Şimdi Ara

Morgan Freeman Kaza Geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD’nin Mississippi eyaletindeki bir otobanda trafik kazası geçiren 71 yaşındaki aktör Morgan Freeman ağır yaralandı. Aracının defalarca takla attığı belirtilen Oscar’lı aktör Freeman’ın durumu ciddi


    Oscar ödüllü, ABD’li sinema oyuncusu Morgan Freeman, dün akşam ABD’nin Mississippi eyaletinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.
    Polisin yaptığı açıklamada, 71 yaşındaki aktörün, Tallahatchie kasabası üzerinde bulunan bir otobanda geçirdiği kaza sonrasında havayoluyla Memphis’teki Regional Medical Center Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.
    Yapılan açıklamada Freeman’ın geçirdiği kaza ve sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi verilmezken, hastane yetkilileri aktörün sağlık durumunun “ciddi” olduğunu söylemekle yetindi.
    Yerel medyada yer alan haberlerde ise, Freeman’ın aracının defalarca takla attığı kaza sırasında araçta Demaris Meyer isimli bir kadının da bulunduğu kaydedildi.
    Kazanın ardından olay yerine gelen kurtarma görevlileri, enkazdan yaralı olarak çıkartılan Freeman’ın ilk anda bilincinin yerinde olduğunu ve cep telefonuyla kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir görevliyle, “bedavaya olmaz” diyerek şakalaştığını söyledi.
    Görevliler, Freeman’ın kaza sırasında alkollü olmadığını, ehliyet kemeri kullandığını ancak 1997 model Nisan Maxima marka aracının hava yastıklarının açılmadığının tespit edildiğini aktardı.
    Freeman, 2005 yılında “Milyon Dolarlık Bebek” filmiyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında Oscar ödülüne layık görülmüştü. Siyahi aktör daha önce de 3 kez Oscar’a aday gösterilmişti.

    Kaynak:Milliyet


    Valla Bu adama bişey olursa çok üzülürüm en büyük aktörlerden biri...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.