birleşik bir şekilde dizayn edilmiş. Bu yüzden ana hikaye kısaymış gibi gelmiyor aslında. Acele edip hemen bitireyim derseniz başka tabi. DLC'ler ile en az 30 saati var oyunun. Ben hala arada açar yan görev yaparım. Mezar çeşitliliği ve bulmacaları çok güzel.

    Bu tarz oyunları sevdiğim için ben hemen almıştım.


    Seriyi seviyorsanız ve hemen oynayacaksanız alın derim ama zaten hemen oynamaya başlamayacaksanız biraz daha bekleyebilirsiniz.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Hocam lk 2 oyunu beğenerek oynadım. Aslında son oyunununda ilk 4 saatini oynamıştım ps4 te. Şimdi baktım ta 10 11 saat sürüyormuş. Dlc dediginiz oyundaki bulmacalar mı ? Yoksa senaryo mu var. Bulmaca ise almayı düşünmüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Oynamak istediğiniz oyunları alamıyor musunuz? Almanya'daki, ABD'deki gençler canavar gibi sistem dizerken daha azına tamah etmek zorunda mı kalıyorsunuz?


    İnsan küfür etmemek için zor tutuyor kendini..


    Biri şuna batıda oyun konsollarını gençlerin 1 haftalık okul harçlığı ile alabildiğini, oyun konsolunun bir refah seviyesi göstergesi olmadığını söylesin!


    Hatta öyle bir duruma gelmiş durumda ki, Microsoft Xbox konsolunu Game Pass Ultimate aboneliğinin yanında ücretsiz veriyor. AYLIK 25 BİRİME hem Xbox sahibi oluyorsun hem de içerisinde yüzlerce oyun bulunan Game Pass Ultimate abonesi oluyorsun ve online olarak oynuyorsun.


    25 BİRİM yani 25 TL'ye sahip olduğunuzu bir düşünün! 2 paket sigara parası bile değil.


    https://www.xbox.com/en-US/xbox-all-access


    Ha unutmadan, yeni nesil konsol yükseltmesi de ÜCRETSİZ. Şimdi Xbox One X ya da One S ile aldınız diyelim, gelecek ay Series X ya da Series S çıktığında hiçbir ekstra ücret ödemeden sadece birkaç birim fark ödeyerek bir üst pakete geçip konsol yükseltmesi de yapabiliyorsun.



    Bizi kıskanıyor denilen Avrupa'da, "eyyyy Amariga" dediğimiz Amerika'da gençler oyun konsollarını okul harçlıklarından biriktirdiği parayla kendileri alıyorlar.


    Bizde ise çalışan kesimin yarısını oluşturan asgari ücretli bir çalışan, yeni çıkan konsolu almak için hiç para harcamadan 3.5 ay çalışması gerekiyor!


    Her üniversite okuyan iş sahibi mi olacak? Her isteyen genç konsol sahibi mi olacak? Oh ne ala memleket. Siz müminsiniz, yoklukta sabır edeceksiniz, yaşadığınıza dua edeceksiniz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 23 Ekim 2020; 19:32:27 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Ana hikaye ile bağlantıları olan 7 tane mezar bulmacası var hocam. DLC'leri oynayınca ana hikayesi daha da derinleşiyor.


    Kısacası bu görevler ana hikaye ile bağlantılı mezar bulmacaları. Bulmacalara ekstra olarak yan görevler, silahlar ve giysiler de var.


    Bulmaca ise almayı düşünmüyorum demişsiniz. O yüzden ben size DLC'lerin sayfasını atayım siz kendiniz karar verin.



    https://store.steampowered.com/agecheck/app/849262//

  • Dört arkadaş Epic'ten 60 TL'lik kuponu Snow Runner oyununda kullanmayı düşünüyoruz. Videolarına baktığım kadarıyla hem grafikleri ve haritaları güzel hemde beraber oyunda baya keyifli bir oyun gibi duruyor. Sizcede alınır mı ? Kuponla ve Cadılar Bayramı muhabbetine 47 liraya geliyor..

  • 15 yaşımdayken orijinal oyun almaya başlamıştım. Aslında daha önce de alırdım ama liseden önce fazla harçlık almıyordum. DH'de de takılıyordum, o zamanlar başka bir hesabım vardı. Millet beni küçük sanıp bu arkadaş gibi ezmesin diye yaşımı da çaktırmıyordum hiç. Bu ergen diye hitap ettiğiniz 15 yaşındaki gençler de bir gün 30'una gelecek. Tıpkı bizler gibi. Gençleri bu şekilde toplumdan dışladıkça zaten kimse bir yere varamaz. Bir kez daha görüyoruz ki akıl yaşta değil, başta. Korsan oyun muhabbeti bizi nerelere getirdi. 18 yaş üstü korsan oynamıyor gibi bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Kendisi 18 yaşına kadar korsan oyun oynayıp, 18 yaşına girdiği gün orijinal oyun almaya mı başladı? İlginç muhabbet doğrusu. Bu konuda gördüğüm en boş muhabbetlerden birisi diyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşı büyük olanın aklı da büyük olsaydı ülke bugün bu halde olmazdı. Moruk X ve Y yüzünden bu halde değil miyiz? Onların seçimlerinin sonuçlarını yaşamıyor muyuz biz şuan?


    Milletin yaşına laf atmadan önce yaşınızın adamı olun önce.

  • Omara kullanıcısına yanıt

    Yakın dönemde verilmez oyun yeni çıktı.

  • The Outer Worlds -50% indirim ile 154,50₺ gelmiş Steam'e


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/578650//





    Pumpkin Jack Türkçe alt yazı desteği ve %20 indirim ile 40₺.Demosunu oynamıştım fena durmuyordu.Şöyle bir yazı okumuştum oyunu 1 kişi geliştirmiş.


    https://store.steampowered.com/app/1186640/Pumpkin_Jack/





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 23 Ekim 2020; 18:17:45 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Outer Worlds bu parayı etmez. Mekanikleri ve grafikleri aşırı eski, yeni bir oyun olmasına rağmen. Sanırım gamepass'de vardı.

  • Ülkenin başındakiler ekonomiyi batırmış dolar şu an 7.97, konsol herkesin alabileceği şeyler değil diye açıklama yapıyorlar, oyunların fiyatı bırak 200-300'ü 500-800 arası artık. Burada korsan oynanır mı oynanmaz mı diye tartışmaya gerek yok bence .

  • adamın o zaman durumu kötüydü oyun alamiyordu belki hemen yargilamamak lazim

  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Korsan oynayana kimse birşey demiyor sadece bu başlıkta korsanın meşrulaştırılmasını istemiyoruz. Üstelik bölgesel fiyatlandırma ile birçok oyun hâlâ alınabilir düzeyde. Gidip direkt Euro bölgesi fiyatlarını mevcut döviz kurundan hesaplayıp artık bu ülkede orijinal kopya oyun alınmaz demek iyi niyetli bir yaklaşım değil. Bu konuda korsanı meşrulaştıran her kim olursa bölüm uzaklaştırması verilmesini istiyorum artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.