Şimdi Ara

Mal Müdürlüğüne devredilen araç ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce sattığım ama halen benim üzerime olan araç geçen sene bağlanmıştı.
    Satışı benim üzerime olduğu için ben olmadan arabayı çözemiyorlarmış.Bende gıcıklık olsun diye arabayı çözdürmedim(adam satışı almadı ve beni çok uğraştırmıştı)
    Şimdi arabanın mal müdürlüğüne devredildiğini öğrendim.Şimdi bu arabanın akibeti ne olacak.Benimle ilgili bir sorun çıkar mı?Bana ceza felan gelir mi?
    Bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse sevinirim..iyi forumlar



  • Aracın hukuki sahibi ve sorumlusu sensin. Araç bir kazaya karışmışsa senden hesap sorulur. Bir kapkaç ya da terör eylemine karışmışsa kendini aklayacağım diye uğraşır durursun. Bütün borçları senden tahsil edilir. Bütün cezaları da seni yıllar sonra bile olsa takip eder ve o cezayı senden alırlar. O yüzden aracınla ilgili hukuki ve mali hiç bir sorunu o heriflerden telafi ettirmedikçe aracı çözdürmemeni öneririm.
    Yanlış anlama ama, insanlığın kaybolmaya yüz tuttuğu bu devirde sadece parayı alıp üç kuruşluk devir işlemlerini savsaklayan alıcıları hiç anlamıyorum.
  • arac eger herhangı bır basvuru olmmassa 6 ay sonra satısa sunulur
  • aracı ihale ile satarlar.
  • Araç ihale ile satıldıktan sonra eğer borcu varsa o paranın içinden mi alınır yoksa benimi bulurlar?
  • Mal Müdürlüğü aracı neden bağlamış. Sizin borcunuzdan dolayı mı?
    Yoksa aracı siz sattıktan sonra araca tahakkuk eden vergi, ceza vb borçlardan mı?
    Araç sattığınız arkadaşın üzerine kayıtlı değilse ve onun üzerine haciz gelse bu araç alan adamındır diye haciz koymazlar. Bence bu konunun açıkllığa kavuşması lazım.
  • Aracı polis bağlamış.Galiba ufak bir çakallık yapmışlar.Bende aracı çözmedim satışı yüzünden.birbuçuk sene kadar bağlı kaldı.Şimdi mal müdürlüğüne devredildiğini duydum.Olay bu...
  • Aynı şey benim başımada geldi .. Araç senin üzerine ise tüm parayı sen ödüyorsun. Senin cebinden çıkıyor. Ödemezsen eger icra ile hesaplarına bloke koyuyorlar. Evine ve işine yazı gönderiyorlar.


    quote:

    Orjinalden alıntı: turgay307

    Aracı polis bağlamış.Galiba ufak bir çakallık yapmışlar.Bende aracı çözmedim satışı yüzünden.birbuçuk sene kadar bağlı kaldı.Şimdi mal müdürlüğüne devredildiğini duydum.Olay bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.