Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.910
Cevap
451
Favori
2.680.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben electrolüx bu sonu ıb olan makinayı aldım, On beş gün oldu herhalde, ilk kez yünlü programı kullanarak kazak yıkamaya çalıştık, ya ben yanlış bişey yapıyorum ya da makina😁 kurtumadı ya la😁bildiğin kurutmadı yaş çıktı, bir buçuk saat sürdü ve ıslak çıktı herşey bilen birisi anlatsın bana ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Electrolux EWF1497HDW2 çamaşır makinemiz var. üzerine koyabilmek için illa Electrolux kurutma mı almamız gerekiyor?
    Bir de bu cihazlar için gider lazım mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 18 Kasım 2019; 0:55:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: åziz

    Merhabalar

    Electeolux 2966 bugün kurulumu yapıldı medimarttan aldım ertesi gün teslim aynı gün servisi çağırdım kurulum tamamlandı.

    2 deneme yaptım genel olarak cihaz şık görünüyor, sevmediklerim

    1. Çok sesi var (sürekli bir çızırtı benzeri ses var)
    2. Kapak plastik onu da sevmedim
    3. Kondensatör tam değil kısmi temizleniyor (sadece önden temizlenebiliyor siemensde tamamen çıkarılıp temizlenebiliyordu)

    Sevdiklerimi sonra yazarım buharlı kurutmayı denemedim.

    Sesi kapalı odada olmazsa çekilmez demedi demeyin

    Eski B sınıfı Siemensden sonra bakalım -/+ larını yazarım. A++ a bence çok takılmayın (hiç bir markada) 12 yıl B sınıfı kullandım ayda 10-15 kez çalıştırmaya artı 10-15 tl fark gelmiyor A++ olsun 7 tl gelsin

    Edit: makine tesliminde de bir şey imzalatmadılar
    Servis kurulumunda da imzalatmadılar, internetten girişi yapılıyormuş tuhaf geldi ama neyse
    Merhaba, makineniz hayırlı olsun. Olumsuz olarak bahsettiğiniz kısımlar aslında ısıtıcılı makineden ısı pompalı cihaza geçmenizden kaynaklı. Açıklamam gerekirse;

    1. Cihaz gereken sıcaklığı kompresör sistemiyle elde ettiğinden duyduğunuz cızırtı kompresörden geliyor. Isı pompalı cihazların tamamında durum böyledir. Cihazın içinde buzdolabı ve klimalarda kullanılan kompresör motoru vardır.
    2. Kapak konusunda haklısınız, cam olsa daha iyi olurdu. Ancak plastik 4-5 yıldır kullananlardan (ben de buna dahilim) gördüğüm kadarıyla çizilmiyor.
    3. Kondensör kısmında soğutucu gaz dolaştığından bu kısmın sökülme şansı maalesef yok. Eski cihazınız yoğuşma işlemi için metal plaka üzerinde odanın havası ile kurutma sonrası olan nemli havayı karıştırarak yoğuşma yapıyordu. Dolayısı ile plaka çıkarılabiliyordu. Ancak yoğuşma işlemi mevcut oda sıcaklığındaki hava ile zor olduğundan makineniz 80 derece civarında sıcaklık ile kurutma yapmak zorunda kalıyordu. Yeni makinenizde ise bu sıcaklık 55 derece. Dolayısı ile giysilerin renklerinin solmaması, çekmemesi ve yeni görünümünün korunması konusunda eski cihazınıza göre büyük avantajınız olacak. Aynı zamanda yeni makineniz kurutma havasını odanın havası ile karıştırma gereği duymadığından ortama ısı ve nem yayılma durumu çok daha az olacak.

    Özetle ısı pompalı kurutma makinelerinde kompresör sesi duyulsa da giysilerin yıpranmaması, ortama ısı ve nem yayılmaması ve %50'den fazla enerji tasarrufu sağlaması gibi önemli avantajları var.




  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    makina geldimi elinize?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtolgae

    Electrolux EWF1497HDW2 çamaşır makinemiz var. üzerine koyabilmek için illa Electrolux kurutma mı almamız gerekiyor?
    Bir de bu cihazlar için gider lazım mı?
    Çamaşır makinesi kabini alarak başka marka da kullanabilirsiniz. Bağlantı aparatı ile kurulum yapmak için Electrolux marka kurutma makinesi almanız gerekiyor.

    Electrolux'ü kurutma makinesinde başarılı olduğundan öneririm. EW8H3966IB şu an favorim, emsallerine göre çok donanımlı bir cihaz.
  • Teşekkürler can doğan bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    İyi yönlerinide yazacağım eğer memnun kalırsam çamaşır makinesini de değiştirebilirim. Artık yeni nesil makineler 10-13 yıl içinde arıza veriyor ç.makinesi de 12 yıl oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    evet hocam bugün geldi
  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    VEstel bağlantı aparatı tüm çamaşır makinalarına uyuyor. ancak kurutma makinasının vestel olması gerekiyor.

    Çamaşır makinası electrolux-arçelik-bosch farketmiyor..
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Serdar bey iyi günler, açıklamanızda belirttiğiniz gibi markayı satan yerler kesinlikle bilgi eksikliği sebebiyle ürünü pazarlamasında sorun yaşıyor. Sorulan sorulara tatmin edici cevap veremiyor.
    Cihaz almaya karar verdiğimiz de bu sayfayı neredeyse baştan aşağıya okudum. Cihaz bayilerine gidip tek tek baktım. Ürünü en güzel tanıtıp pazarlayan elektrolux oldu. Siemens ve Bosh herşeyi ile aynı en üst modeller de belirli sayılabilecek özellik farkı vardı. Kullanıcı olarak karmaşık olanı değil basit ve sorunsuz olanı almak için uğraşıyorduk.
    Lg müşteri hizmetleri dahil ürünü tanımıyor. Kendi kendini temizleyen cihazlar bu temizliği yaparken su ile yapıyorsa nereden atıyor bu suyu ? Cevap yok arkasına vs bakıp buradan diyorlar eee o zaman gider çıkışı şart diyorum ses yok.
    Celik tambur ile aliminyum arasında fark ne ses yok
    Çift taraflı dönmesinin faydası ne ses yok
    Inverter motor olması fayda mı ses yok
    Ağırlık sensörü varmı ses yok
    Koku yeri var mı ses yok
    Soru çoğaltılabilir. Neden bu kadar soru sorduk baktıkça öğrendikçe parametre artıyor ve sormak durumunda kalıyorsunuz. Çoğu firma cevapsız bırakıyor soruları.
    Insanlar da haliyle saga sola soruyor memmun olan kişilerin yönlendirmesi ile alım yapıyor.
    Burada objektif olarak cevap vermek gerekiyor
    Marka model bağımsız maddiyata ve ihtiyaca göre yönlendirme yapılmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bende electrolux EDH3868GDE kurutma makinesi var, alt sol tarafındaki kapaklı yerdeki filtreyi elektrikli süpürge ile temizleyin diye resimler koymuşlar ancak malesef temizlenmiyor ve filtre yerinden çıkmıyor tüyler orada da birikiyor, yüzeysel bir temizlik yapıyorum diş fırçasıyla falan ancak içindeki tüylerin çokluğunu görüyorum bu filtreyi neden böyle yapmışlar anlamadım sanki servislerin bizi kucaklaması için bilerek yapmışlar, bozulursa bundan dolayı bozulacak alet. Senin bir tavsiyen var mıdır nasıl temizlenebilir bu filtre? Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar selam. 4 yıldır kullandığım 2772 arçelik modeli için 4 yılda 3 kez servis çağırmıştım ve yine bozuldu. Kartı yanmış ve 400 TL istedilier.
    Sizlerden hepsiburadanın cuma kampasından alınmak üzere şöyle 2500 tlye kadar bir yoğuşmalımalı kurutma makinesi önerisi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    Electrolux 3966 sonunda dün kuruldu. Dolap içine yerleştirdik lakin servis kapak açık olsun çalışırken dedi hava alması için. Tam koridorda olduğu için kapak geçişi engelliyor. Kapalı olmasının ne zararı olur.

    Saygılarımla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar artvin de artık çamaşırlar kurumaz hale geldi acilen bir kurutma makinası almam gerekiyor fakat aynı zamanda kredi kartlarını odemekte zorlaniyorum mumkunse 2000 tl altı onerebileceginiz bir model mevcut mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun makinalar ısı yayıyor sanırım hava çekmesi için demiş olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Makineniz hayırlı olsun. Kompresörün fan ile soğutulabilmesi için sağ alt kısımdaki deliklerin hava almasına dikkat etmeniz yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 8kg Bosch kurutma makinesi almak üzereyim.
    Araştırırken yıllık bakım gerektiği ve bu bakımı servislerin yüksek ücret alarak yaptığı gibi yorum/şikayetler okudum.
    Şuan aşağıdaki 2 model var birinde self cleaning özelliği var birinde yok.
    Bu bakım durumu ile ilgili bilgisi olan var mı ? şart mı , ihtiyaç gerçekten oluyor mu?
    self cleaning olsa dahi yıllık bakıma mı gitmesi gerekecek?
    Birde bu bakım işi varsa sadece bosch siemans de mi var diğer firmalarda da durum aynı mı?
    Modeller: (iki model arasında 200 tl gibi bir fark var)
    WTW85410TR (self cleaning var)
    WTR85V00TR (self cleaning yok)

    Daha önceki sayfalarda burada konuşulmuş olma ihtimali çok yüksek biliyorum ama model özelinde sormak istedim.
  • evrensel84 E kullanıcısına yanıt
    Ben de bahsettiğiniz iki modelden birini düşünüyorum. Aslında fiyat farkı 200'den biraz daha fazla.
    Ayrıca ufak tefek başka farkları da var Self Cleaning dışında; biri çelik tamburlu (yüksek fiyatlı olan model), diğeri galvanize ve yine yüksek fiyatlıda iç aydınlatma var imiş. Ben tam bu noktada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim; bu kurutma makinelerinin çelik ya da galvanize olmasının ne gibi farkı ve de işleyiş açısından ne gibi etkisi olabilir?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba,

    Bir süredir başlığı takip ediyorum, bir çocuğum var ve diğeri de yolda, İstanbul şartları belli ve sonunda çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Bütçem 3000-3500 TL civarı fakat seçenekler arasında kayboldum. Çamaşır makinem arçelik marka, ilk etapta kurutma makinesini üstüne koyacağımı düşünerek arçelik grubu alırım diyordum fakat bahsedilen filtrelerdeki sıkıntılı durumlar beni şüpheye soktu. Şuan bir kaç model belirledim, black friday yaklaştığından dolayı netleştirmek istiyorum, aşağıdaki modellerden hangisi daha mantıklı olur sizce? Ayrıca önerebileceğiniz başka marka model var ise kabulümdür;

    AEG T7DBE835 A+ 8 kg
    Grundig gdh 92 A++ 9 kg
    Grundig gdh 80 A+ 8 kg
    Electrolux EW7H4824EB A+ 8 kg
    Arçelik 3893 KT A++ 9 kg
    Arçelik 3891 KT A++ 9 kg
    Beko D 92 HP A++ 9 kg
    Vestel KM 9711 A++ 9 kg

    BHS grubu hakkında çok bilgim yok, forumda şikayet sayısı fazla olduğundan dolayı pek incelemedim ayrıca fiyatlar da bütçeme göre yüksek gibi.

    Değerli yorumlarınızı bekler, iyi günler dilerim.




  • Electrolux e motor garantisi için internet sitesinden kayıt yaptırabilen var mı ben ne denedi isem kayıt yapamadım.

    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.