Şimdi Ara

yazının etrafında yazı yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dreamweaver de resimdeki gibi resmin etrafında yazı nasıl yazabilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen css de falan uğraştım olamdı bir türlü lütfen yardım.





  • up pls
  • ya paintten bile olur aslında. painte yapıştır resmi biraz aşağıya kaydır. üste yazmak istiyosan. üstte yanda yazıyazmak istiyosan yanda boşluk bırak beyaz bir boşluk.



    ondan sonra A işareti olan simgeye tıkla sonra o bıraktığın beyaz boşlukların üzerine gel tıkla bir kere . metin araç çubuğu çıkcak. ordan harf boyutu. yazı tipi. v.s seç sonra yazmak istediğin yazıyı yaz sonra işin bitince çık kaydet resmi. istediğin gibi yazı olur.

     yazının etrafında yazı yazmak


    ben photoshop tan bir insanın yapamadığı şeyleri paintle becerdim. paintin tek özelliği bayağı uğraştırıyo. kolay değil. ama photo shopta öylemi. herşey basit elini altında. ben bunu yaptım sen paintten yapamazsın diyenlere HODRİ MEYDAN.

    örnek verecek olursak. benim külüstür makinam vardı. bir oyun vardı açmıyodu makinam. arkadaş dalga geçiyodu. çünkü onun makina çok iyi açıyodu. gayret ettim. 1 tane foto yaptım. AL İŞTE OYNADIM SİLDİM. OYNARKENDE FOTO ÇEKTİM DEDİM.


    BAZI YERLERDEN O OYUNLA İLGİLİ BULDUĞUM FOTOĞRAFLARDAN KESE BİÇE YAPIŞTIRA YAPIŞTIRA 1 HAFTA SÜRDÜ. FOTOĞRAFTAKİ SİNEKLERİ BİLE 8 KAT BÜYÜLTEREK KESTİM. ARTI KENARLARINI FOTOYA VE IŞIĞA GÖRE BOYAMAK CABASI....

    NEYSE ÇOCUK HAYRET ETMİŞTİ SONUNDA...

     yazının etrafında yazı yazmak




  • BUDA YAZI YAZILDIKTAN SONRAKİ HALİ...

    [img=http://img216.imageshack.us/img216/482/sdddsdge2.th.jpg]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1818 -- 1 Ağustos 2008; 23:57:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.